(P) Fiolele Skin Boost pe bază de Vitamina C Tetra de la COSMETIC PLANT, pentru ca tenul tău să se bucure de energie și vitalitate

 bogdan.galca
.

Îngrijirea tenului este esențială pentru a avea un aspect sănătos al pielii, luminos și plin de viață. De aceea, alegerea produselor cosmetice care să confere tenului toate aceste caracteristici este foarte importantă. Inovația vine de la COSMETIC PLANT care a creat fiolele Skin Boost ce au la bază Vitamina C Tetra, o formă inovatoare, mai stabilă și mult mai eficientă a vitaminei C clasice.

Vitamina C (acidul ascorbic) este un nutrient important pentru organism, însă corpul nostru nu îl poate sintetiza pentru că nu există o enzimă care să facă acest lucru. De aceea, vitamina C trebuie procurată din hrană și/sau aplicată pe piele. Însă, este o vitamină instabilă, care se degradează rapid prin oxidare (aproximativ 50% din ea se distruge după 30 de minute), nu pătrunde în dermă și își pierde foarte repede eficiența pentru că nu este stabilă la lumină sau aer.

INOVAȚIE

COSMETIC PLANT a creat Vitamina C Tetra, o formă inovativă liposolubilă a vitaminei C clasice, cu o rată de pătrundere în țesut de 3 ori mai mare, mult mai stabilă la oxidare, lumină puternică și temperatură înaltă. Aceasta își menține proprietățile timp îndelungat și nu irită, convertindu-se în vitamina C în totalitate, odată pătrunsă în piele.

Beneficiile Vitaminei C Tetra

  • combate efectele radicalilor liberi pentru mai mult timp (până la 40 de ore de activitate)
  • reduce ridurile
  • îmbunătățește textura și luminozitatea pielii
  • stimulează activitatea celulară și producerea de colagen cu 50% (față de 25% în cazul vitaminei C clasice)
  • inhibă producerea de melanină cu până la 80%
  • are efect antiinflamator în cazul persoanelor care se confruntă cu acneea sau rozaceea, reducând vizibil inflamațiile și urmele lăsate de acestea

Pe lângă Vitamina C Tetra, fiolele mai conțin și un complex mineral activ care îmbunătățește oxigenarea și metabolismul celular, limitând producția radicalilor liberi; pantenol (provitamina B5) cu proprietăți recunoscute de hidratare și de accelerare a regenerării celulare; extractul de citrice bogat în vitamine cu efect tonic, energizant și revigorant.

Astfel, tenul va fi vizibil mai luminos, catifelat și ferm.

Veste bună este că fiolele cu Vitamina C Tetra sunt potrivite tuturor tipurilor de ten. Produsele cu Vitamina C Tetra pot fi incluse în rutina de îngrijire zilnică și în combinație cu cremele preferate din aceeași gamă: 30+, 40+ și 50+ sub forma de seturi SKIN BOOST.

Descoperă beneficiile fiolelor cu Vitamina C Tetra și oferă un boost de energie tenului tău.

Mai multe detalii despre produs și ale recomandări pe www.cosmeticplant.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton