Cum să procedezi când iubitul tău e zgârcit cu gesturile de tandrețe

Să fim serioși! Ce femeie nu este înnebunită să fie copleșită cu gesturi de tandrețe?! Doar că… uneori nu le primește, și este foarte important să știe cum să le ceară și să le încurajeze.

Așa cum am mai spus și altă dată… pune frână criticii, pentru că te vei lovi de un zid de vinovăție, retragere emoțională ori chiar se naște un conflict.

Așadar când îți verbalizezi frustrarea, vorbește despre tine, ce simți tu, ce nevoi ai și nu incrimina omul ci comportamentul.

Mai concret: eu mă simt…, când faci/ ai comportamentul…, iar nevoie mea este de….

Citește și:

Cercetătorii fac lumină! Ce se întâmplă în creier atunci când ne sărutăm

Treci printr-un divorț? Cum poți transforma asta într-o experiență pozitivă

Apoi de câte ori face un lucru drăguț validează asta, arată-i ce fericită te simți și cât de important este pentru tine, fără a reproșa situațiile când nu a repetat gestul frumos.

Asumă-ți că schimbările nu se produc peste noapte și nu vor fi radicale, ci mai degrabă cu pași mici.

Desigur, mai există varianta ca situația să rămână la fel! Întreabă-te dacă poți trăi așa, dacă celelalte plusuri din relație adunate dau o sumă consistentă astfel încât tu să rămâi acolo.

Întreabă-te ce a produs distanțarea lui dacă e un episod. Poate e obosit, are probleme la serviciu, anumite frustrări sau îngrijorări, bărbații nu sunt imuni emoțional, indiferent cât de mult și-ar dori ei să transmită asta.

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton