Ce flori nu trebuie să dăruiești niciodată pe 8 Martie. De ce nu e bine să oferi lalele galbene

 Calin Maria Bianca
.

Ce flori nu trebuie să dăruiești niciodată pe 8 Martie. De ce nu e bine să oferi lalele galbene. Toată lumea știe că ziua de 8 Martie este una specială, fiind Ziua Internațională a Femeii. Totodată, în România, este sărbătorită și Ziua Femeii pe 8 Martie. Prin urmare, bărbații trebuie să se pregătească serios și să nu se ducă acasă fără o floare sau o mică atenție. Nu doar bărbații dăruiesc cadouri, ci și fetele și femeile între ele. Acum, a sosit momentul potrivit să aflați ce flori nu se dăruiesc niciodată pe 8 Martie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

De 8 Martie, femeile sunt mai răsfățate ca niciodată. Cadourile sunt la ordinea zilei și încep încă de la primele ore ale dimineții. Ei bine, dacă totuși nu ai avut timp să te gândești la ce poți cumpăra și decizi să iei o floare pentru femeile din viața ta, este momentul să te întrebi de două ori înainte de a cumpăra. În niciun caz nu opta pentru flori artificiale.

Citește și: Horoscop 8 martie 2023. Trei zodii au parte de surprize în plan sentimental

Citește și: Ziua Femeii. Ce semnifică și ce se sărbătorește pe 8 Martie

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Gina Matache. S-a împăcat cu tatăl fiicelor sale după 18 ani de la divorț

Citește și: Relația dintre Liviu Vârciu și fiica lui s-a răcit iar. Carmina: „Nu mai am 10 ani să trăiesc cu speranța paternală'

Te-ai întrebat vreodată ce flori nu trebuie să dăruiești pe 8 Martie? Cu siguranță nu sunt mulți cei care s-au gândit la acest aspect, considerând că fiecare floare este la fel de frumoasă și specială. Ei bine, nu este așa, fiindcă fiecare transmite cu totul și cu totul un alt mesaj. Spre exemplu, lalelele galbene sugerează sentimentul geloziei, al trădării și poate transmite ideea de despărțire.

Ce flori nu trebuie să dăruiești niciodată pe 8 Martie

Nu, nu doar lalelele galbene sunt pe 'lista neagră' când vine vorba de 8 Martie. În general firele de lalele, frezie sau de zambile sunt de evitat deoarece sunt colorate artificial și sunt destinate evenimentelor. De asemenea, nici florile artificiale nu sunt o opțiune. De cele mai multe ori sunt folosite la înmormântări astfel că sunt total nepotrivite pentru un dar cu ocazia zilei de 8 Martie. De asemenea, în tradiția românească, florile galbene sunt asociate cu gelozie, invidie și despărțire.

De asemenea, mulți susțin că nu ar fi recomandat să oferi flori care au fost pictate manual, îndeosebi cele în nuanțe de argintiu sau auriu. Motivul? Aceste flori s-ar ofili mult mai repede și nu ar rezista mai mult de o zi în vază, astfel că doamnele nu s-ar putea bucura decât o perioadă scurtă de ele.

Totodată, garoafele roșii sau calele se află tot pe lista nu-urilor, dat fiind că pe vremuri oamenii duceau aceste flori la înmormântări. Cei mai superstițioși spun că ar aduce ghinion.

Ce flori poți să dăruiești femeilor de 8 Martie

Dacă te gândești la o floare pentru soție, iubită sau chiar pentru mama ta sau soacră, este bine să alegi o orhidee. Totuși, când vine vorba de latura sentimentală, partenera de viață sigur s-ar bucura foarte mult și la un buchet de trandafiri, fiind cele mai romantice și apreciate flori.

De asemenea, și anemonele sau crinii sunt o variantă potrivită. Să nu uităm și de narcise sau buchete cu flori de câmp. Sunt femei care pur și simplu le adoră, așa că ar fi și păcat să nu o surprindeți cu florile preferate. Totuși, este bine să aveți în vedere sfaturile de mai sus pentru nu aduce dezamăgire pe fețele celor drage chiar de ziua lor. Totuși, alege și un mesaj de 8 Martie pentru ființa care ți-a dat viață.

Mesaje de 8 Martie

Mainile mamei sunt facute numai din iubire, si, de aceea, copii adorm atat de usor in ele. La multi ani, mama!


Iti multumesc cu toata fiinta mea si vreau sa stii, chiar daca nu-ti spun tot timpul acest lucru, sa stii ca te iubesc, iar acest sentiment nu va disparea niciodata din mine. La multi ani mama!


La multi ani pentru femeia pe care am iubit-o din prima clipa din viata mea si pe care o voi iubi pana la sfarsitul vietii mele! Te iubesc mama si iti multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine.

Cineva te iubeste si va avea grija de tine mereu, te pupa feciorul tau mai mic! La multi ani mama!


Esti prima persoana care ma vazut, esti prima cui i-am spus primul cuvint, esti prima persoana cu care am facut primii pasi, esti persoana care m-a dus prima zi la scoala, esti persoana care era alaturi mereu.. Esti prima persoana din inima mea! La multi ani Mama!


La multi ani mama! Te iubesc si nu am cuvinte care ar putea sa descrie cat de mult te iubesc si cat de mult iti multumesc pentru tot!


La multi ani cu sanatate! Domnul sa-ti dea de toate. Sanatate, fericire, Liniste si multa iubire. Sa-ti mai deie multa pace, Bucurii si bunastare. La multi ani cu bucurie. Cum iti doresti, asa sa fie!

Sursă foto: Freepick

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton