5 strategii eficiente pentru a fi mereu la modă cu un buget mic

 advertising.ringier
.

A fi în pas cu ultimele tendințe ale modei poate fi foarte costisitor. Sezon după sezon, moda se schimbă și hainele pe care le-ai cumpărat cu câteva luni în urmă pot fi deja considerate învechite. Cu toate acestea, poți arăta elegant și să fii mereu în trend, dacă știi ce să alegi și de unde să cumperi.

Specialiștii promo-codes.ro, un marketplace care oferă informații și cupoane de reducere pentru companiile din România, una dintre cele mai mari platforme de acest gen din țara noastră, îți prezintă 5 strategii eficiente pe care le poți folosi pentru a fi în pas cu tendințele de modă fără a cheltui prea mulți bani:

Urmărește tendințele

Când vrei să ții pasul cu moda este esențial să urmărești blogurile și site-urile de modă și fashion pentru a vedea ce se poartă. În plus, poți vizita cele mai cunoscute magazine pentru a urmări tendințele din industria de modă și pentru a fi la curent cu ultimele noutăți, dar și tendințele de pe Instagram, Pinterest și alte rețele sociale, unde poți utiliza hashtag-uri precum #FashionTrends sau #StyleInspiration.

Fii mereu la curent cu reducerile și ofertele 

Atunci când vrei să fii la modă cu bani puțini, este important să urmărești reducerile atât în magazinele online, cât și în cele fizice. Dacă această strategie ți se pare obositoare și consumatoare de timp, nu uita că ai la îndemână platforme precum Promo-Codes prin intermediul cărora poți fi mereu la curent cu cele mai noi informații legate de reducerile practicate de magazinele online din România, coduri promoționale, vouchere și cupoane de discount. Spre exemplu cu ajutorul acestor coduri de reducere Stradivarius îți poți îmbunătăți garderoba cu haine, articole de sport, încălțăminte și accesorii la prețuri avantajoase.

Cumpără piese de foarte bună calitate și investește în accesorii

Pentru a cumpăra piese de calitate, poți căuta brand-uri renumite sau poți verifica atent materialele și tehnologia de fabricație a produselor înainte de a le cumpăra. Printre cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont, atunci când verifici calitatea acestora se numără:

  • materialul: verifică eticheta pentru a vedea din ce material este fabricată piesa vestimentară. Materiale de calitate superioară, cum ar fi bumbacul sau inul, sunt mai durabile decât materialele sintetice;
  • detaliile: analizează detaliile pieselor vestimentare. Cusăturile trebuie să fie strânse și uniforme, iar fermoarele, nasturii și alte ornamente trebuie să fie bine fixate;
  • procesul de fabricație: cercetează procesul de fabricație al pieselor vestimentare și alege produse realizate cu tehnologie modernă și materiale de calitate.

De asemenea, poți citi recenzii ale altor cumpărători pentru a avea o idee despre calitatea și durabilitatea produselor.

Investiția în accesorii de modă precum genți, eșarfe, ochelari de soare, bijuterii sau încălțăminte poate adăuga un plus de stil și personalitate outfiturilor tale, dar asigură-te că investești în accesorii care se potrivesc stilului tău și care pot fi combinate cu ușurință cu alte piese din garderoba ta.

Fii creativă

Cea mai buna modalitate de a fi creativă când îți alegi piesele vestimentare este să experimentezi diferite stiluri și combinații. Poți încerca să combini piese clasice cu elemente moderne, cum ar fi o jacheta neagră cu pantaloni colorați. De asemenea, poți experimenta cu diferite materiale, cum ar fi mătase, dantelă și chiar blană. Piesele tale vestimentare pot fi completate cu accesorii, cum ar fi o pălărie, o cravată sau o eșarfă. Dacă vrei să obții un look mai sofisticat, poți opta pentru o rochie sau o fustă în nuanțe pastelate.

Cumpără articole de ocazie

O strategie excelentă de a fi la moda cu bani puțini este să cumperi articole de ocazie. Există multe magazine online unde poți găsi haine, pantofi și accesorii second-hand sau outlet la prețuri foarte bune. Este important să verifici cu atenție starea și calitatea produselor înainte de a le cumpăra, dar cu puțină atenție și răbdare, poți găsi adevărate comori la prețuri accesibile.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton