Horoscop de Dragobete! Ce vă rezervă astrele în Ziua Iubirii?

 Dana Enache
.

24 Februarie este ziua în care sărbătorim iubirea, în stil românesc. Aveți partener sau sunteți singuri, în această perioadă? Poate că ar fi de bun augur să vedeți ce spun astrele, despre zodia voastră, în ziua în care punem iubirea pe primul plan! E posibil ca Gemenii să reîntâlnească un fost iubit sau o fostă iubită, Săgetătorii își pot întâlni jumătatea, iar Peștii trebuie să lase de la ei, în viața de cuplu. Aveți, însă, horoscopul complet în rândueile de mai jos, conceput de astrologul Roxana Lușneac.

Berbec

Comunică bine, sunt înțelepți și iau decizii bune în această săptămâna. Cei aflați la vârstă maturității au un avantaj atunci când vine vorba de experiență, iar cei tineri, acum învață o lecție importantă de viață.

Taur

Cariera, drumurile și sectorul iubirii sunt astpectele importante în această săptămână pentru tauri. Fiți diplomați, fiți naturali și veți avea succes, pentru că oamenii se simt atrași de energia voastră care vine din interior, nu de aparențe. Sănătatea se îmbunătățește.

Gemeni

Cei din jur va sustin în ceea ce întreprindeți în schimbările pe care vreți să le faceți în viată voastră. O veche cunoștință, prietenie sau chiar o fostă iubire poate apărea din nou la orizont, iar aici depinde de voi dacă vreți sau nu să dați curs discuțiilor sau nu.Casa călătoriilor se menține deschisă, deci care e următoarea destinație, dragi gemeni?

 Rac

Voi încă învățați în această săptămână cum să va folosiți emoțiile constructiv. Puteți simți în aer o tensiune, atât pe planul carierei cât și pe cel emoțional. Indicat ar fi să dați curs noilor oportunități care vin în viată voastră.

Leu

Nu prea aveți o mare motivare să munciți, pentru că gândul va stă fie la iubire, fie la vacanță, fie la orice altceva care vă bucură inima. Venus va învață acum o lecție legată de sectorul sentimental și de propriu ego.

Roxana LusneacRoxana Lusneac

Astrologul Roxana Lușneac a făcut horoscopul de Dragobete special pentru cititorii VIVA!

 

Fecioara

Acești nativi se afirmă prin acțiunile lor, au succes și trebuie să se calmeze, pentru lucrurile se vor așeza în viața lor. Au parte de câștiguri pentru muncă bine făcută. Aveți grijă de sănătate pentru că unele sensibilități le puteți preveni.

Balanță

Sunt gata de un nou început, își adună ideile și vor să facă ceva nou. Fie că Venus le aduce lucruri materiale, sau ceva nou pe plan sentimental, schimbă idei cu oameni în domeniu și sunt gata să își reseteze planurile.

Scorpion

Au nevoie de odihnă, de refacere, de relaxare, pentru a putea vedea lucrurile dintr-o altă perspectivă. Cei care au acum de-a face cu noi începuturi, li se recomandă să meargă direct înainte, încrezători în forțele proprii.

Săgetător

Sectorul vizat în această perioada este cel a iubirii, deci cei căsătoriți acum colaborează de minune cu partenerul de viață, iar cei singuri își pot întâlni jumătatea. Creativitatea, dragostea și persuasiunea în ceea ce își doresc îi pot ajuta pe aceștia să își mărească încrederea în ei. Nu trebuie să fugă la primul aspect de presiune asupra lor, ci să stea și să își învingă temerile.

Capricorn

Mercur vă dă noroc în această perioada, iar Saturn vă dă multă muncă. Parcă ceva va stimulează să fiți și mai ambițioși, și mai puuternici și determinați. Eforturile vă sunt răsplătite, iar voi va aflați acum într-o perioadă de progres.

Vărsător

Începând cu data de astăzi, lucrurile din trecut nu va mai aduc probleme sau piedici deci puteți să simțiți în sfârșit că totul merge bine. Fiți răbdători, revizuiți-va deciziile și anumite schimbări vor veni în viață voastră cât de curând.

Pești

Lăsăți ego-ul la o parte pentru că nu este nici momentul și nici nu aveți motive serioase să fiți irascibili. Luați-vă timpul necesar să va gândiți la ce aveți de făcut, alegeți ceea ce va place și lăsați la o parte ceea ce nu va mai aduce satisfacții. Terminați-va treburile rămase restante și discutați mai mult planurile legate de viitor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton