3 idei pentru o garderobă bogată cu investiții minime

 advertising.ringier
.

Probabil că nu există femeie pe care să nu o pasioneze, sub o formă sau alta, moda, ceea ce se poartă pe marile podiumuri internaționale și ceea ce au mai gândit designerii lumii cu privire la hainele noastre. Este imposibil!

Chiar dacă nu admiți că ești o pasionată, trebuie să recunoști faptul că nu ești dezinteresată total de felul în care arăți și te prezinți în societate.

Desigur că avem calități mult mai prețuite și ne identificăm cu valori profunde, de natură emoțională și intelectuală, dar și această lume a frumosului, a modei, a hainelor și accesoriilor este cu adevărat interesantă și ne ajută să ne exprimăm personalitatea.

Iată câteva îndemnuri practice care se vor dovedi a fi deosebit de utile în viața de zi cu zi

1. Haine puține, dar de calitate

Uneori, femeile ce nu sunt dispuse să cheltuie mult, tind ca din bugetul disponibil să cumpere cât mai multe produse. Dacă pot să-și alcătuiască chiar și câteva ținute din banii ce ar trebui să meargă, în mod normal, pe o singură piesă vestimentară, ar fi ideal.

Din nefericire, acest fapt reprezintă o gravă eroare in comportamentul de consum, deoarece vom ajunge să cheltuim aceleași sume de bani pe care le-am da pe două produse foarte bune, de calitate, dar ne vom alege cu 20 de produse inutile, de calitate îndoielnică, ce vor trebui înlocuite rapid.

2. Nu neglija pantofii

Femeia, dacă are în picioare pantofii potriviți, poate cuceri lumea – crezi că întâmplător se spune acest lucru? Categoric, nu. Pantofii sunt cartea noastră de vizită și trebuie să le oferim respectul și importanța cuvenită atunci când alegem să-i purtăm. Pantofii spun despre noi mai multe decât putem cuprinde în cuvinte, așa că alegerea trebuie făcută cu multă precauție, ținându-se cont de calitate.

O alegere inspirată pentru femeile ce-și doresc confort și stabilitate, dar și calitate sunt sandalele pentru femei de la modlet.ro. Sezonul cald este întotdeauna preferatul femeilor și, cu o astfel de pereche de pantofi, sigur te vei bucura de multe veri stilate. Ele sunt versatile și nu se vor demoda cu trecerea timpului.

3. Cumpără-ți cel mult trei culori de haine

Dacă nu vrei să risipești mulți bani pe haine, alege o paletă cromatică restrânsă. De ce? Pentru că hainele se vor putea combina foarte ușor și vei reuși să construiești nenumărate ținute din doar câteva piese vestimentare, fără să fie nevoie să ai sute și sute de articole în dulap.

Pe de altă parte, culorile pastelate, de exemplu, cele mai recomandate de stiliști în astfel de situații, nu se vor demoda. Prin urmare, sezoanele următoare nu te vor determina să-ți schimbi garderoba din pricina faptului că nu se mai poartă nuanțele respective. Ele sunt atât de versatile, încât mereu vor fi în tendințe.

În concluzie, oricât de dificil ar părea pentru femei, este posibil să ai o garderobă foarte bogată cu investiții mici sau chiar fără niciun ban, dacă ai știut ce să cumperi de-a lungul timpului. Nu uita că e foarte important să ai haine mai puține, dar de calitate, să alegi pantofi care-ți oferă confort și susținere, dar și să optezi pentru o paletă de culori restrânsă.

Sursă foto: freepik.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton