Ce culori de păr se poartă în toamna 2024. Bronde și Cherry Blonde, printre nuanțele-vedetă

.

Ce culori de păr se poartă în toamna 2024. Ați putea crede că în tendințe sunt nuanțele închise, pământii, însă nu este tocmai așa! La modă sunt culorile naturale, dar au rămas în topul preferințelor și nuanțele de cupru și cele de vin roșu, iar Bronde și Cheery Blonde sunt alte două culori pe care multe dintre vedete le-au popularizat în acest sezon.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Blondul miere sau nisipiu, nuanțele de cupru și roșcat intens sunt printre cele mai căutate în toamna 2024, însă și Cherry Blonde, în traducere blond cireș, care arată ca atunci când diluezi suc pur de cireșe cu apă, după cum spun specialiștii. Pentru un look mai subtil, tonurile de ciocolatiu și castaniu rămân clasice și sofisticate.

hair by Gabi Iliehair by Gabi Ilie

Ce culori de păr se poartă în toamna 2024

Nuanțe de cupru și arămiu

Culorile roșiatice, precum cuprul și arămiul cald, sunt vedetele toamnei. Acestea sunt ideale pentru a adăuga strălucire și căldură look-ului, perfect asociat cu peisajul de toamnă.

Ciocolată și nuanțe de castaniu

Brunetele își pot păstra nuanțele naturale cu un twist modern prin tonuri de ciocolată caldă sau castaniu profund. Aceste nuanțe oferă rafinament și căldură.

Blond miere și blond nisipiu

Tonurile de blond rămân în tendințe, dar cu accente mai naturale, precum blondul miere sau nisipiu. Sunt mai ușor de întreținut și se potrivesc perfect cu toamna.

Balayage subtil sau „bronde”

Un mix între blond și brunet, „bronde' este o alegere versatilă și trendy. Se obțin nuanțe de blond-cenușiu sau brunet deschis, oferind un aspect natural și texturat. Bronde este o combinație între șaten și blond (brown și blonde), fiind o tehnică de colorare tot mai folosită, potrivit peroz.ro. Diferența dintre tonurile culorilor este mică, apărând o armonie și o apropiere mai mare de natural. Cu ajutorul şuviţelor luminoase în tonuri de miere şi caramel se face o trecere gradată între cele două culori. 

Citește și: Karmen Simionescu s-a despărțit de Bogdan Căplescu, tatăl fiicei sale, după 5 ani de căsnicie. Primele declarații despre divorț: „Nu suntem făcuți unul pentru celălalt, suntem construiți total diferit'

Citește și: Laura Cosoi a ajuns la spital, pe perfuzii, după ce s-a simțit rău: „Când s-a înserat, m-a apucat o…'. Ce probleme de sănătate are și care este starea ei acum

Nuanțe de vin roșu sau burgundy

Pentru cei care preferă tonuri mai îndrăznețe, burgundy și vinul roșu sunt perfecte. Aceste culori intense adaugă mister și eleganță look-ului de toamnă.

Negru intens și lucios

Un negru profund, lucios, oferă un look clasic și sofisticat, ideal pentru cele care preferă un stil minimalist, dar puternic.

Cheerry Blonde, printre culorile de păr preferate de vedete în toamna 2024

Potrivit raportului Pinterest privind tendințele din toamna anului 2024, căutările online pentru culoarea părului „blond cireș” au crescut cu 6.300% înainte de sezonul rece. Ceea ce demonstrează că Cherry blonde este tendința acestui nou sezon de toamnă. Motivul pentru care această nuanță este atât de populară? Este proaspătă, fără un efect exagerat și necesită întreținere la îndemâna tuturor. 

Această nuanță combină tonuri calde de blond cu nuanțe de roșu cireș, creând un efect multifațetat care conferă mișcare și strălucire părului.

Blondul Cherry se caracterizează printr-o nuanță moale de roșu-cupru cu un subton roz mai cald. Nu este prea închisă, arată un pic ca atunci când diluezi suc pur de cireșe cu apă: tonurile care ies în evidență sunt roz și ghimbir. Este mai intensă și mai vibrantă decât nuanțele pastelate și oferă o notă bogată și originală. De altfel, există multe variante diferite ale culorii, astfel că această nuanță este foarte personalizabilă și ușor de întreținut, ceea ce o face ideală pentru persoanele care caută o schimbare de look fără prea mult efort', declară stilistul Gabriel Ilie.

Printre vedetele care au purtat recent look-uri inspirate de rozul cireș se numără Kate Beckinsale, Kaia Gerber, Ava Phillippe și Rosé de la Blackpink, Megan Fox și Dua Lipa, care au optat pentru nuanțe de Cherry blonde mai îndrăznețe și inovatoare.

„Toamna, multe persoane înclină spre nuanțe mai calde. Blondul cireș poate adăuga căldură tenului tău, pe măsură ce se apropie lunile mai reci. Cu câteva ajustări subtile, această nuanță poate fi personalizată pentru a se potrivi oricărei culori a pielii.', adaugă stilistul.

Culoarea Cherry Blonde este personalizabilă. „Poți opta complet pentru roz sau piersică sau poți alege o nuanță mai apropiată de ghimbir. Amestecă nuanța naturală cu balayage, înserează doar atingeri din ea în păr sau încearcă șuvițe pe o bază mai neutră, cum ar fi papaya sau cupru, astfel încât să arate natural, dar nu chiar', recomandă specialistul. 

Menținerea culorii Cherry blonde este ușoară: șuvițele sunt de obicei retușate la fiecare 8-10 săptămâni cu luciu pentru a ține pasul cu tonul, iar balayage-ul poate fi retușat la fiecare câteva luni. Dacă părul tău este închis la culoare în mod natural, ar trebui să planifici o vizită la salon, o dată la fiecare cinci până la șapte săptămâni, astfel încât să-ți poți păstra tonusul și, de asemenea, părul proaspăt și strălucitor.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton