Cele mai toxice alimente pe care nu trebuie să le mâncăm niciodată

 Dumba Gabriela
.

Onco-fitoterapeutul Marius Văduva şi soţia sa onco-nutriţionist Annemarie Văduva au vorbit despre cele mai toxice alimente din comerț pe care nu ar trebui să le mâncăm niciodată dacă ținem la sănătatea noastră. Iată, așadar, lista celor mai toxice alimente, care ne pot aduce boli grave dacă le consumăm în exces, pe termen lung!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Annemarie Văduva este o fostă pacientă oncologică vindecată. A învins cancerul fără să facă nicio ședință de chimioterapie sau radioterapie. Ea a urmat o metodă naturală de tratament, despre care susţine că este cea mai ușoară și cea mai eficientă metodă în lupta anti-cancer.

'Prima dată ne-am făcut o mică grădină în curte și ne-am luat două găinușe. Astea au fost primele noastre modificări ale dietei. N-am văzut altă soluție. Apoi am apelat la soacra mea. (…) Am mai consumat din când în când și aici ne uităm la pește să nu conțină mercur', a declarat Annemarie Văduva la Antena 3 CNN.

Marius Văduva și soția au întocmit o listă de alimente pe care va trebui să nu le mai mănânce niciodată. Iată un top cinci, realizat de specialist:

  • Pe locul 1 se află uleiul de palmier,
  • Pe locul 2 este zahărul,
  • Pe locul 3 se clasează arahidele,
  • Pe locul 4 se situează grătarul cu cărbuni,
  • Pe locul 5 sunt băuturile carbogazoase.

Citește și: Cum a reușit Mircea Diaconu, în tinerețe, să facă și teatru, și film, în paralel: „M-am îngrozit. Eu trebuia să lipsesc de la repetiții nu o săptămână, ci tot filmul' / EXCLUSIV

Citește și: Mădălin Ionescu a slăbit 12 kilograme în 3 luni. Cum arată acum și ce dietă a ținut: „Am făcut foamea…'

Cât de mult contează alimentația pentru sănătate

Annemarie Văduva declară că pesticidele au contribuit la boala sa.

'Când vine un pacient și intră la noi, îi spun de la început. Când veți pleca după această întâlnire, veți pleca cu liste de alimente permise și interzise. Iar dacă aceste liste de alimente permise și interzise nu le putem găsi împreună un acord în care să funcționăm de acum încolo, să fim împreună, noi nu vă luăm de pacient. 50% din tratamentul unei boli grave, și nu numai oncologice, considerăm că este nutriția', a precizat onco-fitoterapeutul Marius Văduva pentru sursa precizată anterior.

De asemenea, într-o emisiune online, a aceluiași post, expertul a spus că peștele trebuie inclus printre alimentele de bază, în vindecarea de cancer.

'Dacă astăzi s-ar pune în practică, vă garantez că la cel puțin 50% cancerele ar fi mai mici sau deloc. Dar acest factor de Omega 3 din corpul uman, pe care nu putem să-l primim din vegetale, ci numai din sursă de pește, în mod special, mai există posibilitatea să-l iei din uleiul de in sau din uleiul de măsline, dar nu se asimilează bine', a explicat Marius Văduva, în emisiunea iThink.  

Cât de periculos este zahărul

Deşi cocaină este un drog de mare risc, cu efecte grave asupra sănătăţii, iar consumul ei este pedepsit drastic, zahărul alb face mai multe victime decât cocaina:

  • zahărul îngraşă
  • zahărul creează dependenta printr-un mecanism similar cocainei
  • zahărul îmbolnăveşte pancreasul şi provoacă diabet zaharat
  • zahărul scade imunitatea
  • zahărul carenţează organismul, consumând minerale folositoare
  • zahărul acidifiaza organismul, favorizând instalarea bolilor
  • zahărul favorizează dezvoltarea celulelor canceroase

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton