3 funcții speciale cu care sunt dotate fotoliile de masaj moderne

 advertising.ringier
.

Pentru toți cei care le-au achiziționat deja, fotoliile de masaj au devenit indispensabile, fiind dispozitive extraordinare care îmbunătățesc semnificativ calitatea vieții. Într-o perioadă în care joburile noastre sunt tot mai solicitante, este absolut minunat că odată ce ajungem acasă putem să ne bucurăm de relaxarea de care avem nevoie și în doar câteva minute să îndepărtăm stresul pe care l-am acumulat peste zi și durere supărătoare de spate ori de picioare și astfel să ne putem bucura de timp petrecut împreună cu familia sau cu prietenii.

Pentru toți cei care le-au achiziționat deja, fotoliile de masaj au devenit indispensabile, fiind dispozitive extraordinare care îmbunătățesc semnificativ calitatea vieții. Într-o perioadă în care joburile noastre sunt tot mai solicitante, este absolut minunat că odată ce ajungem acasă putem să ne bucurăm de relaxarea de care avem nevoie și în doar câteva minute să îndepărtăm stresul pe care l-am acumulat peste zi și durerile supărătoare de spate ori de picioare și astfel să ne putem bucura de timp petrecut împreună cu familia sau cu prietenii.

Fotoliile de ultimă generație au funcții de masaj moderne, care ne oferă practic același fel de tratament pe care îl primim și într-un salon specializat. Sunt acționate cu o telecomandă intuitivă, îți permit să asculți muzica preferată conectând fotoliul prin bluetooth la telefonul mobil sau la alt dispozitiv electronic, îți oferă mai multe tipuri de masaj – frământări, bătăi, Shiatsu – și îți masează practic fiecare parte a corpului. Au și diverse funcții speciale, cu beneficii extraordinare.

Poziții de masaj „Zero Gravity'

Funcția „Zero Gravity' pe care o au o serie de fotolii moderne este ideală pentru cei care își doresc relaxarea totală. Opțiunea permite poziționarea corpului într-o postură neutră, cu gambele și coapsele mai sus decât inima. Spatele se așază într-o poziție naturală, iar coloana vertebrală se va relaxa complet. Masajul efectuat în această poziție va avea un efect mult mai intens, iar senzația va fi una de relaxare și detașare totală. Funcția „Zero Gravity' se va dovedi o minune în cazul persoanelor care suferă de insomnii, stimulând somnul și odihna. De asemenea, durerile asociate unei posturi incorecte la birou vor fi imediat ameliorate. Funcția stimulează și circulația sangvină, astfel că beneficiile sunt mult mai mari decât le simțim pe moment.

Masajul cu perne de aer pentru picioare

Picioarele noastre au de suferit cel mai mult din cauza activităților zilnice și a obiceiurilor pe care le avem. În cazul în care avem un job care implică statul la birou, circulația va fi deficitară la membrele inferioare, dar se vor resimți la fel de mult și în cazul în care stăm mult în poziție verticală sau mergem, pentru că ne susțin toată greutatea corpului. În plus, încălțămintea pe care alegem de multe ori să o purtăm va pune o presiune suplimentară pe ele. Din toate aceste motive, picioarele sunt predispuse la o serie de afecțiuni, potrivit HealthLine, și va trebui să facem tot ce este în puterea noastră ca să le prevenim. Iar masajul este o metodă prin care ne îngrijim de sănătatea picioarelor noastre. Fotoliile moderne au funcție de masaj cu perne de aer, care acoperă în totalitate gamba, glezna și talpa. Cu ajutorul presiunii exercitate de aerul din pernuțe, mușchii picioarelor se relaxează, iar durerea și disconfortul sunt îndepărtate.

Reflexoterapie

În talpă avem puncte de presiune care corespund unor organe sau zone ale corpului, iar prin stimularea acestor centri se ameliorează diverse dureri din corp. Fotoliile de masaj de ultimă generație dispun de funcția de reflexoterapie, astfel că ajutorul lor va fi pe mai multe planuri. În plus, un masaj reflexoterapeutic vindecă și dezechilibrele interioare și adaugă un plus de vigoare.

Foto: Komoder

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton