7 băuturi care ard caloriile și alungă senzația de foame. Sunt recomandate în dietele de slăbit

 Ifrim Georgiana
.

Pentru multe persoane, procesul de slăbire poate fi dificil și provocator, mai ales când vine vorba de schimbarea regimului alimentar. Menținerea unei diete echilibrate și sănătoase necesită adesea porții ținute sub control și calcularea constantă a caloriilor, de aceea trebuie să vă înarmați cu răbdare și multă discliplină. Mai jos, veți găsi câteva băuturi recomandate în curele de slăbit, care ajută la arderea caloriilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Adesea, este dificil să-ți păstrezi nivelului de motivație pe parcursul întregului proces de slăbire, mai ales din cauza presiunii sociale și a tentațiilor care apar la tot pasul. În continuare, vei regăsi câteva băuturi pe care le poți consuma în timpul curelor de slăbire, care alungă senzația de foame și ajută la arderea caloriilor.

Citește și: Anamaria Prodan, prima reacție când a aflat că Laurențiu Reghecampf va fi din nou tată: „Noi îi urăm tot ce este…”

Citește și: Cristina Șișcanu, replică acidă după ce a fost criticată că se laudă în online cu teancurile de euro: „Ce minte să am eu să stau cu euro pe masă, în timp ce tai ceapa?”

Citește și: Ce mesaj i-a trimis Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf, de ziua lui: „Dumnezeu să îți lumineze drumul spre succes!” / Corina Caciuc e însărcinată a doua oară?

Citește și: Mihai Trăistariu, uimit că fratele său de 47 de ani a ajuns la Poliție după ce a hărțuit o femeie: „Cred că este virgin!”

7 băuturi care ard caloriile și alungă senzația de foame

Există anumite băuturi care pot ajuta la potolirea senzației de foame și la menținerea hidratării, însă este important să rețineți că ele nu înlocuiesc alimentele solide și o alimentație sănătoasă. Ceaiurile neîndulcite pot fi o opțiune bună, în special cele pe bază de plante sau ceaiul verde, care pot ajuta la creșterea senzației de sațietate temporară.

Puțini știu că băuturile pe bazaă de cafea pot ajuta la reducerea senzației de foame temporar, datorită conținutului de cofeină. Pentru eficientă maximă, evitați să îndulciți băutura cu zahăr și nu adăugați lapte.

De asemenea, oțetul de mere poate fi o componentă importantă din curele de slăbit. Acesta contribuie la suprimarea apetitului, la stimularea metabolismului și suprimarea nivelului de zahăr din sânge. Țineți cont, totuși, că oțetul de mere subțiază smalțul dentar.

Ceaiurile și apa, ingrediente-cheie în curele de slăbit

Sucul de țelină a fost popularizat în ultimii ani ca un posibil ajutor în procesul de slăbire. Acesta are un conținut scăzut de calorii, astfel că poate fi inclus într-o dietă cu aport caloric controlat, care este esențială pentru pierderea în greutate.

De asemenea, anumite ceaiuri, cum ar fi ceaiul verde și ceaiul negru, conțin antioxidanți și substanțe bioactive care pot ajuta la stimularea metabolismului și la arderea grăsimilor. Nutriționiștii recomandă ceaiurile reci neîndulcite, care pot acționa ca băuturi răcoritoare și o mică recompensă pe parcursul dietei.

Și nu în ultimul rând, apa este esențială în procesul de slăbire, pentru a menține hidratarea adecvată și pentru a evita confuzia între sete și foame.

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton