Programul magazinelor Carrefour de Paște 2023. Când sunt închise, dar și când se redeschid

 Calin Maria Bianca
.

Programul magazinelor Carrefour de Paște 2023. Când sunt închise, dar și când se redeschid. Toată lumea este interesată de modul de funcționare a supermarket-urilor și magazinelor mari în perioada Sărbătorilor Pascale, astfel că noi am făcut lista cu programul pentru cele mai mari și vizitate, precum Kaufland, Cora, Lidl, Auchan, dar și Carrefour, bineînțeles. Iată în ce interval vor fi deschise magazinele Carrefour în următoarele zile, dar și cum arată programul special!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că există în aproape fiecare oraș cel puțin un magazin Carrefour, de unde tot mai mulți români își fac cumpărturile lunare, dar nu numai. Ei bine, dacă încă nu ai făcut cumpărăturile de Paște, este timpul să te grăbești, fiindcă începând de vineri, marile magazine intră în programele speciale de funcționare.

Citește și: Program Kaufland Paște 2023. Cât timp vor fi închise magazinele

Citește și: Programul magazinelor Auchan de Paște 2023

Citește și: Titi Aur, despre accidentul mortal în care a fost implicată Monica Odagiu: 'Mașina este o armă, ucide. Fata asta nu mai e om toată viața…'

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, după ce a spus că amână nunta cu George Restivan: 'Suntem foarte bine. Nu văd de ce trebuie să mă justific'

Programul magazinelor Carrefour de Paște 2023

Așa cum era de așteptat și cum se întâmplă de fiecare dată, de Paște, programul magazinelor, inclusiv Carrefour, va suferi modificări. Magazinele Carrefour (de tip hypermarket, market sau expres) vor fi închise duminică, 16 aprilie, în prima zi de Paște, iar în restul zilelor vor funcționa după un program special, după cum urmează.

Program Carrefour de Paște 2023:

  • 15 aprilie – 8:00 – 19:00
  • 16 aprilie – închis
  • 17 aprilie – 8:00 – 22:00 *programul anumitor magazine poate începe la ora 7:00*

Program Carrefour Market și Carrefour Expres de Paște 2023

  • 15 aprilie: 7:00/8:00 – 19:00
  • 16 aprilie: închis
  • 17 aprilie: 7:00/8:00 – 18:00/19:00 (orele de închidere și deschidere pot să difere în funcție de magazin)
  • 18 aprilie: 7:00/8:00 – 22:00/23:00 (orele de închidere și deschidere pot să difere în funcție de magazin)

Program Bringo de Paște 2023

De mai mult timp, Carrefour colaborează cu serviciul de curierat Bringo pentru a duce cumpărăturile clienților direct la ușă, fără a mai fi nevoie ca ei să se deplaseze, să stea la cozi și să își piardă din timpul prețios făcând cumpărături. Totul se poate face online, iar în câtev ore, cumpărăturile sunt acasă. Ei bine, fiindcă magazinele Carrefour funcționează după un program special de Paște, la fel este și în cazul cumpărăturilor prin Bringo.

  • 14 aprilie: 08.00-22.00
  • 15 aprilie: 08.00 -17.00
  • 16 aprilie: închis
  • 17 aprilie: 10.00- 22.00
  • 18 aprilie: 08.00-22.00

Începând cu data de 18 aprilie, magazinele Carrefour revin la programul de zi cu zi, pe care-l aveau înainte de Sărbătorile Pascale și introducerea programului special cu ocazia acestor zile.

De asemenea, dacă nu vă intereaseză programul magazinelor Carrefour fiindcă nu obișnuiți să faceți cumpărături de la ele sau nu sunt în apropiere de dumneavoastră, noi am făcut lista cu majoritatea supermarket-urilor din România și cu programul pe care-l au cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Mai concret, puteți vedea prgramul magazinelor, Auchan, Lidl, Kaufland, Cora, cât și Carrefour după cum se vede.

Sursă foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton