Alegerea ideală pentru plimbări relaxante în oraș alături de copilul tău: Melio și Melio Carbon de la Cybex

 advertising.ringier
.

Plimbările părinților alături de micuți prin oraș devin atât de plăcute cu Melio și Melio Carbon de la Cybex. Explorează străzile preferate, pline de viață, cu noul Melio Carbon, căruciorul ideal de oraș. Datorită greutății de doar 5.9 kg. și modului ultra-compact de stângere și desfacere, Melio Carbon poate fi utilizat pe orice tip de suprafață urbană și este ușor de utilizat oriunde – urcând și coborând din metrou sau urcând orice tip de bordură a trotuarului.

Greutatea de doar 5.9 kg se datorează fibrelor de carbon de ultimă generație care permit o greutate ultra-uşoară. Un spătar din plasă respirabilă promite un flux de aer răcoritor, pentru ca bebelușii să resimtă cea mai proaspătă senzație în zilele înăbușitoare. Accesoriul cuib este inclus, astfel încât micuțul tău poate fi înfășurat în confort și protecție încă de la naștere.

Îmbarcarea bebelușului este ultra-rapidă cu sistemul de centuri cu o singura tragere. Mai mult decât atât, sistemul de călătorie permite căruciorului să se modifice rapid pentru a se potrivi cu nevoile copilului, permițând tranformarea de la cărucior într-un landou Melio, scaun auto pentru sugari, parte sport pentru cărucior sau sac de picioare confortabil.

Design-ul căruciorului este creat cu atenție la detalii, cu un cadru elegant, într-un negru uluitor, care transformă orice scenă de oraș într-una șic.

Produsele Cybex sunt disponibile în România la partenerii noștri: https://www.cybex-online.com/en/ro/stores

Despre CYBEX

Pentru CYBEX, siguranța, inovația și stilul de viață sunt primordiale. Creat de Martin Pos în 2005, brandul german dezvoltă produse care fac viața de zi cu zi pentru părinți și copii mai sigură și mai confortabilă. Toate produsele urmează CYBEX D.S.F. principiul inovației, combinația unică de design distinctiv, cele mai înalte standarde de siguranță și funcționalitate inteligență – „pentru toți oamenii de mâine”.

Pentru mai multe informații despre CYBEX, vă rugăm să vizitați www.cybex-online.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton