Itemuri cu imprimeu tartan în care vei fi cool toamna aceasta

 Dumba Gabriela
.

De la fuste la rochii, pantaloni, jachete și chiar accesorii, imprimeul Tartan rezistă cu succes și în acest sezon și nu dă semne că s-ar demoda vreodată! Tommy Hilfiger a pregătit o colecție specială, care are la bază acest imprimeu iconic în istoria modei. Iată câteva itemuri cool pe care le poți introduce în ținutele tale pentru activități în aer liber!

Colecția Tommy Hilfiger toamnă 2023 oferă o viziune modernă a stilului, inspirată atât de evadările în aer liber, cât și de elementele esențiale prep cool, Classic American, specifice brandului. În centrul colecției se află îmbrăcămintea pentru exterior prin geaca puffer New York, oferind o perspectivă modernă a modelului original din anii 90, care în acea perioadă a captat atenția tinerilor cu branding îndrăzneț, culori puternice și forme supradimensionate.

fa23_wsw_look11fa23_wsw_look11

Câteva item-uri cu imprimeu tartan în care vei fi cool toamna aceasta

Jacheta Puffer New York în carouri Tartan

Cu materiale provenite din surse sustenabile și țesături mixte care conțin cele mai recente tehnologii de încălzire, jacheta New York Puffer te va ajuta nu doar să fii cool în acest sezon, dar să te și bucuri de activități în aer liber fără să simți frigul, datorită umpluturii cu puf.

Rochie-cămașă în carouri Tartan

Carourile Tartan și croiala relaxată fac din această rochie cămașă cu lungime medie un must-have pentru sezonul acesta.

353w353w

Eșarfa supradimensionată

În acest sezon, eșarfele și-au depășit condiția de simplu accesoriu și pot fi purtate, ca un item important al ținutei, în orice situație, având dublu rol: scot din anonimat orice outfit și sunt călduroase. Poartă această eșarfă supradimensionată, în carouri Tartan, atât peste palton, cât și peste rochie, totul este permis în tendințele acestei ierni.

Fustă midi din bumbac

Bifează toate căsuțele de stil cu această fustă în carouri Tartan, cu talie paperbag încrețită și o lungime midi, în tendințe. Realizată din bumbac pur, obținut prin inițiativa Better Cotton, fusta este unul dintre item-urile în tendințe în toamna 2023!

ww0ww397390qm-tartan-mini-skirtww0ww397390qm-tartan-mini-skirt

Mănuși din piele și lână

Designul elegant al acestor mănuși din piele este înviorat de carourile Tartan care atrag atenția, oferind un finisaj vibrant oricărei ținute.

Pulover din bumbac

Confortul devine cool cu acest pulover din bumbac pur din colecția Tommy Tartan! Având un stil de inspirație universitară care se îmbină cu eleganța, acest pulover elegant prezintă dunga globală îndrăzneață pe decolteu și pe manșete. Partea bună este că poate fi un item versatil și îl poți duce în zona feminină dacă îl porți împreună cu o fustă plisată și bocanci sau chiar stilettos, însă la fel de bine arată și cu jeanși și cămașă. Nimic nu este interzis în iarna lui 2023!

Pantofi sport runner din piele

Pantofii sport nu mai sunt de ceva timp un accesoriu întâlnit doar în sala de sport sau la plimbările în parc. Sunt un element cool în ținutele casual chic și pot fi create numeroase ținute relaxate, dar în tendințe, iar costumul elegant purtat cu pantofi sport este deja o combinație adorată de majoritatea pasionaților de modă. Prin urmare, îndrăznește și tu să pășești în stilul retro-sportiv cu acești pantofi sport din piele, cu design colour-blocked, completat de o plăcuță strălucitoare cu monograma TH pe lateral.

Geantă Luxe din piele în carouri Tartan

Aceasta geantă crossover îmbină modelul iconic retro Tartan cu detalii contemporane cu lanț, pentru o variantă modernă a farmecului vintage.

Colecția Toamnă 2023 este disponibilă pe tommy.com, în magazinele TOMMY HILFIGER din  România din București Mall – Vitan, Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni, Palas Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj – Napoca, City Park Mall Constanța, AFI Brașov, Promenada Mall Sibiu și Promenada Craiova.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton