Horoscop 9 iunie 2024. Conflicte pe plan amoros și cu familia pentru două zodii

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 9 iunie 2024. Conflicte pe plan amoros și cu familia pentru două zodii. Astrele nu au pregătit însă doar vești triste, conflicte sau momente neplăcute pentru nativii zodiacului. Iată cum arată horoscopul zilei de azi, dar și cine traversează cele mai frumoase clipe.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Horoscop 9 iunie 2024. Berbec

Berbecii traversează o zi cât se poate de tensionată azi. S-ar putea să primești câteva reproșuri din partea familiei, lucru care te deranjează în primă fază, însă mai apoi, când analizezi lucrurile îți dai seama de greșelile pe care le-ai comis.

Horoscop 9 iunie 2024. Taur

Te simți presat de așteptările pe care cei din jur le au de la tine. Încerci să mulțumești pe toată lumea, însă uiți să pui pe primul loc propria ta fericire. Ai grijă ce compromisuri face, dar mai ales pentru cine. E posibil să nu merite atenția ta!

Horoscop 9 iunie 2024. Gemeni

Timpul este cel mai mare inamic al tău în ultima vreme. Ai multe planuri de îndeplinit și pare că nu dispui de suficient timp. Deși este weekend, ai parte de o zi extrem de agitată și aglomerată, iar familia nu este deloc de acord cu acest lucru.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 9 iunie 2024. Rac

Simți că ești urmărit de ghinion de ceva timp. Nimic nu merge așa cum îți planifici și cum te aștepți, nici atunci când vine vorba despre viața personală și nici la locul de muncă. Vrei să faci o serie de schimbări importante, însă gândește-te bine înainte la aceste decizii.

Horoscop 9 iunie 2024. Leu

Ziua ta va fi plină de evenimente, mai mult sau mai puțin plăcute, și nu vei putea să eviți nimic. Va trebui să dai dovadă de asumare și să înveți să-ți accepți și greșelile dacă e cazul.

Horoscop 9 iunie 2024. Fecioară

Câștigi sume importante de bani azi! Poate să fie vorba despre o moștenire, un dar sau chiar despre un câștig neașteptat la vreun joc. Cert este că îți intră sume importante de bani în buzunar azi, care te ajută să-ți duci la bun sfârșit planurile.

Citește și: „99% din femeile din România ar vrea să aibă trecutul meu. Nu exista niciuna mai mișto ca mine'. Vica Blochina, mesaj pentru cei care îi critică viața și relația cu Victor Pițurcă

Citește și: Cum arată acum Oana Vincu, la 23 de ani de la destrămarea trupei Genius. S-a reprofilat din punct de vedere profesional

Horoscop 9 iunie 2024. Balanță

Ești liniștită sufletește și totul merge foarte bine în viața ta. Nu ai de ce să îți faci griji și te bucuri de toate lucrurile bune din viața ta, fiind recunoscătoare pentru tot. Relația de cuplu merge foarte bine, după o perioadă mai tensionată pe care ați avut-o.

Horoscop 9 iunie 2024. Scorpion

Ai parte de un weekend relaxant! Eviți să bagi în seamă gurile rele și te axezi pe propria ta liniște. Încerci să te pui pe tine pe primul loc și să ignori comentariile celor din jur. Seara se încheie alături de prieteni, „la un pahar de vorbă„, într-o notă armonioasă.

Horoscop 9 iunie 2024. Săgetător

Generezi conflicte în familie. Ești nemulțumit cu ceea ce se întâmplă în jurul tău și ai o stare de nervozitate în permanență încă de la primele ore ale dimineții. Ai grijă însă pe cine îți descarci nervii fiind poți ajunge într-un scandal mosntruos.

Horoscop 9 iunie 2024. Capricorn

Problemele de sănătate nu-ți mai dau pace de o perioadă de timp. Nu te simți deloc bine nici acum, însă în continuare dai vina pe stres și oboseală. Este timpul să nu mai ascunzi aceste lucruri de familia ta și să mergi la un control cât mai repede.

Horoscop 9 iunie 2024. Vărsător

Ai mari probleme pe plan amoros! Conflictele sunt la ordinea zilei de ceva timp încoace, însă astăzi lucrurile se complică. Vă aruncați cuvinte grele și sunteți chiar în pragul unei despărțiri. Ai grijă ce spui și ce decezii iei pentru a nu regreta mai târziu.

Horoscop 9 iunie 2024. Pești

Azi te pui pe tine pe primul loc și nu uiți să-ți încarci bateriile pentru noua săptămână care urmează. Profiți de timpul liber pentru a te relaxa, dar și pentru a-ți face ordine în gânduri și câteva planuri de viitor.

Sursă foto: freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton