Ce culori se poartă în toamna lui 2023

 Barba Mirela
.

Ce culori se poartă în toamna lui 2023 sunt acelea care nu te lasă să treci neobservată. Sunt culori vibrante, vii, și conferă un plus de eleganță. Dacă vrei să ieși din anonimat și să te faci remarcată, trebuie să le porți. Și te vei simți specială, cu siguranță, asortând ce culori se poartă în toamna lui 2023.

Pentru că suntem în plin sezon, e important să știm ce culori se poartă în toamna lui 2023. După o vară „în roz bombon', dictată de celebrul curent Barbicore, a venit vremea pentru pasteluri suave dar și pentru tonuri îndrăznețe. Așa că nu lăsa vremea mohorâtă să te ducă pe aripile nostalgiei. Alege-ți ce ți se potrivește dintre ce culori se poartă în toamna lui 2023.

Ce trebuie să ai în garderobă din ce culori se poartă în toamna lui 2023

Culorile reprezintă o oglindire a stării generale pe care o oferă un sezon. Și nu degeaba au folosit marii designeri, în perioada pandemiei, o paletă de culori intense. Căci și-au dorit să aducă în viețile tuturor acel sentiment necesar de bucurie de a trăi. Acum, când vine vorba despre ce culori se poartă în toamna lui 2023, atmosfera cere simplitate și pragmatism. Totuși, asta nu înseamnă lipsă de culoare. Dimpotrivă, galbenul solar și rozul intens se îmbină coerent cu griurile sobre, cu albul imaculat, dar și cu negrul mereu la modă. Nici roșul aprins nu trebuie să lipsească din ținutele toamnei 2023.

Roz bombon

Dacă ai dubii, trebuie să știi că nu dai greș cu rozul verii în continuare. Dulăpiorul lui Barbie poate păstra ținutele în tonuri de roz, de la cel prăfuit, la pastel și chiar metalic. Rozurile toamnei 2023 sunt intense, strălucitoare și pline de viață. Și readuc în copilărie femeia rafinată de azi

Roșu aprins

Ei bine, atemporal precum negrul sau bleumarinul, roșul îndrăzneț este vedeta toamnei 2023. Este acea culoare care întoarce capete și atrage atenția oricui. Poate de aceea i se mai spune și „roșu-semafor'. Acest roșu îndrăzneț se potrivește pentru orice tip de siluetă și la orice vârstă. Și are un impact uluitor. Dacă vrei să ieși în evidență și să te încadrezi în ce culori se poartă în toamna lui 2023, alege o ținută „all red'. Îmbracă-te în roșu aprins din cap până-n picioare și vei fi și tu vedeta toamnei.

Galben solar

Orice nuanță de galben ai alege să porți în această perioadă ești perfect în concordanță cu ce culori se poartă în toamna lui 2023. La Săptămâna Modei de la Londra, a ieșit în evidență tonul Pantone numit Spectra Yellow' sau galben Spectra. Este vorba despre un ton galben intens, solar, dens, cu tentă muștar. Orice nuanță a acestei culori poate fi înacadrată cu succes în garderoba de toamnă a acestui an. De la tonurile cremoase pudrate, mătăsoase, la cele stridente, satinate, strălucitoare, toate pot fi asortate cu celelalte culori de sezon.

Gri oficial

Printre ce culori se poartă în toamna lui 2023 este vedetă și griul sobru. Unii stiliști îi spun „gri porumbel', alții „business grey'. Și vine parcă să tempereze explozia de culoare. Tricotajele în tonuri de gri și mai ales rochiile lungi tricotate sunt piese care nu trebuie să lipsească din gardeobă. În plus, reprezintă o investiție pe termen lung.

Negru din cap până-n picioare

Ținutele „all black' sunt piesele de rezistență ale toamnei 2023. Negrul nu se demodează niciodată. Dimpotrivă, este mereu la baza celor mai renumite colecții de modă, indiferent de anotimp. Totuși, în toamna lui 2023, ținutele complete în negru sunt specifice. Și sunt poate cel mai ușor de realizat și de purtat.

Alb imaculat

Deși pare ciudat, date fiind condițiile meteorologice ale toamnei, albul se numără printre ce culori se poartă în toamna lui 2023. Iar dacă obiectele de vestimentație sau încălțămintea mai au și broderii florale, te vei face cu siguranță remarcată. Dacă îți place îndrăzneala, poți alege cu succes ținute sidefate, satinate, asemănătoare celor ale mireselor. O fustă din dantelă albă, spre exemplu, merge perfect cu un pulover la baza gâtului sau cu un body. Și pantofii albi cu fundiță sunt vedete ale sezonului.

Sepia

Cumva ca să ne aducă la realitatea toamnei, tonurile de maro se poartă încă. Totuși, sepia iese în evidență în toamna lui 2023. Acest bej cald se regăsește în colecțiile marilor designeri pentru acest sezon. Și poate fi purtat atât în costume, cât și în piese separate, precum rochiile, topurile, fustele tip creion sau dresurile.

Albastru glaciar

Este una dintre culorile care se poartă cu succes în toamna lui 2023. Iar rochiile satinate și încălțămintea în tonuri de albastru glaciar sunt preferatele designerilor. Nu sunt excluse însă nici tricotajele.

Ce culori se poartă în toamna lui 2023 ca să-ți atingi țelurile

Potrivit celebrei Lisa Stardust, scriitoare și astrolog din New York, citată de revista americană In Style, culorile pe care le purtăm ne influențează energia și starea de spirit. Iar alegându-le putem să ne atingem scopurile și să atragem energii pozitive în viață. Cu alte cuvinte, când porți o anumită culoare, nu trebuie decât să arunci în Univers dorința ta. Culoarea va ști să-ți potențeze energiile și să-ți transforme visele în realitate.

Ciocolatiu

Maroul ciocolatiu se numără printre culorile toamnei 2023. Conferă siguranță, stabilitate și încredere. Așa că este culoarea perfectă dacă treci printr-o perioadă dificilă în care ai nevoie să te simți protejată, în siguranță.

Teracotă

Tonurile pământii se potrivesc cu toamna. Iar în acest sezon predomină în modă nuanțele de teracotă și lut ars. Să porți aceste nuanțe înseamnă să aduci tonus în viața ta. Conferă un simț al renașterii. Sunt nuanțe care te trezesc la realitate și te aduc cu picioarele pe pământ. Așadar, dacă simți că ai nevoie de un plus de creativitate sau de un nou început, poartă-le cu încredere.

Albastru glaciar

Este vedetă printre ce culorile toamnei. Și se potrivește perfect în ținuta pe care o alegi pentru a începe o relație romantică sau de prietenie. E ca și cum ai purta „praf de stele'. Trebuie să porți această culoare dacă ai de dus o discuție importantă cu cineva sau dacă îți dorești intimitate. Este o culoare care te dezbracă de inhibiții și îți deschide mintea.

Roșu aprins

Cum am mai spus deja, este vedeta sezonului. Și nicio altă culoare nu este mai potrivită pentru a fi purtată în toamna lui 2023 la un interviu de angajare sau la o întâlnire importantă. Acesta îți dă încredere în propriile forțe, putere și îndrăzneală. Și atrage succesul, norocul și abundența.

Digital Lavender

Este vorba despre un violet intens, dar rece, cu tentă metalică. De altfel, a fost considerată și culoarea anului 2023. Totnurile de lila se conectează perfect cu chakra coroanei, situată în vârful capului. Așadar, reprezintă conștiința spirituală. Să porți aceste nuanțe te ajută să ai parte de calm, liniște și gândire deschisă la nou. Respiră adânc, stabilește-ți dorința și pune pe tine un obiect vestimentar de culoarea lavandei. Te vei simți relaxată, vei gândi mai ușor și mai clar și vei răspândi pace în jurul tău.

Roz bombon

Este culoarea care îți oferă stare de bine. Te face să te simți jucăușă și inocentă deopotrivă. Poart-o când te simți stoarsă de energie și când simți nevoia de echilibru.

Verde măsliniu

Trebuie să porți această nuanță atunci când ai de rezolvat o problemă sau de soluționat un conflict. Este o culoare care aduce armonie și stare de liniște interioară. În plus, aduce compasiune și te face să fii mai empatică.

Galben solar

Ultima dar nu cea din urmă, galbenul condimentează perfect ținutele toamnei. Vine cu o doză de bucurie și poftă de viață. Dacă ai de convins pe cineva să acționeze conform propiilor tale dorințe, trebuie să porți galben. Funcționează și la interviurile de angajare.

Ce culori se poartă în toamna lui 2023 pentru păr

Pentru că am lămurit care sunt tonurile toamnei în ceea ce privește vestimentația, e cazul să aflăm și ce culori se poartă în toamna lui 2023 pentru păr. Culorile la modă în această toamnă sunt ca o invitație la un moment de răgaz. E momentul în care sufletul trebuie să poposească un pic, printre frunzele răvășite de căldura verii ce tocmai s-a încheiat. Paleta coloristică diversă, pe care o propun în acest sezon designerii, are la bază o mulțime de nuanțe. Acestea pot influența imaginea, precum și starea de spirit.

Condimentează-ți stilul cu nuanțe pământii de maro, kaki, ruginiu, olive. Sau poți alege culori calde precum burgundy, galben muștar, ori culori de toamnă clasice precum ivory, crem, gri-cărbune sau maro-scorțișoară. Îndrăznește să te asortezi cu frunzele arămii sau cu latte-ul cu condimente de dovleac. Merită să încerci, dacă deja nu ai făcut-o până acum, nuanța atemporală care amintește de teracota rustică, în melanj cu auriul muștar.

În această toamnă poți încerca o nuanță caldă și incendiară care trimite către un roșu ars.

Dacă te gândești să asortezi piesele vestimentare olive cu bucle bine conturate, în nuanțe de șaten, puzzle-ul se închide în favoarea ta. Părul mediu în nuanțe de roșcat este bine pus în evidență de un pulover moale kaki, accesorizat cu nuanțe de ruginiu. La polul opus, nuanțe de blond jucăuș, indiferent de lungimea firului de păr, evidențiază culorile toamnei într-un ansamblu cromatic armonios.

Sursa foto: 123rf.com

Alte surse: InSyle.com, vogue.co.uk, loncolor.ro

Citește și 4 aspecte esențiale care te ajută să cumperi online haine care îți vor veni ca turnate

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton