5 cadouri pentru prietenii pasionați de tehnologie

 advertising.ringier
.

De fiecare dată când se apropie zilele de naștere ale prietenilor apare aceeași întrebare. Ce cadouri să le cumperi?

Dacă te numeri printre cei înconjurați de iubitori ai tehnologiei, azi este ziua ta norocoasă pentru că îți venim în ajutor cu câteva idei. Și pentru că pasiunea pentru gadgeturi nu ar trebui să se limiteze la un telefon cu camera buna și atât, lasă-ne să te inspirăm cu accesorii și dispozitive care sperăm să aducă un zâmbet pe buzele prietenilor tăi.

  • Imprimantă portabilă

Imprimantele portabile au dimensiuni cu mult reduse față de cele obișnuite și reprezintă modalitatea perfectă de a imortaliza momente de neprețuit alături de prietenii tăi. Asta face din această opțiune una perfectă pentru o aniversare. Imprimantele de acest tip sunt compatibile cu aproape orice tip de smartphone. De exemplu, dacă deții un iPhone 14, tot ce ai de făcut este să descarci aplicația aferentă imprimantei din App Store și prin intermediul Bluetooth să te bucuri de micile momente alături de cei dragi.

Cele mai multe dintre aplicații au funcționalități destinate să te ajute inclusiv cu editarea pozelor prin folosirea filtrelor, stickerelor sau prin ajustarea cadrului. Portabilitatea este, desigur, cea mai avantajoasă dintre caracteristicile acestui tip de imprimantă, astfel că poate fi luată oriunde este nevoie.

În plus, poți printa nu doar cadrele instantanee pe care pe fotografiezi, ci și diverse alte fotografii din galeria ta. 

  • Lumini cu senzori de mișcare

Frumusețea tehnologiei stă nu doar în funcționalitate și performanță, ci și în faptul că poate fi prezentă în tot felul de momente din viața noastră de zi cu zi. O cameră cu aspect banal poate fi transformată într-o adevărată feerie cu ajutorul luminilor cu senzor de mișcare. 

Pentru a crea o ambianță intimă, poți alege dintr-o paletă de culori calde, care să-ți îmbrace camera într-o lumină plăcută și discretă. De asemenea, ai posibilitatea de a le monta chiar sub pat. Senzorii fac ca aprinderea luminii să se facă doar în momentul în care te miști. Astfel, dacă te trezești în toiul nopții, nu ai nevoie să aprinzi luminile puternice și deranjante din tavan. 

Aceste caracteristici simple, dar de efect, fac din această idee una perfectă pentru un cadou neașteptat.

  • Cameră video sport

Camerele video concepute special pentru aventurieri sunt un cadou potrivit pentru prietenii cărora le place să meargă în drumeții weekend de weekend. Spre deosebire de alte tipuri de camere, acestea au suporți speciali pentru a fi atașate de ghidonul bicicletei sau de cască, au dimensiuni reduse și capabilități avansate pentru a surprinde momentele în care adrenalina e la maxim.

Pentru că se apropie iarna, camerele video sport sunt o idee fantastică pentru a le face cadou amicilor care adoră aventurile pe pârtia de schi. Mai înainte de a achiziționa, este important să te asiguri că accesoriile care vin la pachet cu produsul sunt suficiente pentru surprinderea experiențelor, pentru a nu fi nevoit să plătești mult mai mult pe accesorii extra care pot fi destul de costisitoare.

  • Cearșafuri antimicrobiene

Inovația care vine împreună cu tehnologia nu se oprește la mici accesorii, ci deseori joacă un rol util în a te proteja. Chiar dacă la prima vedere nu pare așa, patul în care dormi este plin de microbi și bacterii, fapt care îți poate afecta sănătatea. Dacă vrei să le faci un bine prietenilor tăi și să îi surprinzi în același timp cu un cadou original, le poți cumpăra cearșafuri antimicrobiene. Acestea sunt create astfel încât să elimine microbii acumulați în lenjerie. În acest scop, sunt infuzate cu substanțe speciale. În plus, au proprietăți de reglare a temperaturii, pentru mai mult confort în timpul somnului.

Astfel, senzația de lenjerie proaspăt schimbată persistă pentru mai mult timp. Prietenii tăi îți vor mulțumi cu siguranță pentru că te gândești la bunăstarea lor în loc de simplul lor divertisment.

  • Suport dezinfectant pentru periuța de dinți

Rămânem în zona gadgeturilor menite să-ți protejeze sănătatea și adăugăm pe lista de propuneri suportul dezinfectant pentru periuța de dinți. Acesta folosește o puternică lumină UVC pentru a steriliza și a curăța în profunzime periuța după fiecare dintre utilizări. Studiile au relevat că lumina UVC are proprietăți antimicrobiene și ajută astfel la a evita formarea cariilor sau a afecțiunilor gingivale. Suportul vine în mai multe dimensiuni, este electric și portabil în același timp. 

Este un cadou perfect pentru ocazii mai mărunte precum seara de Moș Nicolae și o idee foarte bună pentru un cadou dedicat întregii familii, asta pentru că cele mai multe tipuri de suport pot veni în seturi de dimensiuni diferite.

Acum că ai la îndemână o listă interesantă de idei, tot ce ai de făcut este să-ți alegi produsul preferat, la costul pe care ești dispus să-l aloci. Nu mai ai decât să te bucuri de evenimente frumoase și de petreceri pe cinste alături de cei dragi.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton