Horoscop. Cele mai incompatibile zodii: nu ar trebui să înceapă niciodată o relație

 Dumba Gabriela
.

De câte ori n-ați întrebat „Ce zodie ești?” o persoană abia întâlnită? Fie că recunoaștem, fie că nu, ne interesează ce zodie este omul care ne-a căzut cu tronc și, după caz, suntem încurajați de ceea ce spune horoscopul sau punem punct relației înainte ca ea să înceapă. Da, există, zodii incompatibile care nu ar trebui niciodată să intre într-o poveste de dragoste!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cel puţin o dată-n viaţă, cu toţii am avut parte de o relaţie de cuplu nereuşită sau de care am tras foarte mult, cu compromisuri și suferințe. Oricât de mult ne-am fi străduit ca aceasta să funcţioneze, pur şi simplu n-a mers, iar despărţirea a fost iminentă. Și ne-am spus, atunci: „niciodată nu mă voi mai îndrăgosti de un… Săgetător… sau Berbec…. sau Gemeni…”, fiecare după experiența lui. Chiar dacă unii cred că treaba asta cu zodiile este o glumă sau o chestiune superficială, astrologii susțin că fiecare zodie are caracteristicile ei și atunci când intră în conflict cu cele total opuse ale altei zodii, ies scântei și niciodată dragoste!

Cele mai incompatibile zodii: TAUR și SĂGETĂTOR

Pe cât de mult ar încerca un Taur și un Săgetător să facă să funcționeze o relație, șansele tind spre zero. În afară de faptul că sunt firi pasionale, aspect care nu este totul într-o relație, nu au nimic în comun. Ambele semne zodiacale sunt încăpăţânate, iar Săgetătorul este recunoscut pentru ambiţia lui de nestrămutat. Din orice discuție se face din țânțar armăsar, se ajunge la scandal din nimic și la cuvinte grele, greu de trecut cu vederea. Mai mult, Săgetătorul este mult prea libertin și dornic de independență pentru Taur. Acesta din urmă este familist, legat de casă și familie, își dorește stabilitate și seriozitate din partea partenerului, în timp ce Săgetătorului îi place să se simtă crai pe plai.

Nu vă mirați când vedeți bărbați nepregătiți pentru o relație serioasă nici la 40 de ani sau femei care nu își doresc să se mărite vreodată în viață. Săgetătorul va da bir cu fugiţii când vă așteptați mai puțin, pentru că nu suportă să se justifice în faţa nimănui. Mai ales dacă i-ați bătut vreun apropo legat de căsătorie, casă cumpărată împreună sau copii. Se va panica și spune că se duce după pâine și dus rămâne!

Cele mai incompatibile zodii: RAC și VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt capricioși și pot cheltui banii fără a-și pune vreo barieră. Modul lor de a trăi viața v-ar aduce neplăceri în mod constant. În plus, Racul își dorește familie, Vărsătorul nu e niciodată pregătit pentru angajamente serioase. Pe de altă parte, sensibilitatea Racului îl va plictisi pe Vărsător, ceva mai pragmatic și se va sătura rapid să dea ochii peste cap la declarațiile de dragoste ale partenerului și da va cu ușa. Nevoia de libertate a Vărsătorului este enervantă pentru Rac, un familist convins. Racii au nevoie de dragoste şi atenţie, în timp ce Vărsătorii sunt mai reci şi preferă să nu dea 100% într-o relaţie. 

Cele mai incompatibile zodii: LEU și SCORPION

Scorpionii sunt profunzi, dar fel de încăpățânați ca și Leii. Prin urmare, Leul are nevoie de cineva care să te lase să mai și câștigi, de exemplu Săgetător. Te va pune în centrul atenției lui și te va face să crezi că părerile tale contează, chiar dacă nu este 100% adevărat. Cu alte cuvinte, te va minți frumos, spre deosebire de Scorpion care nu stă bine la capitolul ăsta. Diferentele sunt aproape ireconciliabile, iar efortul de a face relatia sa mearga ar fi prea mare ca sa merite.

Leii vor să fie adulaţi, în timp ce Scorpionii sunt semnele astrologice cel mai puţin probabile să facă acest lucru, potrivit csid.ro. Scorpionii sunt foarte direcţi, chiar dacă adevărul doare, iar asta îl îndepărtează rapid pe sensibilul Leu, care nu suportă uşor criticile. În plus, Scorpionii sunt adesea geloşi, trăsătură pe care Leii o detestă.

Citește și:

Horoscopul lunii noiembrie. Zodiile care vor avea noroc în afaceri și la locul de muncă

Horoscopul ghinionului. Cele mai ghinioniste zodii și ce trebuie să facă pentru a atrage norocul

Horoscopul norocului. Care sunt cele mai norocoase zodii, atât la bani, cât și în dragoste

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton