Horoscop 9 septembrie 2024. Două zodii au parte de iubiri pătimașe

 Tudorache Simona
.


Ziua aceasta poate fi una memorabilă pentru nativii mai multor zodii. Taurii se pot apropia de o persoană din trecut, Gemenii își pot schimba locul de muncă, Balanțele își găsesc liniștea pe plan sentimental și au toate șansele să înceapă o nouă relație. Peștii sunt pregătiți să dea lovitura. Simt că succesul e aproape după cât au muncit. Surprizele nu se opresc , însă, aici. Uite ce spun astrele!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Horoscop 9 septembrie 2024. Taur

Taurii nu se pot detașa de trecut. O veche dragoste are toate șansele să le pătrundă în suflet. La job, totul decurge perfect, Taurul poate obține o promovare, câțiva bani în plus nu strică niciodată. Reușesc să achite toate datoriile pe care le au și să pună ceva deoparte.

Horoscop 9 septembrie 2024. Gemeni

Gemenii se reinventează. Simt că lumea e a lor. O nouă funcție, un nou job, acum totul este posibil. După multe sacrificii au posibilitatea să își cumpere o casă, o mașină sau să plece în vacanța mult dorită. Familia poate beneficia de ajutorul lor, știut fiind faptul că Gemenii îi pun pe primul loc pe cei dragi.

Horoscop 9 septembrie 2024. Rac

Racii trebuie să se preocupe în continuare de problemele de sănătate, fie ale lor, fie ale celor dragi. Pot fi modificări la locul de muncă, deși ei nu au starea necesară pentru o schimbare și acceptă greu această perioadă. Sunt câteva conflicte în plan amoros pentru Raci, dar s-ar putea să se întâmple lucruri care să le schimbe perspectiva.

Horoscop 9 septembrie 2024. Leu

Leul se implică în niște discuții complicate. Au senzația că pierd ceva, dar, de fapt, câștigă. Când un Leu are inteligența necesară de a se debarasa de lucrurile care îi fac rău, chiar și o mică pierdere este un câștig. Leii își pot da demisia în această perioadă, pot opta chiar pentru o schimbare în carieră. E bine să iasă din zona de confort și să plece la drumul ăsta.

Horoscop 9 septembrie 2024. Fecioară

Fecioarele au o perioadă cam aglomerată. E posibil să nu fie foarte bine organizate. Pot încerca să își mai ia câte o pauză, asta ca să nu ajungă la burnout. Fecioarele sunt atrase de călătorii lungi, așa că unele dintre ele ar putea să plece să studieze în străinătate, să vadă în asta o evadare. Nativii trebuie, însă, să învețe să riște mai mult, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Horoscop 9 septembrie 2024. Balanță

Balanțele pot merge la petreceri, la evenimente. Se pot îndrăgosti, pot găsi parteneri care să le asigure armonie, să le echilibreaze. Balanțele ar putea benficia de o mărire de salariu. Dacă au așteptat momentul ăsta, acum pot negocia cu șefii. Însă, pot face bani și din activități conexe. În general, Balanțele pot fi un model pentru ceilalți.

Horoscop 9 septembrie 2024. Scorpion

Scorpionii fac cheltuieli care nu sunt justificate. Aleargă mult după nişte hârtii. Mai mult de atât, este bine să aibă grijă în cine se încred în această perioadă, mai ales când e vorba de cercul de prieteni.  Pot apărea și anumite probleme sentimentale. Cum comunicarea este baza, o discuție cu partenerul de viață nu strică.

Horoscop 9 septembrie 2024. Săgetător

Săgetătorii se lovesc de o anumită suferință în dragoste. Cei mai tineri, mai necunoscători mai pun la suflet. De asemenea, pentru cuplurile tinere care încearcă să facă un copil nu este neapărat o perioadă foarte bună. Săgetătorii își fac planuri care depășesc bugetul. Vine toamna, deci trebuie să fie lucizi.

Horoscop 9 septembrie 2024. Capricorn

La Capricorni se suprapune în mod nefericit planul profesional, datoriile pe care le au la serviciu, cu planul medical. Prioritatea este însă sănătatea. Nativul vrea să fie undeva, să fie cineva și atunci toate lucrurile astea costă. Capricornii uită că pot căpăta valoare urmând alte căi. De asemenea, ascund unele lucruri, le țin în interior, au nișe orgolii, niște preocupări.

Horoscop 9 septembrie 2024. Vărsător

Vărsătorul e o zodie care își vede de drum și se bucură de ce primește. Și nu face excepție nici în aceste zile. Unii Vărsători au noroc pe partea financiară, alții în dragoste. În momentul în care încearcă să le aibă pe toate, nu vor avea prea multe reușite.. Vărsătorii trebuie să amâne amenajările interioare, să evite să cumpere lucruri foarte scumpe.

Citește și: Cu ce se ocupă soția și fiul lui Marcel Iureș: „Ea e foarte mândră de tot ce am făcut. El e foarte diferit de mine, are alt destin”

Citește și: Canotorul Florin Enache, medaliat cu aur la Paris, are o relație de 10 ani. Ce spune iubita lui despre programul lui încărcat: 'Ne respectăm deciziile și plăcerile' / EXCLUSIV

Citește și: Alina Sorescu susține că Alexandru Ciucu le interzice fiicelor să participe la concertele ei: „S-a întâmplat de multe ori, deși ele își doreau. Eu am intentat procesul, din păcate…'

Citește și: Cornelia Patrichi, văduva lui Cornel Patrichi, și-a îndeplinit marele vis! Sala de balet a Teatrului Constantin Tănase va purta numele regretatului artist: 'Le sunt recunoscătoare lui Vasile Muraru și Valentinei Fătu…' / EXCLUSIV

Citește și: Cât de afectat a fost Bebeto, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf, de divorțul părinților: „Te simți singur, că vrei să intri în pământ, de parcă nu mai vrei să fii acolo deloc. Îmi vărsam toți nervii în…'

Horoscop 7 septembrie 2024. Pești

Peștii au toate șansele să ajungă departe, să realizeze tot ce își propun, totul pare să le fie benefic. Dragostea este foarte importantă pentru ei în această perioadă. Au preocupări faţă de casă, de cămin. De asemenea, își doresc să se distreze mai mult, să socializeze, așa că o vacanță i-ar putea face fericiți.








Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton