VIVA! Party 2024! Am celebrat 25 de ani de la apariția primului număr al revistei alături de 2.000 de prieteni!

 Dumba Gabriela
.

Petrecerea VIVA! din acest an a fost la fel de spectaculoasă ca în fiecare an, însă cu atât mai specială cu cât am celebrat împreună cu 2.000 de prieteni 25 de ani de la apariția primului număr al revistei! Actori, cântăreți, vedete TV, parteneri și cititori ai revistei noastre au fost alături de noi la Face Club Forest, în București, pentru o petrecere de pomină care s-a întins după miezul nopții! Vă mulțumim!

Mulțumim vedetelor care acceptă fără rezerve să-și împărtășească poveștile de viață în VIVA!, dar și cititorilor noștri fideli, care ne ajută să mergem mai departe și să fim, de 25 de ani, cea mai iubită revistă din România! Peste 2.000 de prieteni au închinat, aseară, un pahar cu vin în cinstea noastră și nu putem decât să vă mulțumim!

img_6439img_6439

Mulțumim partenerilor VIVA! Party 2024

Damian Drăghici nu mai are nevoie de nici o prezentare, iar atmosfera incendiară pe care a susținut-o la petrecerea VIVA! nu vine decât să confirme că este unul dintre cei mai iubiți artiști români din toate timpurile. Invitații noștri au dansat și cântat alături de Damian și colegii săi, iar momentul a fost completat perfect de un pahar cu vin rece de la Murfatlar!

Aerosoli de la Murfatlar este un vin alb, sprinten, fizzy, cu note de libertate, gata să îți aducă aminte de cât de spectaculoasă este viața! Și asta s-a întâmplat și la VIVA! Party 2024!

altcumva-0031altcumva-0031

Herbalife a adus gustări sănătoase pentru prietenii VIVA!

Herbalife a adus invitaților VIVA! gustări proteice delicioase, energizante și sănătoase. Batoanele proteice Herbalife te ajută să ţii la distanţă senzaţia de foame şi îţi asigură necesarul de nutrienți, fără să te abați de la obiectivele tale de nutriție și fitness. Fie că dorești să atingi greutatea sănătoasă ideală, fie că ești pasionat de sport și dorești să-ți îmbunătățești performanțele, batoanele proteice Herbalife sunt alegerea ideală: puține calorii, gust delicios, nutrienți cheie!

Produsele Herbalife sunt disponibile doar prin intermediul Distribuitorilor Independenți.

altcumva-0071altcumva-0071

MAGNA PHARM, la VIVA! Party 2024, cu brandurile Forcapil, Heliocare, Urgo, ACM și Crescina

Magna Pharm a fost și în acest an alături de noi cu brandurile Forcapil, Heliocare, Urgo, ACM și Crescina. Invitații noștri au primit spre testare produse aparținând celor trei super branduri, respectiv suplimente alimentare Forcapil pentru regenerarea părului, șampon și balsam Forcapil pentru stoparea căderii părului, dar și noutatea Forcapil Elixir împotriva căderii părului, un tratament ultra-concentrat este special conceput pentru a combate căderea părului, oferindu-ți o soluție eficientă și naturală pentru a fortifica părul de la rădăcină până la vârfuri.

Magna Pharm a prezentat invitaților noștri și noutatea Forsun Solar Jeleuri, care combină vitamine, minerale și pigmenți de origine vegetală pentru a ajuta la pregătirea pielii înainte de expunerea la soare; protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ datorită seleniului și vitaminei E; mentinerea pigmentării pielii cu ajutorul cuprului;

altcumva-0040altcumva-0040

Let’s play RED by my Geisha!

Cornerul my Geisha a devenit neîncăpător pentru prietenii VIVA! pentru că toată lumea a fost cucerită de noul Lets Play Red Extrait de Parfum! Noua creație my Geisha este o invitație irezistibilă într-o lume a erotismului și a misterului, unde fiecare strop de parfum se transformă într-o poveste de pasiune. Cu un amestec unic de note vibrante și senzuale, extractul de parfum este îmbogățit cu feromoni pentru a amplifica atracția și a stârni dorințe ascunse.

Notele de vârf conțin trandafir, biscotti și smochine, deschizând parfumul cu o promisiune a unei aventuri neașteptate. Inima parfumului pulsează cu accente de amaretto și miere, un amestec afrodisiac ce trezește simțurile și invită la intimitate. În final, ingredientele de bază cu ambră și cuișoare adaugă o notă decadentă, încărcată de erotism și rafinament.

altcumva-0010altcumva-0010

Ploom la VIVA! Party 2024

Și Ploom a fost alături de noi la petrecerea aniversară!

altcumva-0011altcumva-0011

Un plus de strălucire de la NUXE!

Nuxe combină puterea naturii, eficiența științei și plăcerea simțurilor, pentru trăiri intense, pline de bucurii. Important de știut, cosmeticele Nuxe nu conțin parabeni sau uleiuri minerale! Nuxe se bazează 100% pe puterea naturii și folosește numai ingrediente pe bază de plante care sunt obținute în mod durabil și folosind tehnologii verzi.

Noutatea Nuxe este Uleiul multifuncțional cu particule strălucitoare Or Florale Huile Prodigieuse, un mix din 7 uleiuri prețioase 100% botanice (ulei de Tsubaki, ulei de Argan, ulei de Macadamia, ulei de Borago, ulei de Camellia, ulei de Alune de Pădure, ulei de Migdale Dulci) cu particule strălucitoare, care hrănesc, repară și înfrumusețează fața, corpul și părul.

altcumva-0139altcumva-0139

Premiile VIVA! 2024, la petrecerea aniversară. Lista completă a laureaților

Revista VIVA! împlinește 25 de ani de la prima apariție, un adevărat record, în contextul în care publicațiile tipărite se împuținează în fiecare an. Pentru asta trebuie să le mulțumim atât vedetelor care acceptă fără rezerve să-și împărtășească poveștile de viață în VIVA!, cât și cititorilor noștri fideli, care ne ajută să mergem mai departe. Anul acesta, la ceas aniversar, VIVA! premiază excelența în muzică, film, teatru, sport, fashion și nu numai. Iată lista completă a laureaților!

Cristi Minculescu

Legendă a rock-ului românesc, cu peste 40 de ani de carieră, Cristi Minculescu, alături de Iris, a fost simbolul rezistenței culturale pentru trei generații de fani, în perioada comunismului. Care este secretul succesului de care s-a bucurat întotdeauna ne-a mărturisit chiar el: „Iubirea este factorul primordial în viața și cariera unui artist. Ea guvernează creația și ne ajută să transmitem emoție publicului’.

Monica Bârlădeanu

Chiar dacă fusese desemnată cea mai frumoasă celebritate din România, Monica Bârlădeanu a știut că, pe lângă frumusețe și talentul nativ, e nevoie și de studiu, iar asta avea să facă diferența. Și astfel, fanii ei au cunoscut-o și ca Monica Dean, pentru că a jucat și peste Ocean, în producții ca „Buds For Life’, „Incubus’, „Caved In’, „Nip/Tuck’, „Living and Dying’, „Fall Down Dead’ sau Lost’. Nu putem să nu menționăm și rolurile din Moartea domnului Lăzărescu, film multipremiat, „Francesca’, „Angel of Evil’, „Lombarzilor 8′ sau „Vlad’.

Andreea Berecleanu

Sintagma „frumusețea vine din interior’ nu e o vorbă-n vânt în ceea ce o privește pe prezentatoarea jurnalului de știri Focus 18 de la Prima TV, iar în acest sens stă mărturie toată viața ei – atât cea personală, cât și cea profesională.

Teo Trandafir

Atunci când spui Teo Trandafir, spui inteligență sclipitoare, umor și spontaneitate! De peste trei decenii, Teo ne face să zâmbim și ne ajută să vedem partea frumoasă a vieții, indiferent că e vorba despre radio, TV sau mediul online.

Corina Chiriac

Una dintre cele mai emblematice figuri ale muzicii ușoare românești, Corina Chiriac este cunoscută pentru talentul său polivalent și pentru melodiile care au cucerit inimile a zeci de generații.

Mihaela Geoană

Doamna Mihaela Geoană a lansat în urmă cu 23 de ani Campania de Prevenție și Depistare precoce a cancerelor feminine, în România. De atunci și până în prezent, a fost un extraordinar Ambasador și militant pentru Sănătatea femeii și a derulat, prin Fundația Renașterea peste 70 de campanii de comunicare la nivel național.

Adelina Pestrițu

Premiile VIVA! 2024, la petrecerea aniversară. Spune despre ea că este workoholică de când se știe… Și, da, Adelina Pestrițu este dovada vie că a fi „influencer’ nu e doar o joacă în online, cum își imaginează unii, ci asta presupune multă muncă, dar și multă responsabilitate.

Laura Cosoi

Cu toate că a absolvit Facultatea de Filosofie și Asistență Socială în Iași, pasiunea pentru actorie a făcut-o să își schimbe traiectoria și, dacă s-ar supune unui vot, s-ar decide în unanimitate că decizia a fost una corectă!

Familia Măruță

Sunt nu doar cea mai faimoasă familie din showbiz, ci și cea mai iubită și apreciată, pentru că Andra, Cătălin, Eva și David Măruță sunt un model și o inspirație pentru noi toți.

Eva Măruță

Se spune că esențele tari se țin în sticluțe mici și chiar dacă are doar 8 ani, Eva Măruță a demonstrat până acum cu vârf și-ndesat că e munte de talent. Cea mai tânără și de succes influenceriță’ e titulatura care chiar i se potrivește mănușă.

Andra

Atunci când vorbim despre Andra, putem spune fără să greșim că este cea mai iubită artistă din România. Vocea ei specială, inconfundabilă, este completată perfect de carismă, dar și de o incredibilă modestie, iar asta avea să o aducă și să o mențină în topuri decenii la rând.

Cătălin Măruță

De aproape 16 ani scrie istorie cu „La Măruță’, un show live, care 5 zile pe săptămână ne prezintă invitați unul și unul și povești de viață spectaculoase. Și cum, spune el, avea nevoie de un hobby, Cătălin a ales să-și ducă pasiunea la un alt nivel, și așa a prins viață un nou proiect de succes – podcastul „Acasă la Măruță’, care a și fost recompensat cu Premiul Radar de Media pentru cel mai urmărit podcast.

Antonia

E de o frumusețe nepământeană aproape, are o voce inconfundabilă, ne-a zguduit pământul de sub picioare cu hit după hit. Nu degeaba se numără printre cele mai urmărite artiste din țară, pe rețelele de socializare și nu numai!

Nicole Cherry

Premiile VIVA! 2024, la petrecerea aniversară. 25 este cifra magică a acestei gale, 25 de ani este vârsta frumoasei Nicole Cherry, care în peste 15 ani de carieră.

Paula Seling

De la Cerbul de Aur și Eurovision până la numărul impresionant de albume lansate, premii și trofee câștigate, viața ei se contabilizează în mii de ore de muncă acerbă. Paula Seling, un om și un artist de o modestie incredibilă.

Denise Rifai

Nu se ferește niciodată de cuvinte și nici de adevăruri, așadar toți invitații emisiunii ei sunt supuși unui exercițiu de sinceritate, un test al onestității absolute. Personalitate carismatică în peisajul media românesc, Denise Rifai prezintă emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai’, la Kanal D, un adevărat fenomen media încă de la lansare.

Răzvan Simion

Sunt 16 ani de când Răzvan Simion ne dă binețe, în fiecare dimineață, de luni până vineri, din platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani’, de la Antena 1, cel mai îndrăgit, dar și cel mai longeviv matinal de televiziune.

Carmen Ionescu

„Actorii sunt dovezi vii ale faptului că sufletul există’, spunea Adrian Pintea, iar noi am adăuga că actorii sunt sufletul fiecărui film sau al fiecărei piese pe care o interpretează. Despre asta ne-ar putea spune mai multe, cu siguranță, Carmen Ionescu, o actriță cu zeci de roluri memorabile în teatru, film și televiziune a cărei carieră se întinde pe aproape 4 decenii.

Jurnaliștii „România, te iubesc!’

România, te iubesc!’, un program marca Ştirile PRO TV, s-a lansat în 2008 şi de atunci, în fiecare duminică, scrie istorie în televiziune. Paula Herlo, Alex Dima, Rareş Năstase, Cosmin Savu, Paul Angelescu şi gazda emisiunii, Cristian Leonte, aduc în faţa telespectatorilor reportaje şi investigaţii care au schimbat legi, sisteme şi mentalităţi.

Alina Șerban

Actriță, scenaristă, regizoare și un dramaturg extrem de talentat, Alina Șerban este, paradoxal, mult prea modestă. Anul acesta a primit Ordinul Meritul Cultural’, în grad de Cavaler – Arta spectacolului, una dintre cele mai importante distincții pe care un artist le poate primi.

Daniel Pavel

Și-a început cariera ca ofițer în marina comercială și a dat viața pe vapor pe televiziune și chiar nu are de ce să regrete, chiar dacă spunea că mai bine și-ar fi ascultat mama să urmeze Medicina. Îl contrazicem, dar nu pentru că nu ar fi făcut față cu brio provocărilor de orice tip, ci pentru că meseria pe care și-a ales-o sau care l-a ales, la rându-i, i se potrivește de minune și o face la perfecție.

Elena Gheorghe

Premiile VIVA! 2024, la petrecerea aniversară. Anul acesta sărbătorește două decenii de carieră, iar succesul ei a fost marcat printr-un spectacol incendiar pe scena Sălii Palatului. Elena Gheorghe a cântat pentru prima dată la 5 ani, muzică populară, alături de mama ei, iar bunica sa i-a insuflat dragostea pentru muzica machedonească.

Connect-R

Ștefan Mihalache sau Connect-R, cum îl știe o țară întreagă, este de aproape trei decenii pe scena muzicală, permanent în topuri și, implicit, în inimile fanilor. Toate piesele lui sunt ca o… „Operație pe suflet deschis’, cum spune titlul melodiei sale, o declarație de multe ori dulce-amară, dar în care dragostea pentru oameni și pentru viață învinge.

Dan Negru

După mai bine de 30 de ani de televiziune, Dan Negru nu mai are nimic de demonstrat și, probabil, nici nu și-a dorit vreodată asta… Pur și simplu s-a dedicat pasiunii pentru televiziune și divertisment, iar de aici lucrurile au mers de la sine. „M-am dus la servicu ca-n vacanță’, ne-a spus el, iar asta demonstrează din plin că, atunci când îți iubești profesia, nimic nu e greu și nici irealizabil.

Andreea Răducan

Cu lacrimi în ochi și fiori de emoție, milioane de oameni au intonat, odată cu Andreea Răducan, imnul României, în timp ce se afla pe podium, premiată pentru performanțele sportive deosebite.

Loredana

Ne-am obișnuit să folosim, cu ușurință, niște cuvinte care și-au pierdut greutatea și sensul atunci când vorbim despre showbizul autohton. Dar credem cu tărie că, în DEX, în dreptul cuvântului DIVĂ, ar trebui să scrie Loredana. De ce? De mai bine de 3 decenii excelează în muzică, dar și în actorie și televiziune.

Cătălin Botezatu

Este cel mai titrat designer român și are o carieră fabuloasă. Cătălin Botezatu și-a început cariera în 1984, ca manechin al casei de modă conduse de regretata Zina Dumitrescu. Colecțiile lui spectaculoase au putut fi admirate la New York, Londra, Paris, Dubai și nu numai. A luat de mai multe ori premiul pentru designerul anului, dar și premii pentru excelență sau pentru cel mai mai bun creator de haute couture.

Andreea Bălan

Dacă o privești, e greu de crezut că Andreea Bălan s-a lansat în urmă cu 30 de ani… dar fanii ei din mai multe generații încă știu pe de rost toate piesele Andre, care a fost, fără doar și poate, cea mai faimoasă trupă de fete din peisajul muzical autohton.

Romanița Iovan

Premiile VIVA! 2024, la petrecerea aniversară. La jumătatea anilor 1980, Romanița Iovan făcea furori în pe atunci unica revistă de profil – Moda –, unde a și apărut pe copertă în trei ani consecutivi. Anul acesta a împlinit 33 de ani de activitate, pe care i-a sărbătorit prin colecția Waves 33, încununarea muncii de o viață, dovada că moda a fost viața ei, visul ei, sursa ei!

Corina Caragea

Cât de greu este să-ți faci un nume într-un domeniu cândva rezervat doar bărbaților poate să ne spună, cu siguranță, Corina Caragea, superba prezentatoare a Știrilor din sport de la PRO TV.

Felicia Filip

Una dintre cele mai apreciate soprane pe plan național și internațional, Felicia Filip este un om de o modestie extraordinară, care muncește enorm și face vocalize 365 de zile pe an, chiar dacă talentul ei nu mai are nevoie de nicio validare.

Pavel Bartoș

Actor de teatru și film, producător, regizor, scenarist și prezentator, ți-e greu să te decizi în ce postură îți place mai mult, pentru că Pavel Bartoș excelează în toate.

Damian Drăghici

Supranumit și omul-orchestră, Damian Drăghici este o legendă vie, un artist cu un background profesional absolut impresionant. Provenind dintr-o familie cu tradiție, a început să descifreze tainele instrumentelor încă de la vârsta de 3 ani, începând cu țambalul, pianul, contrabasul și toba, iar la 10 ani a descoperit naiul, instrument care i-a adus faima ulterior.

Iulia Albu

Dacă ar trebui să o descriem pe carismatica Iulia Albu în doar două cuvinte, am zice „mereu surprinzătoare’. Absolventă de Drept, dar și de UNARTE, Iulia a renunțat la profesia de avocat pentru a urma o carieră în domeniul fashion-ului, iar parcursul ei profesional dovedește că a făcut cea mai potrivită alegere, devenind critic de modă, designer vestimentar și de bijuterii și, nu în ultimul rând, vedetă de televiziune și influencer.

Ilinca Vandici

De pe podium a pășit direct în lumea fascinantă a televiziunii, când participarea la „Model of the Universe’ i-a schimbat radical viața și traiectoria. Să fi fost destinul sau norocul, cert e că i-a fost scris în stele și de mai bine de două decenii are o carieră ireproșabilă.

Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut în organizarea acestui eveniment grandios

Sponsori: Forcapil, Herbalife, My Geisha, Nuxe, Murfatlar si Ploom

Partener: Kanal D

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton