Horoscop 13 octombrie 2022. Tensiuni și conflicte cu membrii familiei

 Ifrim Georgiana
.

În timp ce unii nativi au parte de tensiuni la locul de muncă și conflicte cu membrii familiei, alții vor rezolva conflicte mai vechi și se vor bucura de momente plăcute în cuplu. Săgetătorii riscă să facă cheltuieli nesăbuite. Iată ce au pregătit astrele pentru azi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Hooscop 13 octombrie 2022. Berbec

Berbecii trec printr-un impas în legătură cu relația de cuplu, o prietenie sau un plan de viitor. Vor conștientiza că au avut prea multă încredere în persoanele nepotrivite și vor încerca să îndrepte acest lucru. Este momentul să ia unele decizii dificile.

Horoscop 13 octombrie 2022. Taur

Taurii nu au o zi tocmai bună astăzi. Sunt lipsiți de energie și nu au motivația de duce până la capăt ceea ce au început. Sunt blocați în anumite probleme din trecut, iar alte situații neprevăzute pot apărea pe parcursul zilei.

Horoscop 13 octombrie 2022. Gemeni

Gemenii ajung la punctul culminant în privința unui conflict la locul de muncă. Au parte de discuții tensionate cu superiorii și se gândesc la o reprofilare profesională. Este bine să fi mai reținuți, căci lucrurile ar putea escalada cu ușurință.

Horoscop 13 octombie 2022. Rac

Racii vor avea parte de o zi mai tensionată în ceea ce privesc relațiile cu cei dragi. Primesc o veste neplăcută, iar lucrurile iau o întorsătură neașteptată. Spre seară, lucrurile se mai ameliorează și încearcă să gestioneze conflictele din prima parte a zilei.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Pe Jennifer Lopez o cucerești cu un buchet mare de floarea-soarelui.Iată care este floarea care ți se potrivește în funcție de zodie!

Citește și: Cea mai mare teamă a lui Ryan Gosling este să nu fie părăsit.Iată care sunt cele mai fricoase zodii!

Horoscop 13 octombrie 2022. Leu

Leii vor avea dificultăți în a îndeplini sarcinile de la locul de muncă. Simt o presiune tot mai mare asupra lor, iar relațiile cu colegii sunt tot mai reci. Nu au încredere în experiența lor profesională, motiv pentru care nu-și pun impune punctul de vedere în fața superiorilor.

Horoscop 13 octombrie 2022. Fecioară

Fecioarele vor avea parte probleme în cuplu. Se vor certa cu partenerii de viață, din cauza unor porbleme de comunicare mai vechi. În a doua parte a zilei, își pun ordine în gânduri și sunt pregătiți să se confrunte cu problemele din viața personală.

Horoscop 13 octombrie 2022. Balanță

Balanțele experimentează probleme în familie, ce țin de chestiuni de ordin casnic. Nici relația cu partenerul nu este neapărat bună, din cauza unor divergențe de opinie. Este bine să să apeleze la dialog deschis și să rezolve conflictele apărute în decursul zilei de azi.

Horoscop 13 octombrie 2022. Scorpion

Scoprionii au probleme în a transmite ceea ce simt și ceea ce gândesc. Acest lucru ar putea genera o răcire a relațiilor cu cei dragi și cu partenerul de viață. Este bine să ceară mai multe lămuriri atunci când sunt nesiguri cu privire la o anumită situație, pentru a nu recepta un mesaj eronat din partea celorlalți.

Horoscop 13 octombrie 2022. Săgetător

Săgetătorii fac anumite cheltuieli nesăbuite și riscă să depășească cu mult bugetul de care dispun. Este bine să-și gestioneze bani mai atent, pentru a nu fi nevoiți să apeleze la împrumuturi.

Horoscop 13 octombrie 2022. Capricorn

Capricornii intră în conflict cu o persoană mai în vârstă din familie. Este vorba despre diferențele de mentalități, însă spiritele se mai domolesc în a doua parte a zilei.

Horoscop 13 octombrie 2022. Vărsător

Vărsătorii primesc unele vești care îi pun pe gânduri. Au tendința de a trece totul printr-un filtru al rațiunii și riscă să neglijeze componenta emoțională. Este bine să-și dea frâu liber intuiției și sentimentelor.

Horoscop 13 octombrie 2022. Pești

Peștii trebuie să pună stop planurilor de a face anumite investiții. Este posibil să nu fi calculat anumite riscuri prea atent, motiv pentru care riscă să iasă în pierdere. Pe plan sentimental, lucrurile decurg excelent.

Sursa foto: Arhiva Viva!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton