Tot ce trebuie să știi despre alegerea potrivită a implantului mamar. Ce riscuri presupune intervenția de mărire a sânilor

 Ifrim Georgiana
.

Mărirea sânilor cu implant mamar este una dintre operațiile chirurgicale estetice la mare căutare' în rândul doamnelor și domnișoarelor. Tot mai multe femei apelează la această intervenție de mărire a sânilor cu implanturi siliconice.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Dr. Daniela Diveică, medic primar chirurgie plastică, estetică și microchirurgie estetică, ne-a oferit detalii despre ce presupune această intervenție, dar mai ales cum se alege corect mărimea implantului. Iată ce alte lucruri ar trebui să cunoască pacientele atunci când optează pentru o astfel de intervenție chirurgicală estetică la nivelul sânilor.

img_0469-editimg_0469-edit

Citește și: Eva Măruță va fi actrița principală într-un film românesc, alături de Alex Bogdan: „O comedie curajoasă pentru părinți”. Când apare pelicula

Citește și: Flavius Nedelea, fostul iubit Anamariei Prodan, primele declarații după ce și-a oficializat relația cu Iulia Sălăgean: „Ne înțelegem extraordinar”

Citește și: BRomania și fiica lui Mihai Stoica, Teodora, formează un cuplu. Au fost surprinși de paparazzi în timp ce se sărutau, într-un club

Citește și: Mircea Rednic a făcut infarct în timpul unui meci și a fost operat de urgență, pe inimă: „Medicii au decis să-i monteze un stent'. Cum se simte antrenorul

Tot ce trebuie să știi despre alegerea potrivită a implantului mamar

Câte tipuri de implant mamar sunt?

Ca formă sunt două tipuri de implant: anatomice și rotunde.

Cum alegi un implant mamar? Care sunt criteriile?

În urma unor măsurători foarte stricte și nu neapărat după măsurători ochiometrice, și nu neapărat după dorința pacientei. Nu trebuie să alegem un implant mare sau foarte mic, el trebuie să se potrivească conformației pacientei.

Există paciente care își doresc sâni exagerat de mari? Spre exemplu, dacă medicul îi recomandă implant de 300 ml și ea dorește de 500… Este adevărat că în acest caz există un risc mai mare al complicațiilor?

Da. absolut.

Când este recomandată înlocuirea implantului mamar

Când trebuie schimbate implanturile mamare vechi?

Nu este ca un itp la mașină. Dacă implantul este de bună calitate, cu toate aprobările necesare, iar pacienta nu are nicio complicație, nicio malpoziție al implantului sau nu dorește o altă mărime, sau nu necesită o altă intervenție la nivelul sânului, pacientele pot ajunge la adânci bătrâneți cu același implant.

Într-adevăr, după 10-15 ani, se modifică procesul tehnologic al implantelor. Apar geluri noi, învelișuri noi, dar, repet, dacă nu are nicio problemă cu implantul pus, nu trebuie schimbat. Decât dacă dorește.

Câte tehnici chirurgicale pentru operația de implant mamar există?

Tehnica chirurgicală este aceeași. Ce poate fi diferit este locul în care este introdus implantul. Subglandular, subfascial sau submuscular. În funcție de particularitatea anatomică a sânului fiecărei paciente.

Incizia poate fi localizată în șanțul submamar, periareolar sau la nivelul axilei. Se creează, practic, un buzunar' – submuscular, în spatele mușchiului pectoral, sau subglandular, în spatele glandei mamare, respectiv peste mușchiul pectoral – în care este introdus implantul siliconic.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton