Jocurile sexuale: Cum să aduci pasiunea în dormitor

 Dumba Gabriela
.

Jocurile sexuale alungă monotonia din dormitor și pot aprinde pasiunea în cuplu, cu condiția ca ambii parteneri să fie deschiși la astfel de lucruri. Nimic nu este ciudat sau deplasat atunci când vorbim de viața sexuală a unui cuplu dacă amândoi adoră jocurile sexuale. Iată câteva idei de a aduce pasiunea în dormitor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Un studiu recent a arătat că persoanele aflate în relaţii de cel puţin 3 ani, care ajung la orgasm mai des, fac sex oral şi experimentează mai multe poziţii şi jocuri sexuale, sunt mai satisfăcute de viaţa lor sexuală. Iată câteva jocuri sexuale pe care le puteţi încerca cu partenerul pentru un plus de distracţie în viaţa de cuplu.

Jocuri sexuale care aduc pasiunea în dormitor

1. Twister sexy

Daca ai jucat twister atunci cand erai copil, cu siguranta iti amintesti cum erai blocat in pozitii demne de un contorsionist in timp ce incercai sa-ti intreci concurentul. Acum imagineaza-ti acelasi joc impreuna cu partenera, goala. Iar voi puteti merge chiar mai departe, incecand sa va distrageti atentia prin saruturi, muscaturi.

2. Monedele

Puneţi pariu cu partenerul pe 1 leu că nu poate ţine în echilibru pe mâini monedele de 50 de bani, timp de 10 minute. Mâinile trebuie ţinute cu palmele în jos pe o masă, cu fiecare monedă aşezată pe spatele mâinii. Acum, ai 10 minute la dispoziţie să-i faci orice doreşti partenerului tău pentru a-l face să piardă pariul. E un început bun pentru a încinge atmosfera şi, în plus, poţi câştiga 1 leu, nu?

Citește și;Marius Moise s-a despărțit de Bianca Giurcă, la Insula Iubirii, după ce a văzut imaginile cu ea și Alin Simoiu: „Sunt dezamăgit. Pentru mine e destul…'

Citește și:Ce probleme are Elena Cârstea, la 6 luni după ce a suferit un atac cerebral. Artista se poate deplasa doar cu bastonul: „Vreau să mai trăiesc’

Citește și:Cine este și cum arată sora lui Carmen Harra. Mona Mureșan este compozitoare și trăiește în Suedia

3. Jenga

Cumpăraţi un set Jenga dacă nu deţineţi deja unul. Pe fiecare piesă scrieţi o comandă. Voi decideţi ce, dar vă sugerăm să începeţi cu „linge-mi urechea şi continuaţi gradual din acest punct. Când reuşeşti să îndepărtezi cu succes o piesă din turn, partenerul tău trebuie să execute comanda respectivă. Gândiţi-vă şi la o pedeapsă în cazul în care dărâmaţi turnul.

4. Ghiceste obiectul

Leaga-ti partenera la ochi, dezbrac-o si foloseste un obiect (sexual sau nu) cu care s-o mangai pe tot corpul. Ai putea turna putina ciocolata pe sani sau sa o lovesti usor cu un obiect de piele. Apoi pune-o sa ghiceasca ce ai folosit. Nu trece la un alt obiect pana nu da raspunsul corect.

5. Borcanul cu surprize erotice

Tu și partenerul tău scrieți diferite acte sexuale distractive pe care ați dori să le încercați unul cu celălalt pe bucăți separate de hârtie, împăturiți-le și puneți-le într-un borcan, sugerează Karen Botha, expertă în sex tantric. Înainte de a vă îndrepta spre dormitor, extrageți un bilețel din borcan!

6. Ninja sex

Incercati-va abilitatile de a scapa nevazuti facand sex in locuri publice. Puteti incepe cu un sarut intr-un restaurant, dupa care sa treceti la miscari mai „hot', precum sa o faceti intr-o camera de oaspeti la o petrecere sau intr-o masina.

7. Vanatoarea de comori

Incepeti cautatea prin alcatuirea unei liste de lucruri sexy pe care partenera ar trebui sa le faca. Ar trebui sa includa inclusiv cateva dintre fanteziile tale. Ar trebui sa indeplineasca toate sarciniile pentru a castiga jocul. Pe lista ar putea fi trecute urmatoarele cerinte – indepartarea lenjeriei intime cu dintii, un masaj, plimbarea unui cub de gheata pe spate, potrivit sfatulparintilor.ro, via idiva.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton