4 sfaturi utile în alegerea invitațiilor de nuntă

 advertising.ringier
.

Ai ales deja data și locația pentru nunta ta? Atunci a mai rămas un singur pas de făcut: alegerea invitațiilor de nuntă pe care le vei trimite celor dragi. Culorile, fonturile, design-ul și mesajul pe care îl vei scrie pe invitație sunt doar câteva dintre detaliile la care va trebui să te gândești. Așa că iată un ghid cu câteva sfaturi care te-ar putea inspira!

Mărimea și forma invitațiilor

Înainte de a comanda invitații de nuntă este esențial să alegi forma și mărimea potrivită pentru acestea, astfel încât să fie potrivite pentru tematica nunții tale.

Dacă îți dorești să organizezi o nuntă elegantă, cu un decor rafinat și un meniu de lux, atunci ar trebui să te orientezi către o invitație specială, care să se împăturească în trei, precum un acordeon. De asemenea, o altă variantă inedită este cea în formă de poartă, care poată cuprinde mai multe informații.

Totodată, poți opta și pentru un model standard, simplu, așa cum sunt majoritatea invitațiilor de nuntă. Iar în acest caz poți alege o invitație în formă pătrată, rotundă sau dreptunghiulară. O variantă originală ar putea fi invitația verticală, pe care o poți pune într-un plic simplu, sau o poți rula precum un manuscris.

Tematica invitațiilor

Ai ales o tematică specială pentru nunta ta? Atunci ar trebui ca acest lucru să se reflecte și în invitația pe care urmează să o trimiți celor dragi. Dacă îți dorești o nuntă în stil boem, atunci poți alege o invitație de nuntă cu motiv floral. De asemenea, acest model este potrivit și pentru o nuntă în aer liber, organizată într-o grădină.

În schimb, dacă îți dorești o nuntă tradițională, atunci te poți orienta către modelele clasice de invitații, cu un design formal și elegant. Acum există diverse modele cu litere în relief, care oferă o nuanță de rafinament întregului design.

Totodată, te poți orienta și către modelele de invitații minimaliste, care cuprind cât mai puține informații și au un design foarte simplu, întregul concept fiind axat pe mesaj. O astfel de invitație ar putea fi ideală pentru o nuntă atipică, organizată într-o locație excentrică, cum ar fi un parc de rulote, un club de hipsteri sau un bar pe plajă.

Iar dacă te-ai gândit la o nuntă în stil rustic, atunci o invitație cu modele din lemn sau flori de câmp ar putea fi alegerea potrivită pentru eveniment.

Culorile invitațiilor

Pentru o invitatie de nuntă cu motiv elegant ar trebui să alegi niște culori care să reflecte atmosfera evenimentului, așa că poți alege o combinație de alb cu auriu, roz deschis, sau alb cu bleumarin. În schimb, pentru o invitație cu modele florale, poți opta pentru culori pastelate.

Hârtia invitației

Hârtia pe care o vei alege pentru invitația de nuntă ar putea fi un bun indiciu pentru oaspeții tăi, pentru că în acest fel, aceștia își vor putea face o idee privind atmosfera evenimentului. Încearcă să alegi un model de hârtie care să se potrivească atât cu tematica nunții, cât și cu bugetul stabilit.

Pentru o invitație de nuntă elegantă poți opta pentru un carton mat, care să nu se îndoaie ușor și care să aibă un aspect rafinat. În schimb, pentru o invitație în stil boem, poți alege o hârtie care imită scrisorile vechi, sau o hârtie acoperită cu un pergament.

Totodată, poți face o impresie bună alegând o hârtie reciclată, iar în acest fel le poți demonstra oaspeților tăi cât de importante sunt acțiunile fiecăruia pentru protejarea mediului.

Așadar, acestea sunt principalele aspecte pe care ar trebui să le iei în calcul înainte de a comanda invitațiile de nuntă. Tematica evenimentului, sezonul în care va avea loc petrecerea și atmosfera pe care îți dorești să o creezi ar trebui să te inspire cel mai mult.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton