Ce este "dieta Netflix". Iată cum prepari băutura care te slăbește în timp ce stai pe canapea!

 Dumba Gabriela
.

Ce este „dieta Netflix”? Numele ne duce cu gândul la celebrul program de filme, dar și la activitatea preferată de relaxare a multora dintre noi, însă aceasta nu ne ajută să slăbim. Cel puțin așa știam. A apărut, însă, o dietă despre care se crede că face minuni pentru cei care vor să dea jos câteva kilograme stând cu telecomanda în mână, tolăniți pe canapea – „Netflix”!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Dieta Netflix se bazează pe ideea de a urmări filmele și serialele preferate cât stai relaxat și slăbești fără efort. Tot ce trebuie să faci este să-ți prepari o băutură simplă, din câteva ingrediente simple, să te lungești pe canapea și să dai Play serialului preferat.

Băutura de slăbit pentru Dieta Netflix. Cum se prepară? 

„Dieta Netflix” are la bază o băutură delicioasă, ușor de preparat, ieftină și nici o ganteră sau un costum de slăbit pe care să-l purtăm în timp ce privim spre TV.

Ei bine, ca să arzi grăsimea în timp ce te relaxezi pe canapea, ai nevoie de trei ingrediente simple, sănătoase și pe care le are aproape oricine în casă: miere, scorțișoară și apă. Și atât!

Fierbi două căni de apă de 200 de ml, iar după ce oprești focul și temperatura apei începe să scadă, adaugi patru lingurițe de miere și două lingurițe de scorțișoară.

Când ajunge la temperatura potrivită pentru consum, bei acest amestec lent, gură cu gură, în timp ce te relaxezi pe canapea. După ce vei termina de băut amestecul, corpul tău va începe să ardă caloriile mai rapid și eficient decât o face în mod normal.

Mai mult, scorțișoara îți va stimula metabolismul, amplificând efectele pozitive ale mișcării, iar zaharurile naturale din miere îți vor crește energia dacă bei această băutură când faci sport.

Citește și: Cum se înțeleg Ilinca Vandici și Andrei Neacșu, după divorț, în privința educației fiului lor: „Nu cred că părerea mamei ar trebui să fie adevărul absolut. Nu ar trebui să existe subiecte tabu'

Citește și: Ruby regretă că și-a pus silicoane: „M-am chinuit niște ani, am ascuns asta de toată lumea. S-au prelungit problemele pe termen lung, aveam un implant care s-a răsucit și…’. Ce alte operații estetice are / EXCLUSIV

Citește și: Bianca Drăgușanu, petrecere fabuloasă în alb și negru, la 42 de ani, în localul iubitului ei: „Cel mai frumos cadou…'. Ce mesaj emoționant i-a transmis Gabi Bădălău

De ce scorțișoara Ceylon este mai bună pentru slăbit

Scorțișoara Ceylon/de India și scorțișoara de China diferă atât din punct de vedere al caracteristicilor, al proprietăților, cât și în ceea ce privește substanțele pe care le conțin. Spre exemplu, scorțișoara Ceylon, originară din sudul Indiei și Sri Lanka, are o nuanță mai deschisă decât Cassia, având straturi mai fine, o aromă mai delicată și mai dulceagă, iar Cassia are o nuanță de maro închis, o textură mai dură și o aromă mai puternică.

Deosebirea principală dintre cele două tipuri de scorțișoară și motivul pentru care se recomandă să te folosești de cea de Ceylon pentru apa cu scorțișoară pentru slăbit se referă la cantitatea de cumarină regăsită în ele. Cumarina se regăsește în mod natural în anumite specii de plante, dar în cantități mari este nocivă pentru ficat, pentru rinichi și pentru plămâni.

În scorțișoara Cassia cumarina se găsește în proporție de aproximativ 1%, iar în cea de Ceylon este în proporție de 0,04% (de 250 de ori mai puțin decât în Cassia). În plus, Cassia este mai puțin tolerată de aparatul digestiv, dar are proprietăți antifungice și antibiotice mai puternice decât celălalt tip de scorțișoară, potrivit qbebe.ro.

Ce beneficii are apa cu scorțișoară pentru slăbit și sănătate

Apa cu scorțișoară în care nu pui piere, ci doar infuzezi batoane de scorțișoară în apă, peste noapte, îți va aduce beneficii grație prezenței scorțișoarei, care:

  • Este sursă de beta-caroten (Responsabil pentru nuanța de brun intens a scorțișoarei, putând fi convertit în vitamina A, esențială pentru sănătatea ochilor)
  • Oferă antioxidanți (Vitali pentru protejarea organismului de radicalii liberi, acele molecule nocive care sunt produse de celule pe măsură ce sunt filtrate diferite toxine)
  • Este sursă de vitamine (vitamina K de exemplu), de minerale (zinc, potasiu, mangan, magneziu)
  • Conține compusul activ numit cinnamaldehyde (cinamaldehidă), cu proprietăți antiinflamatorii 
  • Studiile efectuate de-a lungul timpului au ajuns la concluzia că scorțișoara are și efecte antidiabetice, antimicrobiene, cardioprotectoare, antilipidemice (controlează nivelul lipidelor din organism, prevenind creșterea nivelului de „colesterol rău') și de îmbunătățire a funcționării sistemului nervos central (având efecte pozitive asupra stării psihice)
  • Contribuie la reglarea nivelului de zahăr din organism, ferindu-te de fluctuațiile bruște ale glicemiei și de „atacurile' de foame
  • Diminuează apetitul, ceea ce va fi deosebit de util pentru a nu mânca în exces și a câștiga în greutate

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton