Cinci obiecte vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei

 Calin Maria Bianca
.

Cinci obiecte vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că moda vine și pleacă. Cu toate acestea, un lucru este cert și anume că obiectele vestimentare clasice și bune vor fi mereu în trend și gata să îți ofere un look fresh, fiind intergrate cu bio în orice ținută. Iată top 5 lucruri ce nu trebuie să lipsească din dressing-ul tău!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Știm că obsesia femeilor pentru shopping este una exagerat de mare și de fiecare dată când au ocazia merg să își mai achiziționeze câteva haine, noi și la modă. Ei bine, cu siguranță, fiecare a pățit cel puțin o dată să cumpere un obiect vestimentar ce se afla în trend și să nu-l fi purtat niciodată sau doar o dată. Ce-i drept, sunt multe astfel de haine, care își pierd valoarea mult prea repede, însă accesorizate cum trebuie, le vei aduce mereu la viață.

Citește și: Greșeli pe care le fac femeile când vor să slăbească

Citește și: Cum să îți faci ochii să pară mai mari cu ajutorul machiajului

Citește și: Două avioane Wizz Air s-au ciocnit pe aeroportul din Suceava. Ambele aveau pasageri la bord

Citește și: Cum arată actrița Olimpia Melinte nemachiată, la 36 de ani: „Se cam ferește toată lumea în online”

Ei bine, pentru a nu arunca banii și a umple dressing-ul cu haine care sunt la modă doar un sezon, iar apoi uiți de ele sau le dai mai departe celor care nu au, este timpul să investești banii în obiectele vestimentare care contează cu adevărat și pot fi purtate indiferent de modă, chiar și cu trecerea anilor.

5 obiecte vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei

Nu, nu sunt neapărat scumpe, fiindcă totul ține de tine și de bugetul pe care-l ai. Fie scoți sume mai mari din buzunar pentru o calitate mult mai bună și de lungă durată, fie te mulțumești cu replici pe care poți oricând să le înlocuiești cu altele dacă se strică sau uzează. Așadar, nu o mai lungim și vă prezentăm care sunt cele 5 obiecte vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei.

  1. Rochia neagră – o rochie neagră, simplă, fie până la genunchi, peste sau puțin mai sus, este un articol vestimentar indispendabil, care se pate asorta cu orice, indiferent de modă sau sezon.
  2. Cămașa albă – este incredibil cât de versatilă poate fi o cămașă albă. În funcție de cum o accesorizezi și de ceea ce iei în continuare în partea de jos, o poți purta zi de zi, pentru un outfit office sau chiar pentru un eveniment, cu un stil casual. Alege un model simplu, alb imaculat, fără detalii extravagant, de preferat bumbac 100%.
  3. Tricou alb/negru – sunt nenumărate stilurile vestimentare în care poți adăuga un tricou alb/negru. Merge la stilul sport, casual, cu sacou pe deasupra, cu rochii sau fuste, astfel că nu trebuie să îți lipsească din dressing niciodată. Totuși, la acestea alegeți un material calitativ.
  4. Pantofi stiletto negri si pantofi nude – la fel ca la tricouri, și aici calitatea contează. Alege pantofi din piele naturală, pe care să ii intreții corespunzator și care să te facă să te simți confortabil. Aceștia sunt perfecți pentru un stil casual, office sau chiar un eveniment important, precum nunți sau botezuri.
  5. Pantaloni sau jeansi drepți – dacă te întrebi ce pantaloni nu dispar niciodată din trend, ei bine, sunt blugii sau pantalonii drepți. Când vorbim de jeanși, alege unii din material gros și fără rupturi saualte accesorii pe ei.

Cum poți avea un outfit de invidiat

Majoiritatea femeilor își doresc un outfit cool și de invidiat, care să întoarcă toate privirile. Ei bine, multe dau greș încercând să combine mai multe stiluri. Dacă și tu vrei să știi cum poți obține un look superb fără prea multe bătăi de cap trebuie să ai în vedere aceste aspecte:

  1. Nu combinați mai multe 3 culori
  2. Aveți grijă la textura și calitatea materialelor
  3. Combinați stilurile între ele cu o trecere ușoar, nu bruscă
  4. Machiajul și coafura fac parte din look-ul total, așa că trebuie să acordați și aici mare atenție
  5. Nu abuzați de accesorii

Sursă foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton