6 fapte interesante pe care trebuie să le știi înainte de a-ți achiziționa un Apple Watch

 advertising.ringier
.

În prezent, ceasurile Apple sunt unul dintre cele mai bine vândute dispozitive ale mărcii. În ciuda prețului, calitatea produsului a fost responsabilă pentru a se asigura că acesta rămâne în fruntea listei cererii în vremurile actuale. 

Înaltă tehnologie, design futurist și elegant la vedere, este epoca ceasurilor inteligente Apple. Iată câteva fapte și mituri interesante despre Apple Watch.

6 fapte despre Apple Watch care te vor uimi

  1. Rezistența ecranului

Ecranul Apple Smartwatch este rezistent la zgârieturi. Motivul pentru care este rezistent se datorează faptului că este conceput din cristal de safir. Ecranul este complet sensibil la atingere, dar cu o diferență. Ceasul poate detecta și forța și mișcarea. Aceasta include o simplă „atingere' pentru a selecta o pictogramă sau „atingere forțată' pentru celelalte funcții.

  1. Există trei tipuri de ceasuri Apple

Știai că ceasurile Apple sunt disponibile în trei tipuri? Acesta îl include pe cel din oțel inoxidabil – cel obișnuit, din aluminiu – pentru sport și din aur de 18 carate! Da, ai și o „ediție de lux', pentru momentele în care vrei să te evidențiezi un plus de stil outift-ului tău!

Intră pe Altex.ro și alege un Apple Watch care se pliază pe nevoile și stilul tău.

  1. Crește durata de viață a bateriei

Ceasul vibrează atunci când se primește o notificare, iar utilizatorul poate pur și simplu să ridice încheietura mâinii pentru a vedea notificarea. Acest lucru economisește și durata de viață a bateriei; prin urmare, nu trebuie să-ți faci griji pentru probleme de baterie descărcată.

  1. Ușurință în folosire

Ceasurile Apple sunt capabile să răspundă sub formă de mesaje vocale, emoji-uri sau chiar răspunsuri generate automat. Smartwatch-ul de la Apple face un pas înainte, oferind opțiunile necesare în funcție de tipul de notificare pe care îl dorești. 

Cea mai bună parte este că doi utilizatori de ceasuri Apple își pot folosi cu ușurință dispozitivele respective și pot comunica. De asemenea, poți face „schițe' pe ecranul ceasului și le poți trimite prietenilor tăi sau chiar elementelor vitale, cum ar fi bătăile inimii și altele, celorlalți utilizatori.

  1. Senzorul pentru sănătate

Ceasul inteligent Apple este compus dintr-un accelerometru și un monitor pentru bătăile inimii îmbibat în interior pentru a extrage datele necesare. Produsul include accesibilitate GPS de la iPhone. Prin urmare, se pot folosi sau afla locațiile și direcțiile curente. 

Unele dintre cele mai recente modele includ aplicații noi precum „Fitness' și „Workout'. Utilizatorul va primi ghionturi cronometrate de fiecare dată când trebuie să se miște și să ardă câteva calorii.

  1. Durata de viață a bateriei

În ciuda tuturor afișajului și informațiilor de pe cutie, nu se poate estima durata de viață exactă a bateriei Apple Smart Watch. Cu toate acestea, nu pare există plângeri sau reclamații, deoarece durata de viață a bateriei ceasului este destul de satisfăcătoare. Se poate încărca dispozitivul cu ajutorul unui cablu MagSafe.

Brandul a devenit un câștigător total când vine vorba de calitate, eficiență și confidențialitate. Acum este momentul, ca niciodată înainte, să-ți iei un smartwatch Apple nou-nouț, care îți poate oferi mult mai multe decât niște informații despre oră.

Sursa foto: Unsplash.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton