O nouă ediție Otravă pentru Codin! Codin ne arată cum se distrează în L.A, iar Otravă comentează cele mai hot subiecte ale momentului!

 Dana Enache
.

Dacă e marți seara, atunci e… Otravă pentru Codin! O nouă ediție incendiară, cu Otravă drept gazdă, nu de alta, dar Codin încă se află în vacanță, în L.A. Dar asta nu înseamnă că stă departe de show-ul de pe viva.ro! Ne arată cum se distrează la Hollywood, în timp ce Otravă comentează cu umor cele mai importante subiecte ale momentului!

 

Schimbarea Codului Penal, Campionatul Mondial de Fotbal și evenimentul Outline, ce promovează arta stradală, acestea sunt principalele subiecte pe care Otravă le discută astă seară, la emisiunea Otravă pentru Codin, difuzată pe pagina de Facebook revista VIVA!, începând cu ora 21.00. Cine îi stă alături lui Otravă? Ioana State, finalista iUmor, revine ăn platoul VIVA!, nu de alta, dar săptămâna trecută a avut o prestație de excepție.

Ce face Codin, în tot acest timp? Se distrează de zor în Los Angeles, dar nu și-a uitat nici colegii, nici spectatorii! Astfel, Codin ne-a trimis câteva materiale video în care ne arată cu exactitate ce face în Cetatea Filmului… Garantat că nu vă așteptați la asta, din partea lui, așa că merită să urmăriți emisiunea de azi!

 

 

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton