3 motive pentru care aventura de-o noapte e chiar o idee bună

Se spune că pentru femei aventura de-o noapte nu e indicată, deoarece ele se implică emoțional. Și dacă nu-i așa? De ce să ai această experiență măcar o dată.

Atracție fizică și atât

Poate nu ai mai făcut sex demult, poate pentru o relație stabilă bărbatul ăla trebuie să întrunească o mulțime de calități. Și e normal, doar îl iei acasă pe timp nedefinit.

Cu aventura de-o noapte contează chimia fizică, latura sexuală, animalică și atât. Fără să te mai gândești la toate celelalte elemente.

Te poți bucura de o experiență cu cineva care te atrage și punct.

Citește și:

Estetic arată bine, este la modă dar și un fetiș sexual necunoscut!

Atracția sexuală pentru fantome! Un fetiș sexual cât se poate de real

Nu ești disponibilă emoțional

Ai suferit, poate ești după o despărțire și îți este atât de teamă să te implici, să devii vulnerabilă din nou încât asta aproape că te paralizează.

Aventura de-o noapte implică sex și detașare emoțională. Te vei conecta sufletește atunci când vei putea…

Atenție însă că un șir nesfârșit de aventuri menține acea evitare emoțională și te împiedică să găsești persoana care să te facă să te simți iubită.

Te poți simți liberă

Cu aventura de-o noapte nu mai stai să faci ore întregi de analiză pe text! Oare m-am purtat bine, oare mi s-a văzut celulita etc?

Nu te interesează părerea lui, cel mai probabil nici nu-l vei vedea așa că poți să fii liberă și să experimentezi ce vrei.

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton