4 secrete de design interior pentru baia ta

 Advertorial
.

Deși e adesea o încăpere trecută cu vederea în ceea ce privește designul, este, de fapt,un spațiu cu potențial enorm, care poate fi transformat într-o oază relaxantă dacă acorzi atenție unor detalii importante. În acest articol îți vom prezenta câteva secrete de stil care vor schimba în mod semnificativ aspectul băii tale.

Deși e adesea o încăpere trecută cu vederea în ceea ce privește designul, este, de fapt, un spațiu cu potențial enorm, care poate fi transformat într-o oază relaxantă dacă acorzi atenție unor detalii importante. În acest articol îți vom prezenta câteva secrete de stil care vor schimba în mod semnificativ aspectul băii tale.

  1. Integrează elemente negre și aurii pentru un design modern

Integrarea elementelor negre și aurii în designul unei băi aduce spațiului un aer modern și chiar luxos, deoarece această combinație de culori evocă eleganță și rafinament. Poți alege, de exemplu, o baterie aurie și un lavoar negru, mat, pentru un contrast interesant. De asemenea, dacă vrei o piesă statement, o cadă neagră este, cu siguranță, un element remarcabil. Mai multe detalii despre decorarea băii astfel poți afla de la CasaVie.

  1. Montează o oglindă cu dimensiuni mari

În special dacă ai o baie cu dimensiuni reduse, o oglindă supradimensionată poate crea impresia unui spațiu mai mare. De asemenea, contribuie la amplificarea luminii mai ales dacă are și LED încorporat și astfel creează o atmosferă primitoare și relaxantă. În plus, spre deosebire de modul în care se decorau băile în trecut, cu oglinzi mici montate deasupra chiuvetei, acum se regăsește tot mai des în tendințele de design acest element supradimensionat.

  1. Înlocuiește cada cu una freestanding

Pe lângă aspectele ce țin de practicalitate, cada are și un rol estetic foarte important, întrucât este printre cele mai voluminoase elemente din baie. Astfel, este unul dintre primele lucruri care îți atrag atenția când intri în această încăpere. Mai mult, este și un spațiu de relaxare, în special dacă vine cu multiple funcționalități. Din punctul de vedere al designului, îți recomandăm să optezi pentru cele freestanding, deoarece pot schimba în mod semnificativ aspectul băii tale.

  1. Integrează mai multe surse de iluminat

Lumina naturală este cea mai potrivită în orice încăpere, dar întrucât nu dispunem de ea în permanență, trebuie să ai în vedere și sursele de iluminat artificiale. Unele băi nu au ferestre, așa că ar fi bine să te gândești la corpurile de iluminat cu LED, deoarece sunt echipate în așa fel încât să mimeze iluminatul natural. Bineînțeles, mai au și alte beneficii despre care poți afla pe Downlightsidrect.

În concluzie, transformarea băii tale într-un spațiu plin de stil și confort poate fi realizată prin integrarea unor elemente de design inteligente. De la combinații de culori îndrăznețe precum negru și auriu la montarea unei oglinzi generoase și înlocuirea căzii tradiționale cu una freestanding, fiecare aspect contribuie la crearea unei băi moderne.

Sursa foto: Pexels

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton