6 pași simpli pentru a îți sofistica ținuta

 advertising.ringier
.

Ți se pare că hainele tale sunt prea plictisitoare, sau pur și simplu nu mai știi ce combinații să faci ca să ieși din anonimat? Mulți dintre noi ne-am dori un stil propriu, însă nu avem resursele financiare necesare sau destul timp pentru a achiziționa o garderobă nouă, așa că trebuie să ne folosim de accesoriile pe care le avem deja, sau să cumpărăm îmbrăcăminte, sau încălțăminte versatile și care să reziste mai multă vreme.

Află mai jos cum îți poți sofistica ținuta prin 6 pași simpli

1. Adaugă bijuterii

O modalitate ușoară de a îmbunătăți aspectul hainelor tale este să porți bijuterii, deoarece adaugă interes ținutei. Poți adăuga un colier stratificat, o brățară groasă sau cercei creoli. Aceste accesorii, pot acționa ca piesa centrală a outfit-ului tău, iar astfel până și un tricou alb simplu cu o pereche de blugi pot arăta ca scoase dintr-o revistă de modă, dacă adaugi accesorii potrivite la mijloc.

2. Dă-te cu ruj

Dacă ești o persoană care nu folosește prea mult, sau prea des machiajul, dar vrei să arăți mai sofisticată, fără să aplici o mulțime de produse pe față, dă-te cu ruj. Rujul este un element esențial care trebuie luat în considerare atunci când te pregătești să ieși din casă, deoarece acesta îți poate duce înfățișarea la un alt nivel. De exemplu, dacă aplici un ruj roșu la o ținută simplă, monocromă, arăți mult mai rafinată și mai aranjată decât dacă nu aplici nimic. Un strop de culoare nu strică niciodată!

3. Pune o eșarfă

Adăugarea unei eșarfe poate face diferența atunci când ai o ținută anostă și nu știi ce să faci. Spre exemplu, dacă porți des blugi și tricouri, pune o eșarfă colorată și vei arăta instant mult mai bine. Nu doar că adaugă interes înfățișării tale, dar eșarfele sunt confortabile și țin de cald în zilele mai reci.

4. Bagă tricoul în pantaloni

Unul dintre cele mai ușoare moduri de a îți eleva ținuta este de a îți lega cămașa, sau tricoul  cu un nod, ori de a băga partea din față în pantaloni sau fustă. Făcând acest lucru, îți evidențiezi formele, alungești picioarele și îi dai topului tău un aer mai fresh.

5. Poartă fuste cu adidași

Poate pare o combinație ciudată, dar să știi că nu este așa complicat să înveți cum să porți fustele cu adidași, fie că sunt cu volane, maxi, sau casual. Combinațiile sunt nenumărate! Dacă ai o fustă fluidă lungă, una plisată, sau una în formă de A prin dulap și nu le-ai mai purtat de mult timp, atunci a sosit momentul să le scoți la lumină. Adidașii sunt un bun partener cu fustele, deoarece ești confortabilă tot timpul, iar ținuta nu își pierde din eleganță sau senzualitate.

6. Poartă pantofi din piele

Dacă îți dorești să investești în niște piese vestimentare, o altă modalitate prin care să îți duci ținuta la un alt nivel sunt pantofii din piele. Aceștia nu doar că sunt confortabili, oferă suport piciorului tău și pot ameliorarea durerilor de spate, dar sunt și foarte șic. Găsești o gamă largă de încălțăminte pentru femei din piele naturală de la epielenaturală.ro pentru toate ocaziile. Poți purta botine la o ținută office, sau la o întâlnire romantică, poți accesoriza o rochie lungă cu o pereche de sandale, sau poți purta pantofi casual din piele cu blugii tăi preferați.

Acum că ai la dispoziție aceste modalități de a îți îmbunătăți ținuta, este timpul să începi să te folosești de ele. Fie prin accesorii precum cercei, sau eșarfe, fie prin ­încălțăminte din piele naturală, important este să te simți tu bine în pielea ta și să porți lucrurile care te fac să te simți confortabil.

Sursă foto: freepik.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton