6 elemente esențiale de vară de care au nevoie mămicile pentru a-și proteja bebelușii

 advertising.ringier
.

Odată cu vremea caldă care ne îndeamnă să ieșim mai des din casă, mămicile ar trebui să se pregătească pentru sezonul de vară și să aibă la îndemână toate articolele esențiale de care depinde bunăstarea bebelușului lor. Vara este o perioadă minunată pentru a petrece cât mai mult timp în aer liber împreună cu cel mic. Dacă până acum ați mai mult în casă, creând acea legătura intensă cu micuțul și încercând să vă dați seama cum este să fiți părinte, iată că vara înseamnă mai mult timp petrecut afară, poate în natură, la un picnic în pădure sau chiar la o piscină. 

Sunt foarte multe idei distractive de petrecere a timpului pe parcursul întregii veri,  așa că iată 6 lucruri esențiale de vară de care au nevoie proaspetele mămici:

O pătură ușoară

Probabil vă gândiți că o pătură este de prisos sub soarele arzător, însă vremea este foarte schimbătoare, iar atunci când temperaturile scad, vă veți bucura să aveți la îndemână o pătură ușoară care să vă protejeze copilul de intemperii. De asemenea, păturile ușoare sunt foarte utile atunci când este praf sau o zi cu vânt. Alegeți o pătură care este ușor de împăturit și de împachetat și care se curăță cu ușurință. 

Scutece de înot

Zilele de vară devin la un moment dat din ce în ce mai calde, iar când se întâmplă asta, cu toții ne gândim la modalități prin care ne putem răcori. Unii sunt încântați de ideea de a merge la plajă, la o piscină locală, în timp ce alții preferă să se relaxeze în grădină cu aspersoarele montate. Copiii se bucură întotdeauna de jocul de apă al aspersoarelor. Puteți achiziționa dintr-o farmacie scutece de înot, de preferință reutilizabile, pentru a economisi timp și bani. Deși ați putea înlocui scutecele de baie cu costume de baie, acestea din urmă nu sunt eficiente. În schimb, scutecele de înot nu sunt voluminoase și pot fi puse într-o geantă mică.  

Repelant de insecte

Toată distracția și toată joaca se încheie la apariția insectelor care sunt neplăcute pentru un adult, însă în cazul unui bebeluș, insectele pot cauza probleme mult mai severe, printre care pete roșii și boli. O metodă de protecție anti-insecte este esențială încă de la începutul verii și până târziu în toamnă. 

Hrană și biberon

S-ar putea spune că bebelușii aleg cele mai nepotrivite momente pentru a începe să plângă de foame. Atunci când vă bucurați de relaxare în piscină, copilul va cere să fie hrănit. Dacă încă vă alăptați copilul, atunci vă aflați într-o dilemă. Pur și simplu ar trebui să ieșiți din piscină în regim de urgență, să vă spălați și să vă hrăniți copilul. Totuși, cealaltă alternativă ar fi să fiți pregătită cu lapte praf și cu un biberon. Este o modalitate mai convenabilă, spre deosebire de a vă grăbi să ieșiți din orice activitate v-ați afla, să vă spălați și să vă alăptați copilul. 

Cremă de protecție solară

Pielea bebelușului este foarte delicată, iar dacă petrece puțin mai mult timp sub soare, s-ar putea să sufere arsuri dureroase. Dacă planificați să petreceți mai mult timp la soare, atunci echipați-vă cu protecție solară. Nu uitați că bebelușul ar trebui să aibă 6 luni pentru a folosi o cremă de protecție solară. Dacă nu a împlinit încă această vârstă, optați pentru alternative naturale. 

Pălărie de soare

Dacă bebelușul va sta afară sub lumina directă a soarelui pentru perioade mai lungi de timp, atunci ar trebui să îi achiziționați o pălărie. Bebelușii sunt foarte jucăuși și nu pot sta niciodată nemișcați pentru o perioadă mai îndelungată. Chiar dacă aplicați o cremă de protecție solară pe tot corpul lor, o pălărie va oferi protecție suplimentară mai ales pentru cap, obraji și urechi. O umbrelă de soare poate fi eficientă, dar dacă micuțul a trecut de stadiul de mers de-a bușilea, cu siguranță nu se va juca doar sub umbrelă.

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton