5 motive să nu accepți a doua întâlnire. Fii atentă la aceste semnale de alarmă!

 Dumitrache Laura
.

5 motive să nu accepți a doua întâlnire. Dacă ești singur și ești în căutarea unei persoane potrivite, trebuie să ții cont de anumite lucruri. Câteodată este suficient o singură întâlnire pentru a-ți da seama dacă persoana din fața ta merită să facă fie alături de tine. Iată cinci motive să nu accepți a doua întâlnire.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

5 motive să nu accepți a doua întâlnire. Atunci când te întâlnești cu cineva trebuie să fii foarte atent la multe lucruri. De multe ori, detaliile mici sunt cele mai importante.

Dacă ai avut parte de o întâlnire care te-a pus pe gânduri nu tocmai într-un mod pozitiv, ar fi bine să iei în considerare unele comportamente. Este în regulă să te întălnești cu cineva față în față pentru a testa realitate, iar unele atitudini fac inutilă o a doua întâlnire. Iată cinci motive pentru a nu te mai întâlni cu o persoană a doua oară!

Citește și: Perseidele 2023 – Cum poţi vedea ploaia de meteori anul acesta

Citește și:6 lucruri interesante despre păpușa Barbie. Care este, de fapt, povestea relației dintre Barbie și Ken

Citește și:Cele mai importante 3 analize din timpul sarcinii și rolul lor

Citește și: Ce să nu faci în Egipt când mergi în vacanță

Lipsa efortului

Persoana cu care te vrei să te întălnești spune că preferă un loc aproape de casă sau de serviciu. Tu te-ai aranjat pentru a merge la întâlnire, dar cealaltă persoană pare să nu fi depus prea mult efort pentru a arăta bine. Acest fel de persoane își doresc ca tu să te adaptezi pe programul lui, dar el nu. Aceste semne indică faptul că nu este dispus la a depune eforturi pentru a petrece timpul cu tine.

Lipsa de respect

Dacă cealaltă persoană tratează fără respect persoanele cu care interacționează și are o furie necontrolată, e un alt semnal important. Lipsa de respect poate fi și la adresa ta prin înțepături verbale umilitoare, cu scopul de a te plasa într-o pozitie inferioară.

Sex și atât

Dacă spune că vrea o poveste fără presiune, dar dacă recunoaște că nu vrea relație, sau că a fost până acum un băiat rău, ar fi bine să îți pui un semn de întrebare. Este o capcana în care nu trebuie să cazi, ci să pelci și să nu te uiti în spate. Lansează o provocare și creeză speranțe false și iluzii.

Lipsa consistentei

La telefon părea grozav total și era amuzant, dar față în față este cu totul altă personă. O persoană capricioasă, distantă, arogantă chiar. Trebuie să știi că online-ul este un mediu mai sigut, care îl ține departe de conectarea realității.

Caută public

Vorbește prea mult despre el, se laudă și își pune intrebări incomode. Primești multe complimente și e complet nerealist la prima întâlnire. Nu e originat și pare ceva regizat. Mai mult, dacă greșește și nu îți cere scuze, înseamnă că deja se comportă ca și cum ești proprietatea lui.

Sursa foto: Canva

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton