Cu ce să te îmbraci de Revelion în funcție de locațiile în care mergi. Ținute pe toate gusturile

 Calin Maria Bianca
.

Cu ce să te îmbraci de Revelion în funcție de locațiile în care mergi. Mai este foarte puțin până la Noaptea dintre ani, astfel că dacă încă nu ți-ai stabilit outfit-ul este momentul să o faci! Nu ai hainele necesare în garderoba ta, fie nu ai inspirație, ei bine, noi îți sărim în ajutor. Am ales cele mai apreciate ținute, conform noilor tendințe în modă, special pentru tine!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Știm cu toții faptul că indiferent unde face Revelionul, trebuie să avem o ținută specială pentru un astfel de eveniment, fiindcă nu trăim zilnic astfel de clipe speciale și momente. Prin urmare, mai jos am pus cel puțin o variantă de ținută pentru diferite locații unde petreci Noaptea dintre ani. Sigur, găsești un model pe placul tău sau care cel puțin să te inspire!

whatsapp-image-2023-11-17-at-15.50.56whatsapp-image-2023-11-17-at-15.50.56

Citește și: Greșeli pe care le fac femeile când vor să slăbească

Citește și: Cum să îți faci ochii să pară mai mari cu ajutorul machiajului

Citește și: Ozana Barabancea susține că a aflat perioada în care va muri: „De ani de zile știu treaba asta. Am aflat niște lucruri care m-au cutremurat”

Citește și: Tudor Turcu suferă după moartea mamei: 'S-au întâmplat multe… Simt că mă veghează' Ce a povestit și despre fiicele lui / EXCLUSIV

Cu ce să te îmbraci de Revelion în funcție de locațiile în care mergi

Aș cum știm de ani de zile, deși moda se schimbă de la o zi la alta, în continuare de Revelion se etalează ținute care de care mai speciale și sofisticate. Se poartă în continuare penele, fulgii, paietele, ținutele cu sclipici, mai ales în nuanțe de auriu sau argintiu. De asemenea, roșu este culoarea care nu lipsește din schemă, și totodată nici negrul. Ce-i drept, negru este elegant în orice combinație și oferă o notă misterioasă!

Ei bine, acum că știm ce se poartă în Noaptea dintre ani, este momentul să decidem ținuta perfectă pentru locația unde are loc evenimentul:

Acasă, cu cei dragi aproape – dacă anul acesta preferi să stai în casă, cu cei dragi, să povestiți și să ciocniți un pahar de șampanie în timp ce vă delectați papilele gustative cu fel și fel de delicii, trebuie să optezi pentru o ținută simplă. O rochiță lejeră, fără prea multe paiete, pene sau fulgi, sau chiar o cămașă mai elegantă și o pereche de jeansi.

La o cabană la munte – dacă nu vrei să stai acasă, însă nici la un restaurant într-o mulțime de oameni necunoscuți, cea mai bună variantă este chiar închirierea unei cabane. Deși este o cabană la munte, ține cont că distracția este un toi, la fel și petrecerea și voia bună, așa că trebuie să-ți iei o ținută oe măsură. Nu una glam, însă nici una simplă. Trebuie să marchezi momentul, astfel că o rochiță cu paiete, semi-elegantă, sau chiar o fustă de piele cu o cămașă, ar putea fi combinația perfectă.

La restaurant sau în vacanță – restaurantul implică dintre toate locațiile cea mai sofisticată ținută. Aici chiar trebuie să acorzi mare atenție. Tocurile nu trebuie să îți lipsească, nici obiectul vestimentar care face diferența. Penele, paietele, fulgii, dantela sunt detalii importante de data aceasta, astfel că trebuie să te mulezi după aceste lucruri pentru a fi în ton cu noile tendințe și lumea prezentă.

Cu câteva idei de la noi și o sursă de inspirație din pozele prezentate în galeria foto, acum sigur îți este mult mai ușor să iei o decizie privind ținuta de Revelion! Succes la pregătiri!

Sursă foto: Getty Images

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton