7 culori populare pentru aranjamentele florale de la nuntă

 advertising.ringier
.

Te rog să-ți imaginezi un spațiu festiv inundat de lumină caldă, unde parfumul delicat al florilor plutește în aer, creând o atmosferă magică. De poveste. 

Invitații admiră cu uimire florile spectaculoase, care par desprinse dintr-un basm, reflectând personalitatea voastră și emoțiile ce stau la baza unirii voastre. Fiecare floare, atent aleasă, spune o poveste, transmite o stare de spirit, creează o atmosferă memorabilă, transformând ziua nunții într-o experiență de neuitat.

Îți place imaginea mentală pe care ți-ai creat-o în acest moment? Poate fi ziua nunții tale. Poate fi ziua în care aranjamentele florale colorate într-o mulțime de nuanțe, vă ‘spun povestea. Dar oare ce transmit culorile și cum să le alegi? 

Descoperă magia culorilor și alege florile perfecte pentru cea mai specială zi

Alegerea aranjamentelor florale pentru nuntă poate fi o provocare plăcută, dar uneori copleșitoare. Cu atât de multe culori, modele și combinații, poate fi greu să alegi. 

De aceea, am pregătit un ghid detaliat al celor 7 culori populare pentru nunți, dezvăluind totodată mesajele și emoțiile transmise de fiecare. Astfel vei putea alege mai ușor aranjamente florale nunta care vor încânta ochii și mirosul tuturor. 

1. Roșu. Simbol al pasiunii, al iubirii și al vitalității debordante, roșul este o alegere clasică pentru nunți. Trandafirii roșii atrag toate privirile. De exemplu, aranjamentele cu maci, simbol al curajului și al devotamentului, sau cu gerbere, ce transmit bucurie și optimism, vor crea o atmosferă vibrantă. 

2. Roz. Tandrețe, romantism și feminitate – acestea sunt atributele culorii roz, perfectă pentru o nuntă de vis. 

Dacă alegi bujori roz, simbol al prosperității și al frumuseții feminine, aceștia vor crea o atmosferă romantică și diafană. 

Aranjamentele cu frezii, simbol al purității și al inocenței, sau cu orhidee, indicator al luxului și al rafinamentului, vor completa perfect decorul de nuntă.

3. Alb. Puritate, inocență și un nou început – albul este o alegere atemporală pentru nunți. Albul nu se demodează. Niciodată. Iar crinii albi, simbol al purității și al nobleței, pot fi piesa centrală a ceremoniei. Aranjamentele cu lisianthus, de exemplu, simbol al perseverenței și al devotamentului, vor conferi o notă de eleganță și rafinament evenimentului. 

4. Galben. Bucurie, optimism și soare – galbenul este culoarea perfectă pentru o nuntă de vară. Cum ar fi să fiți înconjurați de floarea soarelui? Este simbolul energiei și al optimismului și va aduce o notă de veselie evenimentului. Gerberele, de exemplu, ce exprimă creativitate, sau lalelele galbene, simbol al prospețimii și al reînnoirii, vor crea o atmosferă energică și veselă în decorul întregului local. 

5. Albastru. O culoare care exprimă loialitate, încredere și serenitate – albastrul este o alegere populară pentru nunțile cu tematică marină. Și nu numai. Aranjamentele cu hortensie, simbol al abundenței și al prosperității, sau cu iris, ce vorbesc despre înțelepciune și credință, vor conferi o notă de calm și armonie evenimentului.

6. Lavandă. Aproape sigur te-ai dus cu gândul la câmpurile întregi de lavandă pe care deseori le vedem în social media. Poate chiar te-ai aventurat într-un câmp acoperit cu această floare ce exprimă mister și liniște sufletească.  Culoarea lavandei este perfectă pentru o nuntă romantică și boemă. 

7. Verde. O culoare care te poartă cu gândul la natură și speranță și care exprimă prosperitate și prospețime – verdele este o alegere excelentă pentru o nuntă rustică. Poți integra buchete de eucalipt, simbol al purificării și al protecției. O adevărată simfonie de mirosuri. 

Sfat de expert!

Nu ezita să combini diverse flori și culori pentru a crea aranjamente unice și originale, care reflectă stilul vostru. Un specialist te poate ajuta să alegi florile perfecte pentru nunta voastră de vis.

Florăria online Purpleflowers.ro poate fi partenerul vostru într-o poveste de neuitat. Cu experiență vastă în crearea unor aranjamente florale superbe și personalizate, chiar și în funcție de zodia voastră, vă poate crea decorul perfect cu mirosuri atât de îmbietoare. 

Alege cu grijă culorile și florile care vorbesc sufletului. Creați aranjamente unice și originale care reflectă stilul vostru personal și transformați nunta voastră într-o experiență florală de neuitat!

Alege flori în culorile care vor contura povestea voastră de dragoste!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton