Cum faci bani din TikTok

 Raiciu Adriana
.

Cum faci bani din TikTok. Platforma TikTok a devenit extrem de cunoscută și în țara noastră, iar multe persoane au ajuns să facă bani frumușei de pe urma ei. Iată ajungi să câștige sume importante de bani doar din videoclipuri postate pe TikTok.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum faci bani din TikTok. Aplicația TikTok a fost lansată în 2016 și este o rețea de socializare, unde poți crea videoclipuri scurte de mai multe genuri. Platforma a devenit extrem de cunoscută în timpul pandemiei, mai exact în 2020, atunci când persoane din întreagă lume au stat în casă și au petrecut mult timp pe Internet.

Ulterior, tinerii și-au dat seama că pot câștiga bani frumoși de pe urma TikTok-ului, iar astăzi este plin internetul de astfel de persoane care postează zilnic, chiar și de mai multe ori pe zi, videoclipuri din mai multe sfere de interes.

Citește și:‘Condițiile de filmare nu sunt cele mai fericite. A venit special pentru mine’. Cum o protejează Anghel Damian pe Theo Rose, la filmările pentru ‘Clanul’, în perioada sarcinii

Citește și:O mai ții minte pe Dulce Maria, din telenovela Îngerașul? Cum arată acum Daniela Aedo, la vârsta de 28 de ani

Cum faci bani din TikTok

Mulți s-au întrebat, însă, cum poți să faci bani din TikTok. Ei bine, află că și în țara noastră poți câștiga bani frumoși. Totuși, spre deosebire de alte țări, nu vei fi plătit direct de platformă. În urmă cu mai bine de un an, aplicația a creat „Creator Found', un fond de 200 de milioane de dolari din care TikTok îi plătește pe creatorii de conținut în funcție de numărul de vizualizări pe care aceștia îl au la filmulețele pe care le încarcă.

Pentru a putea avea acces la acest Creator Found, trebuie să ai peste 18 ani și să ai obligatoriu cel puțin 10.000 de urmăritori. De asemenea, să fii acumulat minimum 100.000 de vizualizări în ultimele 30 de zile, să postezi conținut original și să respecți regulile.

Totuși, se pare că numai utilizatorii din SUA, Germania, Spania și Italia pot aplica în momentul de față pentru „Creator Found, România nu este inclusă.

Live-uri

Asta nu te împiedică, însă, să nu faci bani în continuare din TikTok. Prin intermediul Live-urilor, te poți alege cu bani frumoși. Utilizatorii pot dona diferite cadouri, care se convertesc în monede virtuale și se adună într-un portofel virtual al acestora. Persoana în cauza poate oricând să transfere aceste cadouri în bani reali.

Colaborări

De asemenea, cu cât ai un număr mai mare de persoane care te urmăresc și postezi des, cu atât contul tău crește. Astfel, anumite branduri te pot contacta pentru colaborări. Dacă ești destul de cunoscut în online, pentru o singură colaborare poți câștiga și suma de 10.000 de euro.

Vizualizări

TikTok plătește între 2 și 4 cenți la 1.000 de vizualizări pentru un videoclip postat. Și, așa cum știm, videoclipurile virale TikTok primesc milioane de vizualizări. Astfel, un videoclip TikTok cu un milion de vizionări îți poate aduce între 20 și 40 USD.

Desigur, mai există și alte variante, însă trebuie să o alegi pe cea care este potrivită pentru tine, în funcție dacă ești persoană fizică sau juridică.

sursă foto- Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton