”Este cineva care dorește să facă Alzheimer?” Neurochirurgul Vlad Ciurea a lansat o carte despre sănătatea creierului / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Vlad Ciurea a vorbit despre sănătatea creierului și cartea cu același nume, la Gala Performanței și Excelenței. Celebrul medic a fost premiat la gala cu același nume, eveniment prezentat de Alexandra Velniciuc și George Filip. Organizatoarea evenimentului este, de 13 ani, Adela Diaconu. Medicul Vlad Ciurea a ținut un discurs impresionant, care a primit aplauze frenetice.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vlad Ciurea a vorbit despre sănătatea creierului și despre cartea cu același nume, la Gala Performenței și Excelenței. Celebrul medic a obținut un premiu pentru volumul pe care l-a scris și a primit multe aprecieri. Totuși, el le-a spus oamenilor că nu merită acest trofeu pentru că a scris cartea 'dintr-o suflare'.

img-20231019-wa0032-1img-20231019-wa0032-1

Vlad Ciurea, despre sănătatea creierului la Gala Performanței și Excelenței

Vlad Ciurea are un CV impresionant și o carieră de invidiat. Pe cât este de renumit, tot atât este și de iubit. Celebrul medic a scris 'Sănătatea creierului pe înțelesul tuturor', carte ce s-a bucurat de un real succes.

'Bună seara, lăsați-mă să vă laud. Domnia sa este membru de onoare al Academiei Române, membru al Academiei de Științe medicale și membru al Academiei oamenilor de Știință din România. Este fondatorul departamentului de cercetare neuroștiințe, la spitalul clinic Bagdasar Arseni. Și totodată predă neurochirurgia la Universitatea de medicină și farmacie Carol Davilla', așa l-a prezentat Alexandra Velniciuc pe reputatul neurochirurg, Vlad Ciurea la Gala Performanței și Excelenței, organizată de Adela Diaconu și Andreea Sandu.

'Iar astăzi primește premiul de excelență în literatura medicală românească 'Sănătatea creierului pe înțelesul tuturor'. Îl invităm pe profesorul universitar doctor Alexandru Vlad Ciurea.', a spus și George Filip, cel care a prezentat gala împreună cu Alexandra Velniciuc și Adela Diaconu.

Vlad Ciurea: 'Nu cred că merit acest premiu'

Vlad Ciurea a ținut să spună că a scris cartea dintr-o suflare. De aceea, celebrul medic este de părere că nu merită premiul primit la Gala Performanței și Excelenței.

'Doamnelor, domnilor, sunt impresionat. Primul lucru, nu cred că merit acest premiu. Pentru că această carte am scris-o într-o suflare, la inițiativa unei edituri, care a zis: 'Scrieți. Tot ceea ce spuneți, scrieți! Și am scris de la cap la coadă.', a declarat reputatul medic neurochirurg, Vlad Ciurea.

'A doua chestiune, am dorit ca publicul obișnuit, cel care este acolo și mă filmează, cel care acolo mă fotografiază, cel care este lângă mine și mă prețuiește… Despre ce este vorba? Din seara aceasta, este cineva care dorește să facă Alzheimer? Nu cred. Nici eu, vă rog să mă credeți.', a declarat neurochirurgul Vlad Ciurea.

În concluzie, cum putem să avem un creier frumos, sănătos și, mai mult, să mergem în cinci zone în lume-nu vi le spun-România va fi a șasea, în care se trăiește cu creierul normal, până la 100 de ani. Ce frumos! De ce nu facem și noi la fel? Aceasta este cartea. Este o carte simplă, o carte care se citește. Vă mulțumesc pentru premiu. Sunt impresionat de această gală, în care văd atâta lume, exact cum îmi doresc. Lume frumoasă, relaxată, zâmbitoare, cu gânduri bune… fără invidie, fără orgolii', a declarat Vlad Ciurea, la Gala Performanței și Excelenței, a cărei amfitrioană este Adela Diaconu de 13 ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton