Cum scapi de electrizarea părului cu ajutorul foliei de aluminiu. Trucul pe care orice femeie trebuie să-l știe

 Calin Maria Bianca
.

Cum scapi de electrizarea părului cu ajutorul foliei de aluminiu. Te-ai săturat să te lupți mereu cu părul electrizat și să nu poți să ieși niciodată din casă fără a-l coafa? Ei bine, acum a sosit momentul să vezi care este trucul ce te va ajuta să scapi de acest disconfort, chiar cu ajutorul foliei de aluminiu, care se găsește cu siguranță în bucătăria oricărei femei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Când vine vorba despre îngrijirea părului, există câteva trucuri pe care orice femeie ar trebui să le știe. Nu, nu doar despre rutina de zi cu zi este vorba acum sau despre produsele pe care le folosești. Electrizarea este un proces cu care se confruntă numeroase femei, indiferent de ce tip de șampon sau balsam folosește.

Citește și: Ce este dieta 30-30-30, care a devenit virală pe Tik Tok

Citește și: Ai pielea uscată? Evită să mai consumi aceste alimente și băuturi

Citește și: Scandal la Survivor All Stars între TJ Miles și Ana Pal. Faimoasa a început să plângă: „Mai bine dorm pe pământ, decât să mai zic ceva”

Citește și: CTP, reacție vehementă după ce Simonei Halep i s-a redus suspendarea: „S-a dat pe mâna acestui escroc cu bagaje, să țină minte să nu mai facă așa ceva”

Cum scapi de electrizarea părului cu ajutorul foliei de aluminiu

Dacă și tu te-ai săturat să te confrunți cu un păr electrizat tot timpul, este momentul să înveți trucul simplu, care te scapă de acest disconfort cu doar o folie de aluminiu obișnuită. Electrizarea se produce fie de la țesătura hainelor, fie de la perie sau dispozitivele folosite, însă nu numai. Acum, pentru a scăpa de încărcătura electrică, tot ceea ce trebuie să faci este să iei o bucată de folie de aluminiu și să o trece peste păr, pe lungime, de sus și până jos.

În acest fel scapi rapid de electrizare, mai ales când ești acasă. Totuși, dacă te confrunți des cu această problemă, mai ales la birou, locul de muncă sau când ieși în oraș, nu ezita să ai tot timpul în geantă o bucată mică de folie de aluminiu și să o folosești la baie ori de câte ori simți că este cazul.

De ce este bine să clătești părul cu oțet de mere

Ei bine, folia de aluminiu nu este singurul produs din bucătărie care te ajută să ai grijă de părul tău. Și oțetul de mereu joacă un rol important, astfel că alt truc care face diferența în ceea ce privește îngrijirea părului presupune să folosești oțet de mere diluat în apă, când îți clătești părul, după șamponare.

Ajută la echilibrarea pH-ului scalpului, dar și pentru a închide cuticula firului de păr. De asemenea, acest truc ajută părul să se mențină așa cum l-ai aranjat, fără să fie nevoie să aplici fixativ sau alte produse de styling, care încarcă firul de păr, asta dacă pulverizezi oțet diluat în apă înainte să-l coafezi. Acum, te poți bucura de două trucuri pe care sigur nu le știai și care te vor ajuta să ai un păr frumos și radiant în orice moment al zilei.

Sursă foto: Freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton