Cum afli ce mărime porți la inel

 Miniosu Alexandra
.

Cum afli ce mărime porți la inel. Cumpărarea unui inel poate fi o mare bătaie de cap, pentru că riști ca piesa să nu ți se potrivească, din punct de vedere al mărimii. Din fericire, există câteva metode care te vor ajuta să achiziționeți bijuteria corectă, chiar și de pe Internet. Tot ce trebuie să faci este să urmărești cu atenție pașii de mai jos!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum afli ce mărime porți la inel. Vrei să-ți cumperi un inel sau să-l faci cadou cuiva drag? Într-adevăr, atunci când nu ai un bijutier în apropiere, lucrurile pot fi ceva mai complicate. Dar stai liniștit, pentru că există câteva soluții care te vor ajuta să achiziționezi bijuteria fără probleme chiar și de pe Internet.

Citește și: 3 zodii de bărbați care nu vor înșela niciodată.Așa îți dai seama că partenerul nu calcă strâmb

Citește și: Ce alimente expirate pot fi consumate și după 2 ani. Mihaela Bilic:”Bacteriile ne dezvoltă imunitatea”

Citește și: Cauza principală a obezității nu este zahărul!Mihaela Bilic dezvăluie inamicul siluetei.

Citește și: Cum să scapi ușor de grăsimea de pe abdomen.Dieta propusă de Mihaela Bilic

Cum afli ce mărime porți la inel

Cum afli ce mărime porți la inel. Achiziționarea unui inel poate reprezenta o treabă destul de grea, dacă nu știi exact mărimea de care ai nevoie. Stresul devine și mai mare atunci când vine vorba despre un inel de logodnă, pentru că sigur nu ai vrea să dai greș. Metodele de mai jos recomandate de noi te vor ajuta să iei decizia corectă.

Dacă vrei să cumperi un inel, dar nu știi mărimea bună, te poți folosi de un inel mai vechi de-al tău. Trebuie să te asiguri însă că bijuteria dorită are un stil și o lățime identică cu cea deja existentă. Pentru asta, ai nevoie fie de o riglă, o ruletă sau un centimetru. Cu ajutorul unuia dintre instrumente vei putea măsura diametru interior al inelului.

O altă variantă care te va ajuta să-ți alegi inelul corect este să înmulțești diametrul cu 3,14, după ce l-ai măsurat. Rezultatul pe care-l obții se aproximează.

Poți afla care e mărimea corectă și dacă-ți măsori circumferința degetului. De regulă, e indicat să faci asta la finalul zilei, pentru că atunci circumferința e mai mare.

Cele mai simple metode

Pentru a apela la o astfel de metodă, ai nevoie de o bucată de hârtie, o bucată de ață, un centimetru sau un material subțire. Materialul trebuie aplicat în jurul articulației de la falanga mijlocie, adică mijlocul degetului pe care vrei să porți mai apoi inelul.

Mai apoi, trebuie să marchezi locul de suprapunere cu ajutorul unui pix, pentru a nu rata nimic. Folosește-te apoi de o riglă pentru a măsura lungimea, în milimetri, a porțiunii de material care a format circumferința în jurul degetului măsurat. Poți face asta și cu un centimetru. Sperăm că variantele ți-au fost de folos!

Sursă foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton