4 motive pentru care merită să aloci un buget mai mare electrocasnicelor

 bogdan.galca
.

Bucătăria a devenit, în ultimii ani, încăperea din casă căreia i se acordă o mare atenţie atunci când vine vorba de investiţii. Însă, pentru ca acestea să fie inteligente, trebuie să alegi din start elementele importante ce merită cu adevărat. Noi îţi prezentăm câteva motive pentru care merită să aloci o parte mai mare a bugetului pentru reamenajarea bucătăriei. 

Ştim cu toţii că, atunci când renovezi o locuinţă, bugetul este un factor important. Şi, mai ales, în cele mai multe cazuri, acesta este depăşit, indiferent câtă grijă ai avea. Mereu apar situaţii neprevăzute ori produse care te fac să ţi le doreşti cu ardoare în casa ta. Însă, pentru a nu regreta banii cheltuiţi, trebuie să faci din start o listă cu priorităţi pentru a aloca bugetul corect. 

Dacă ar trebui să remodelezi doar o cameră pentru a da casei tale factorul wow, aceasta ar trebui să fie bucătăria. Acesta este locul în care, de fapt, toţi membrii familiei petrec mai mult timp fie împreună, fie separat. Asta deşi cu toţii am avea tendința să credem că livingul este zona ce reuneşte familia.

Dacă mai ai dubii, noi îţi prezentăm câteva motive pentru care merită să aloci amenajării bucătăriei un buget mai mare:

  1. Electrocasnicele fac parte din decor

Fie că iubeşti să găteşti, fie intri în bucătărie mai mult pentru a-ţi prepara cafeaua, electrocasnicele îţi fac viaţa mai uşoară. Modelele extrem de variate nu sunt doar utile, ci se şi potrivesc oricărui stil de mobilier pe care îl alegi. Pentru un stil clasic, vintage sau rustic al bucătăriei, poţi opta pentru o hotă decorativă în ton cu nuanţa mobilierului. Pentru un stil modern sau industrial, o hota incorporabila este perfectă. Așadar, nu numai că aparatele de ultimă generație lucrează pentru tine, ci exprimă stilul tău unic și dau tonul designului bucătăriei tale.

  1.  Au durată mare de viaţă

Chiar dacă trendul actual al producătorilor este de a scurta durata de viaţă a produselor, există şi companii care se dezic. Din acest motiv, noi îţi recomandăm să alegi electrocasnice de calitate create de companii consacrate ce oferă o garanţie mai mare şi speranţă de viaţă îndelungată. Aparatele de lux au piese și materiale de calitate mai bună și mai robuste, ceea ce înseamnă că poţi sta liniștit știind că nu va trebui să le înlocuieşti mulţi ani de zile.

  1. Primeşti ceea ce plăteşti

În zilele noastre, nu prea mai poţi găsi lucruri ieftine de o calitate superioară. Costurile au crescut semnificativ, motiv pentru care preţul, de cele mai multe ori, chiar reflectă calitatea. Pe scurt: primeşti ceea ce plăteşti. În timp ce aparatele obișnuite gătesc, curăță și răcesc foarte bine, aparatele de ultimă generație fac eforturi suplimentare. Plitele și frigiderele de lux mențin temperaturile constante și le reglează perfect. Un aparat de lux are grijă de toate pentru a nu fi nevoit tu să o faci. 

  1. Apelează la tehnologia avansată

Tehnologia a avansat atât de mult, încât până şi electrocasnicele au devenit smart. Ceea ce părea de necrezut în trecut acum este o normalitate tot mai accesibilă. Deşi ai putea crede că este un moft, aparatele smart, cu dispozitiv wifi, sunt un real ajutor pentru toată lumea. Nu mai trebuie să stai cu grijă că ai uitat AC-ul sau dezumidificatorul pornit când ai plecat de acasă, deoarece poţi verifica şi controla din aplicaţie de oriunde te-ai afla. Poţi porni maşina de spălat rufe sau vase când încă eşti la birou pentru ca acestea să fie gata spălate când ajungi acasă.

Electrocasnicele sunt o partea importantă a căminului tău atât din punct de vedere al funcţionalităţii, cât şi al designului. De aceea, noi te sfătuim să investeşti inteligent în aceste produse pentru a te bucura de ele pe o perioadă cât mai lungă. Stai liniștită, produsele de calitate au un design ce nu se demodează în timp!

Sursa foto: Shutterstock 

(P) Material publicitar realizat de Romstal

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton