Află ce bijuterii poți să oferi de sărbători pentru o surpriză plăcută

 advertising.ringier
.

Ce bijuterie să oferi de sărbători? Să oferi o brățară de aur, un inel de argint sau o pereche de cercei de lux? Pentru a face alegerea corectă, am făcut pentru tine o selecție de bijuterii pe care să le oferi de sărbători celor dragi sau, de ce nu, chiar ție!

În listele de dorințe de cadouri de sărbători care cresc pe măsură ce perioada sărbătorilor se apropie, există întotdeauna una sau două bijuterii. Poate că este vorba despre o piesă excepțională pe care o dorim de câțiva ani încoace, sau o bijuterie de lux care ne-a atras atenția, sau chiar una atemporală pe care o vom păstra mulți ani.

Pentru a-ți oferi ție sau cuiva drag o bijuterie, perioada sărbătorilor este perfectă. În plus, o bijuterie reprezintă întotdeauna această valoare sigură care va mulțumi cu adevărat pe oricine. În fața nenumăratelor colecții de bijuterii, ce apar în special în perioada sărbătorilor, ai nevoie de recomandări. Veștile bune ? Am rezervat pentru dine o mică listă de bijuterii la modă pe care să le oferi de sărbători, la recomandarea celor de la AGS.

Ce bijuterii să oferi de sărbători?

Începem cu alegerea categoriei. Adică, alegi mai degrabă cercei, colier, brățară, inel sau un set de două sau trei piese? În funcție de preferințele persoanei căreia îi este destinat cadoul, se va alege și bijuteria sau bijuteriile în cauză. Vezi ce îi lipsește acelei persoane sau ce îi palce să poarte. Poate că are nevoie de o pereche de cercei sau poate ai observat că acea persoană poartă întotdeauna seturi minunate de bijuterii. Ghidează-te mereu după anumite informații pe care le ai sau încearcă să te interesezi în acest sens la un amanet Bucuresti profesional.

Urmează apoi alegerea temei: începem cu argint, aur, aur roz, perle? Poți miza pe marea tendință a momentului și anume mixul de bijuterii din argint și aur, cu condiția să fii sigur de alegerea ta. De asemenea, nu uita să te interesezi ce fel de metale poartă. O persoană îndrăgostită de argint, rare ori va purta aur și invers. În plus, sunt persoane care preferă doar aurul roz, sau alb…fă o cercetare cât mai atentă pentru a nu da greș în alegerea metalului prețios.

După cele două aspecte de mai sus, intră în joc și inevitabila întrebare a bugetului. Pentru o selecție la un preț mic, ne îndreptăm către colecțiile de branduri de bijuterii accesibile. Mergem apoi la nivel superior cu bijuterii puțin mai scumpe. Pentru cei care caută o bijuterie de lux, apelăm la modelele semnate de case mari precum Dior, Gucci sau Chanel. De la bijuteria mare cu logo supradimensionat până la colierul fin împodobit subtil cu un pandantiv, colecțiile marilor case de bijutieri sunt împodobite cu minuni care abia așteaptă să-și ia locul sub brad.

Idei de cadouri de sărbători: bijuterii esențiale

Pentru a evita riscurile, sau dacă nu suntem în ton cu gusturile celui căruia îi oferim o bijuterie, mizăm pe piese atemporale. În această categorie, ne gândim la bijuterii universale care se potrivesc cu toate stilurile și care nu se vor demoda niciodată.

Dacă dorești să cumperi un colier, trebuie să te decizi dacă vrei ceva elegant sau ceva ce să iasă în evidență. Un alt punct de luat în considerare este lungimea lanțului. Dacă destinatarul bijuteriilor tinde să poarte coliere scurte, probabil că va prefera un lanț de 40 sau 45 cm. Dacă majoritatea pieselor pe care le are sunt lungi, atunci va prefera un lanț de 50 sau 56 cm. Lungimea standard a unui lanț de colier este de aproximativ 45 cm. Acestea mai pot lua și forma unui lanț subțire auriu cu un pandantiv subtil la capăt. Evită formele prea marcate precum inimioare sau stele care ar putea să nu mulțumească pe toată lumea. De asemenea, putem alege un colier frumos de perle. Este o alegere aparent clasică, dar care are avantajul de a se combina cu alte stiluri de coliere pentru o podoabă complet personalizată.

În departamentul de brățări există mai multe elemente esențiale: brățara aurie sau argintie, brățara cu zale mari, brățara cu perle sidefate sau colorate, lanțul fin… O bijuterie pe care orice femeie o poate purta toată viața, o simplă brățară, este un accesoriu atât clasic, cât și super versatil. Dacă ai îndoieli, o brățară simplă și discretă va face cu siguranță orice femeie foarte fericită. 

Pentru cercei, cu excepția cazului în care cunoști pe dinafară gusturile celui care va primi cadoul, mizăm pe un stil curat. Evităm cerceii foarte mari, culorile sau strasurile prea strălucitoare. Creolele drăguțe de aur sau cerceii cu diamant sunt opțiuni frumoase. Dacă cunoști bine acea persoană, atunci poți să alegi ceea ce știi că îi place, chiar și cercei candelabru. Există cercei pentru orice stil și preferință. Interesează-te bine sau alege, așa cum am spus, ceva simplu, ușor de purtat în orice împrejurare.

A dărui un inel poate evoca în mod natural o cerere în căsătorie. Pentru bărbați: nu alege un inel dacă nu ai această intenție! În schimb, dacă ești căsătorit sau dacă dorești să faci cadou mamei, mătușii, fiicei sau surorii un inel, ai undă verde. Inelele sunt, de asemenea, printre cele mai dificile piese ce pot fi făcute cadou, deoarece va trebui să știi dimensiunea degetului. Verifică politica de schimb a magazinului de unde vei achiziționa bijuteria în cazul în care mărimea nu este potrivită.

În concluzie… nu este chiar atât de dificil să oferi o bijuterie de sărbători. Alege cu răbdare și fă o surpriză plăcută unei persoane dragi sau chiar ție însăți!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton