Alege inspirat mobilierul pentru baie de la magazinul online Afa Design 

 advertising.ringier
.

Când ne mutăm în casă nouă desigur că ne dorim ca acesta să ne reflecte personalitatea în cele mai mici detalii. Pe de altă parte ne dorim să fie un spațiu sigur și confortabil pentru relaxare, dar și pentru alte activități. Sigur, la această impresie contribuie mult și alte amănunte, deloc de neglijat, așa cum ar fi mobilierul ales pentru fiecare încăpere în parte, dar nu numai. 

Atenția stă în detalii, iar alegerea unor anumite obiecte de mobilier nu este întâmplătoare, dacă ne referim la partea de calitate în mod special. Dacă îți dorești să ajungi la un alt nivel poți încerca produsele oferite de către firma Afa Design. 

Cum se alege corect mobilierul pentru baie 

Dacă pentru restul încăperilor așa cum este bucătăria, sufrageria sau dormitorul, alegerea unui mobilier este relativ simplă, nu se poate spune același lucru și despre baie. Asta pentru că, de obicei, această încăpere este mai mică decât restul și atunci se recurge la mobilierul de strictă necesitate cum ar fi vasul de toaletă, o cabină de duș sau o cadă. Rareori se mai poate introduce și un dulap cu obiecte de toaletă de strictă necesitate. 

Chiar și în condițiile unui spațiu restrâns tot se pot folosi câteva trucuri pentru a permite confortul, dar și luxul în camera de baie. Te poți inspira din surse sigure, vezi aici mobilier pentru baie dar, în același timp nici să nu renunți la ceea ce îți dorești. 

Alege mobilierul oferit de magazinul online Afa Design de pe pagina oficială afa-design.ro pentru că doar aici găsești idei practice pentru decorarea băii cu obiectele de igienă necesare, dar nu numai. 

O gamă largă de produse destinate camerelor de baie, de la obiecte sanitare până la accesorii 

Magazinul online Afa Design pune la dispoziția celor interesați de obiecte moderne o gamă largă și diversă de mobilier specific băilor. Vorbim aici despre căzi de baie și cabine de duș, obiecte sanitare și mobilier, dar și rigole și accesorii pentru baie. O experiență nouă poate fi atinsă folosind obiectele achiziționate de la Afa Design. Asta pentru că dincolo de calitatea și durabilitatea materialelor se pune accent și pe partea de design. Astfel, căzile de baie spre exemplu, pot fi dreptunghiulare, asimetrice sau chiar montate pe un colț al încăperii, dacă spațiul nu o permite altfel. Cabinele de duș pot fi livrate și separat sau în set, având uși pivotante sau glisante. 

Mobilierul specific băii mai poate conține diferite seturi cu lavoar și oglindă sau dulapuri separat și, desigur, nelipsitele accesorii specifice băii. 

De nelipsit sunt rigolele și sifoanele pentru duș și pardoseală. 

Aici sunt și obiecte sanitare pentru persoane cu dizabilități 

Echipa de la Afa Design s-a gândit și la persoanele cu dizabilități, punând la dispoziția acestora vase de toaletă, lavoare și sisteme speciale de montaj, tocmai pentru a ușura folosirea lor. Acestea pot fi incluse în mobilier sau doar lipite de perete. 

De asemenea, Afa Design mai oferă doritorilor și calorifere decorative, accesorii pentru bucătărie, dar și gresie sau faianță. Toate acestea la prețuri care sfidează concurența. 

Pentru a viziona mai multe produse, dar și pentru comenzi accesați pagina oficială Afa Design. 

Contact: 

0740 118 027

0743 113 983

[email protected]

www.afa-design.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton