6 idei de activități inedite pentru cupluri

 bogdan.galca
.

Atunci când petreceți momente frumoase în cuplu, relația voastră se consolidează. De aceea, anumite activități vă inspiră mai mult pentru a vă descoperi și a explora împreună pasiunile voastre. Iată ce idei inedite îți propunem pentru a le încerca alături de persoana dragă.

  1. Atelier de pictură pe ceramică

Aceasta poate fi considerată o alternativă pentru clasica ieșire la restaurant. În plus, îți vei pune imaginația la încercare și îți vei exersa talentul artistic pentru a decora diverse obiecte din ceramică.

Activitatea se va desfășura într-un mediu relaxant și creativ, iar acest lucru va crea o stare de bine amândurora. Timpul va zbura repede, dar va aduce momente de bucurie și împlinire. La final, veți putea lua acasă obiectele decorate de voi, cești, farfurii sau vase, pentru a vă aminti cu plăcere acele clipe deosebite. Și cine știe, poate o să descoperiți în voi chiar un mic pictor.

  1. O experiență tematică

Organizați diferite momente tematice chiar la voi acasă, inspirate din întreaga lume sau poate chiar din vacanțele petrecute împreună. Experimentați o cină italienească, un mic-dejun grecesc, un dans spaniol sau o seară orientală.

De exemplu, pentru o astfel de seară, pregătește câteva decorațiuni, muzică și mici buchete de flori sau citrice parfumate. Completează atmosfera elegantă și alege-ți preferatul dintr-o gamă variată de parfumuri arabesti dama, cu note opulente și deosebite de mosc sau lemn de oud. De asemenea, variantele unisex ale acestor parfumuri vor transforma momentul vostru de răsfăț într-unul plin de mister. Creați împreună momente unice care să vă aducă mai multă energie, voie bună și senzualitate.

  1. Proiecții de film în aer liber

Deși mersul la film este una dintre cele mai cunoscute activități, proiecțiile în aer liber au un farmec aparte. De obicei, sunt organizate într-un cadru special și romantic, de exemplu, în parc sau pe malul unui lac, în natură. De aceea, fie că mergeți la un eveniment local sau într-un alt oraș, pentru a combina o vacanță de weekend cu o activitate de relaxare, cu siguranță veți avea mai multe subiecte de conversație.

  1. Board games

Poate sunteți obișnuiți să vă relaxați împreună cu prietenii cu un joc de Activity, dar există și board game-uri care se pot juca în doar două persoane, rapid. De asemenea, pe lângă cele de petrecere, ele pot fi și abstracte, bazate pe cooperare sau narative. Alege împreună cu partenerul tău jocul preferat, încercați diferite tactici și testați-vă diferite abilități de memorare, dexteritate sau comunicare.

  1. Escape room

Rezolvați un mister, contra timp, pentru a putea ieși dintr-o cameră în care sunteți închiși doar voi doi. Aceste camere tip puzzle au diferite teme, precum cele fantasy, polițiste, de aventură sau mister, dar și grade diferite de dificultate. Aici, adrenalina și intuiția își vor face simțită prezența pentru a vă ajuta să găsiți răspunsurile potrivite. În cadrul acestei activități veți forma o echipă strânsă pentru a elucida misterul și a evada. Vă veți testa abilitățile de comunicare, pentru a scoate în evidență punctele forte ale fiecăruia dintre voi.

  1. O vizită la muzeu

O plimbare de weekend vă poate îndruma pașii către un muzeu, fie că este vorba despre unul de artă, istorie, literatură sau chiar o casă memorială. În cadrul lor sunt organizate diferite expoziții inedite sau temporare care vă vor ajuta să vă deconectați și să aflați lucruri noi și fascinante. Indiferent dacă alegeți muzee conexe pasiunilor voastre sau descoperiți unul nou, curiozitatea va fi hrănită prin poveștile descoperite.

Momentele petrecute împreună cu persoana dragă sunt valoroase și de neuitat. Acestea vă consolidează relația, vă ajută să vă cunoașteți mai bine și să vă dezvoltați pasiunile. Inspiră-te din activitățile propuse mai sus și transformă aceste clipe minunate în experiențe memorabile pentru voi doi. 

Sursă foto: Pexels

(P) Material publicitar realizat de Elefant

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton