Horoscop - Octombrie 2010

 Revista VIVA
.

Balanta

Situatia financiara iti acapareaza toate gandurile. Daca doresti sa faci o investitie, sansa va fi de partea ta, mai ales in prima saptamana a lunii. Tot atunci ai putea face o achizitie de mai mari dimensiuni pentru apartamentul tau. Mare atentie, caci masina s-ar putea defecta, iar reparatiile ti-ar putea dezechilibra bugetul. La serviciu, te vei bucura de o atmosfera placuta, iar colegii te vor sustine ori de cate ori vei avea nevoie. Relatia cu partenerul de suflet se va imbunatati, mai ales la inceputul lunii. N-ar fi exclus ca acesta sa aiba o neintelegere cu cineva din familie.

Scorpion

Traversezi o perioada plina in care te vei confrunta cu evenimente de tot felul. Din fericire, ai energie fizica si psihica, asa ca nu va fi o problema sa gasesti solutii. Daca te implici intr-o activitate noua la serviciu, lucrurile nu vor evolua in ritm rapid. Va fi nevoie de perseverenta si rabdare pentru tot ce demarezi dupa data de 9 octombrie. In cazul in care ai o suferinta cronica, fii cat se poate de atenta, caci neglijentele te-ar putea costa mult in viitor. Situatia ta sentimentala se imbunatateste.

Sagetator

Nu esti intr-o forma nemaipomenita, obosesti usor si entuziasmul tau este sub nivelul obisnuit. Daca ti se va propune sa te implici intr-o activitate la limita legalitatii, fii cat se poate de atenta, caci lucrurile ar putea scapa usor de sub control. Sanatatea va trebui sa fie una dintre prioritatile tale, deoarece te poti confrunta cu o problema mai deosebita. In familie, atmosfera este foarte placuta asa ca vei putea miza pe sprijinul rudelor mai mult decat pana acum.

Capricorn

Activitatile sociale vor fi de interes major pentru tine in aceasta perioada. Nu vor lipsi ocaziile de a-ti largi cercul de prieteni sau de a cunoaste o persoana care ti-ar putea fi de folos in viitor. Comunicarea cu cei din jur va evolua excelent, iar activitatile intelectuale in care esti implicata se vor bucura de succes. Relatia cu superiorii ierarhici se va mai relaxa, dar in continuare te nemultumeste. Dupa data de 9 octombrie ar putea sa apara unele mici nemultumiri in plan sentimental.

Varsator

La serviciu, este posibil sa ti se repartizeze un nou proiect a carui rezolvare iti va consuma multa energie. Relatia cu superiorii ierarhici va fi destul de tensionata si ar fi bine sa eviti o confruntare cu acestia. De altfel, impulsivitatea te va caracteriza pe tot parcursul lunii si daca nu vei reusi sa te controlezi ai putea fi angrenata in mai multe conflicte. Fii cat se poate de atenta, gandeste-te de doua ori inainte de a spune sau de a face ceva si, mai ales, nu-ti asuma riscuri inutile.

Pesti

Problemele financiare cu care te-ai confruntat pana acum se vor ameliora, ceea ce te va ajuta sa te mai relaxezi. Daca vrei sa calatoresti, sansa va fi de partea ta. Conjunctura astrala te favorizeaza, asa ca poti demara o activitate noua, caci totul va evolua asa cum iti doresti. Capacitatea de concentrare este excelenta, iar deciziile pe care le vei lua isi vor arata in scurt timp eficienta. Relatia cu rudele este si ea multumitoare. Spre sfarsitul intervalului ai putea primi vesti de la sau despre prietenii din strainatate.

Berbec

Vei avea parte de ceva cheltuieli, dar, cum si castigurile vor fi destul de mari, vei reusi sa te descurci multumitor. Oricum, chestiunile materiale vor fi prioritare pentru tine. La serviciu, vor aparea rezolvari ale unor situatii mai dificile cu care te-ai confruntat pana acum. Eforturile tale vor fi apreciate si asta iti va imbunatati starea de spirit. Relatia cu partenerul de viata este in continuare nemultumitoare, dar orice dialog pe aceasta tema nu va face decat sa tensioneze atmosfera.

Taur

Vei fi deosebit de agitata si dornica sa te implici in foarte multe activitati. Ar fi de preferat sa te orientezi mai degraba asupra prioritatilor, altfel nu vei reusi sa finalizezi ce ti-ai propus. La serviciu, situatia tinde sa se destinda, chiar daca rezolvarile mult asteptate mai intarzie. Este important sa acorzi mai multa atentie sanatatii si, mai ales, sa nu te implici in activitati riscante. In prima jumatate a intervalului, relatia cu unele dintre rudele mai indepartate va reveni in atentia ta.

Gemeni

Starea generala nu va fi nemaipomenita si de aceea ar fi bine sa nu te implici in activitati care sa te suprasolicite. Este posibil sa te confrunti cu migrene sau stari febrile, dar care vor putea fi tinute usor sub control. Din punct de vedere sentimental, nemultumirile tale se amelioreaza, chiar daca nu obtii ceea ce-ti doresti. Activitatile intelectuale te vor favoriza in mod special dupa data de 20 octombrie. Tot atunci sansa ta de a calatori va fi mai mare decat in mod obisnuit.

Rac

Lucrurile iti ies in continuare greu, dar dispui de un plus de energie care te ajuta sa depasesti cu usurinta orice obstacol. Farmecul personal iti permite sa iesi in evidenta asa ca vei face o excelenta impresie persoanelor de sex opus din anturajul apropiat si nu numai. Totusi, mai ales dupa data de 9 octombrie, nu este de dorit sa faci schimbari in plan sentimental. Daca esti casatorita, partenerul de viata ar putea avea o realizare spre sfarsitul lunii. O activitate intelectuala ar putea fi incheiata cu succes.

Leu

Situatia financiara se imbunatateste, demonstrand ca eforturile de pana acum nu au fost in zadar. Acasa vei dori sa faci unele schimbari. Ocaziile de a investi pentru imbunatatirea confortului nu se vor lasa prea mult asteptate. Cu parintii ai putea avea unele discutii pe tonuri mai inalte, dar, pana la urma, acestia iti vor accepta punctele de vedere. N-ar fi exclus sa apelezi la sprijinul lor si pentru a rezolva o situatie cu care te confrunti la serviciu. In ultimele zile ale lunii starea ta fizica se va imbunatati considerabil.

Fecioara

Vei avea parte de multa alergatura pentru a rezolva tot felul de situatii aparute pe neasteptate. Din fericire, vei avea energia fizica si mentala si vei reusi sa-ti duci la bun sfarsit proiectele. Colaborarile se vor dovedi avantajoase, dar banii iti vor parveni cu intarziere. Oricum, tot ce faci in plan financiar va avea rezultate sub nivelul asteptarilor. Situatia ta sentimentala se va imbunatati dupa jumatatea lunii.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton