5 nuanțe de păr potrivite oricui, indiferent de vârstă

 advertising.ringier
.

Alegerea nuanței de păr potrivite poate depinde de mai mulți factori, precum nuanța tenului, subtonul pielii sau culoarea ochilor. Dar pentru unele persoane, și vârsta poate reprezenta un criteriu important: anumite nuanțe pot părea prea deschise, prea îndrăznețe sau, din contră, prea șterse. Totuși, hairstiliștii vin cu recomandări de specialitate privind câteva nuanțe versatile, care se pot potrivi femeilor de toate vârstele. Iată cele mai populare 5 nuanțe potrivite oricui, indiferent de vârstă!

1. Blond cenușiu

Blondul cenușiu este o nuanță de blond neutră, care se potrivește tuturor tipurilor de tenuri și subtonuri. Astfel, este potrivită și persoanelor de diverse vârste, fiind recomandată în special pentru a ajuta la trecerea de la părul natural la părul grizonat. Nuanțele mai deschise se potrivesc mai bine persoanelor mai tinere, în vreme de o nuanță de blond cenușiu închis va asigura un look potrivit, natural persoanelor în vârstă, acoperind foarte bine și firele albe.

2. Ciocolatiu

Fiind o nuanță intensă, caldă de maro, ciocolatiu este perfectă pentru persoanele care își doresc un look simplu, dar de efect. Se potrivește atât tenului măsliniu, închis la culoare, cât și tenului deschis, mai ales dacă la ecuație se adaugă și un subton cald al pielii. În plus, va intensifica privirea persoanelor cu ochii căprui, evidențiindu-le frumusețea.

3. Brunet închis

Părul brunet închis (chiar negru) este o altă nuanță potrivită femeilor de orice vârstă. Este o nuanță care va conferi eleganță, dar și o notă de mister oricărui look. Desigur, acoperă cel mai bine firele albe (dacă acestea există). Cel mai bine se potrivește persoanelor cu subtonul cald și tenul de culoare medie spre măslinie, dar nuanța potrivită va avantaja și persoanele cu tenul mai deschis la culoare, în special dacă se alege o nuanță de brunet închis cu reflexii colorate.

4. Roșcat natural

Pentru persoanele care vor o schimbare de look mai îndrăzneață, o nuanță de roșcat natural este alegerea perfectă. Nuanța bine aleasă, nu foarte intensă, nici foarte roșie sau portocalie, este extrem de versatilă, potrivindu-se foarte bine în special persoanelor cu tenul mai deschis și subton cald. În plus, va evidenția frumusețea ochilor verzi, creând un contrast magic. Este recomandarea hairstiliștilor pentru femeile mai în vârstă, însă care vor în continuare un look ușor tineresc, plin de energie.

5. Blond miere

Încheiem lista cu o altă nuanță de blond, mereu în tendințe și mereu potrivită pentru orice vârstă: blondul miere. Se poate considera a fi o nuanță neutră de blond, nici prea caldă, nici prea rece, cu ușoare reflexii aurii. Astfel, se potrivește diverselor tipuri de ten și subtonuri. Va conferi luminozitate și strălucire oricărui look, reflectând perfect razele calde ale soarelui de vară. În plus, nefiind o nuanță foarte deschisă, este ușor de întreținut, asigurând, în același timp, o acoperire optimă a firelor de păr albe.

Cu aceste nuanțe, te vei bucura de un look fresh, mereu la modă și, nu în ultimul rând, potrivit indiferent de vârstă. Alege una din nuanțele versatile propuse mai sus astfel încât să corespundă perfect și nuanței tenului, subtonului și culorii ochilor!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton