Trucuri care te ajută să arăți mereu bine și îngrijită. Cele 8 metode cu care nu vei da greș

 Calin Maria Bianca
.

Trucuri care te ajută să arăți mereu bine și îngrijită. Te-ai întrebat vreodată care este secretul femeilor care arată mereu în formă și au o strălucire aparte, demnă de invidiat? Ei bine, acum este momentul să vezi și tu care sunt cele opt metode prin care vei atrage privirile tuturor datorită simplității și unei îngrijiri selecte!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Dintotdeauna, femeia a fost asociată cu frumusețea și delicatețea, motiv pentru care este importanta ca fiecare să fie tot timpul îngrijită. Nu, asta nu înseamnă că trebuie să aplici tone de make-up sau să să fii elegantă, din punct de vedere vestimentar. Îngrijirea nu ține neapărat cont de acest aspect, ci mai degrabă de igienă, rutină de beauty și stil de viață.

Citește și: Ce se întâmplă în corpul tău după ce renunţi la consumul de alcool

Citește și: La ce riscuri te expui dacă foloseşti căştile audio timp îndelungat

Citește și: Sora lui Jador, acuzații dure la adresa familiei lui Iancu Sterp, după cearta celor doi concurenți de la Survivor All Stars: „L-a făcut câine. Noi nu am ieșit să vă denigrăm”

Citește și: Paula Seling, mesaj emoționant pentru fiica sa, Elena, care a împlinit 10 ani: „Îți multumim că ne-ai ales pe noi să îți fim părinți”. Imagine adorabilă cu fetița artistei

Trucuri care te ajută să arăți mereu bine și îngrijită

O femeie cu o încredere mare de sine și o iubire mare pentru propria persoană, este fără doar și poate o femeie care strălucește la propriu. Ei bine însă, pe lângă eleganța și rafinamentul oferit de starea interioară, totuși, trebuie să ai grijă de aspectul fizic, atât la nivel facial, cât și corporal. Iată care sunt cei opt pași prin care poți să arăți mereu bine și îngrijită.

8 metode care te ajută să fii mereu în formă

  1. Igiena este punctul cheie: așa cum era de așteptat, igiena contează foarte mult. Prin urmare, ai de respectat o serie de lucruri banale, dar cu un impact major. Mai concret, fă duș zilnic, spală-ți părul atunci când începe să se îngrașe, spală-te pe dinți de două ori pe zi și de asemeena spală-te pe mâini regulat.
  2. Creează-ți o rutină de îngrijire: nu doar îngrijirea clasică contează foarte mult, ci și rutina care aduce în discuție îngrijirea feței, cu creme, seruri și tot ceea ce are nevoie fața noastră. E de la sine înțeles că o piele iritată, roșie sau uscată, îți va strica aspectul de femeie îngrijită. Încearcă să îți cureți tenul de cel puțin 2 ori pe zi, aplică o loțiune tonică, aplică un ser facial bogat în nutrienți, aplică o cremă hidratantă pentru ten cu factor de protecție solară de minim 30 și nu uita că tenul trebuie exfoliat de 2-3 ori pe săptămână.
  3. Ai grijă de corpul tău: Nu doar de față trebuie să ai grijă, fiindcă o piele strălucitoare și elastică mereu o să atragă toate privirile. Încearcă ca imediat după duș să-ți hidratezi pielea cu o loțiune pentru corp. De asemenea, de 2-3 ori pe săptămână, pielea corpului trebuie exfoliată cu un scrub sau peeling pentru duș. 
  4. Îngrijește-ți părul: la fel ca și fața, și părul joacă un rol foarte important când vine vorba despre imaginea ta. Nu-l neglija. Mergi regulat la tuns, nu alege să stai cu vârfurile despicate. Spală-ți părul ori de câte ori simți că este nevoie.
  5. Fă-ți manichiura și pedichiura: Se spune că mâinile unei femei reprezintă cartea ei de vizită. Prin urmare, ai mereu grijă de unghiile tale. Chiar dacă nu ești adepta unghiilor cu gel, păstrează-le mereu curate, tăiate și cu lac de protecție.
  6. Folosește creme mirositoare și parfum: după rutina de îngrijire peste care nu trebuie să sari niciodată, este esențial să aplici și spray-uri de corp, creme mirositoare sau parfumuri, pentru o notă de eleganță, prospețime și un look fresh.
  7. Ai grijă de igiena dentară: o respirație curată și un zâmbet frumos te va face mereu să te simți bine în propria piele și îți crește stima de sine. Ai mereu grijă de igiena dentară și folosește regula periuța de dinți. Nu uita nici de vizitele la medicul stomatolog pentru o dantură sănătoasă.
  8. Îmbracă haine curate și călcate: Adoptă un stil simplu, dar care să te reprezinte. Nu purta haine mototolite și care nu sunt curate. Ai grijă de imaginea ta în orice moment al zilei!

Acum, după ce ai văzut ce înseamnă un look îngrijit și care sunt secretele și metodele pentru a arăta mereu fresh, este timpul să le pui și tu în aplicare. Fiecare femeie are nevoie să fie complimentată și să se simtă frumoasă în propria piele. De azi, cu ajutorul acestor trucuri și tu o să fii mereu îngrijită și vei câștiga atenția celor din jur.

Sursă foto: Freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton