Neti Sandu, despre cele trei zodii care vor avea probleme de sănătate în noiembrie 2024

Neti Sandu a vorbit despre cele trei zodii care vor avea probleme de sănătate în noiembrie 2024. În perioada următoare, trei nativi din zodiac vor avea parte de probleme în viața personală, astfel că ar trebui să fie foarte atenți. Pe ei îi așteaptă o perioadă grea. Iată despre ce nativi este vorba mai exact!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Neti Sandu și Andreea Marinescu de la Știrile PRO TV au oferit horoscopul lunar pentru perioada 23 octombrie – 23 noiembrie 2024. Soarele intră în zodia Scorpionului, împreună cu Mercur, marcând începutul unei perioade de reflecție și auto-descoperire. Venus, planeta iubirii, își începe tranzitul prin Săgetător, aducând echilibru și suavitate în relațiile noastre, după o perioadă agitată.

Marte se mută din Rac în Leu, influențând modul în care acționăm. Cu Jupiter retrograd în Gemeni este un moment bun pentru a revizui modul în care comunicăm și pentru a gestiona cu atenție resursele financiare și sănătatea. Trei zodii se confruntă cu probleme de sănătate, după cum urmează: Capricornul trebuie să consulte un medic, Berbecul trebuie să urmeze un tratament, iar Leul se expune riscului unei boli cronice.

Citește și: Trei zodii care scapă de ghinion și necazuri până la finalul lunii octombrie 2024

Citește și: Patru zodii care își ating țelurile până la finalul lunii noiembrie 2024. Ce nativi vor avea parte de schimbări benefice

Citește și: Irina Rimes admite că relația cu David Goldcher e „cu bune și cu mai puțin bune”: „Așa s-a dezvoltat. A implicat pasiune, muncă, efort din ambele părți, adaptabilitate și multe altele…”/ EXCLUSIV

Citește și: Nicole Cherry și Florin Salam, duet emoționant la nunta Larisei Udilă cu Alexandru Ogică: „Piele de găină…'

Neti Sandu, despre cele trei zodii care vor avea probleme de sănătate în noiembrie 2024. Capricorn

Potrivit lui Neti Sandu, persoanele născute sub semnul Capricornului vor fi nevoite să consulte un medic pentru a aborda problemele de sănătate cu care se confruntă. Acești nativi din zodiac trebuie să aibă mai multă grijă de ei în perioada următoare.

Neti Sandu, despre cele trei zodii care vor avea probleme de sănătate în noiembrie 2024. Berbec

Berbecul trebuie să urmeze un tratament prescris. Acest nativ din zodiac se va concentra pe realizarea unor investiții și pe soluționarea problemelor referitoare la actele de proprietate sau moștenire. În plus, va finaliza un tratament, iar rezultatele acestuia vor deveni evidente.

Neti Sandu, despre cele trei zodii care vor avea probleme de sănătate în noiembrie 2024. Leu

Leul se confruntă cu riscul unei boli cronice. Conform lui Neti Sandu, influența lui Marte retrograd îl face pe Leu să se simtă constrâns, ceea ce nu îi place deloc. În ciuda presiunii pe care o resimte în această perioadă a anului, acest nativ din zodiac tinde să răspundă pozitiv, dorind să iasă învingător.

Sursa foto: Facebook/ Pixabay

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton