Alegeți varianta potrivită - brazi de Craciun artificiali 3D cu un aspect realist

 advertising.ringier
.

Brazii artificiali de Crăciun au ocupat casele în perioada Crăciunului. Oamenii îi aleg și sunt preferați în principal din motive practice, dar și ecologice.

Cu toate acestea, cerințele clienților se schimbă iar cerințele privind aspectul bradului sunt într-o continuă creștere. Se așteaptă un aspect perfect, o culoare și o densitate naturală a acelor și ramuri uniform distanțate ale bradului.

Prin urmare, tema realismului, a caracterului practic și a atenției acordate detaliilor și preciziei cu care au fost produse este din ce în ce mai prezentă.

Alegeți mai usor și găsiți bradul de Crăciun potrivit pentru dumneavoastră

Vreți și dvs. să aduceți în casa dvs. brad de Crăciun perfect pentru a crea o atmosferă autentică, dar nu îl puteți alege pe cel potrivit? Căutați printre brazii din magazinul nostru online sau mergeți de la un magazin la altu, citiți numele în mod confuz, nu înțelegeți deloc etichetarea brazilor și habar nu aveți de ce există prețuri diferite pentru brazi care sunt atât de asemănători?

Haideți deci să vedem cum arată acești brazi artificiali și care este diferența dintre ei. Veți vedea, nu este o știință despre rachete.

În ofertă puteți găsi imitații ale lemnelor tradiționale precum bradul, pinul și molidul, care arată ca și un brad natural. Fiecare brad se caracterizează prin forma, culoarea și lungimea acelor, astfel încât cu siguranță veți putea distinge aceste tipuri de brazi doar la o privire.

Următorul pas este să descifrați etichetele pe care le veți găsi lângă denumirea bradului. 

Denumirea FULL 3D este un atribut al realismului și înseamnă că bradul este fabricat din materiale de cea mai înaltă calitate și constă în întregime din ramuri 3D realiste. Datorită turnării perfecte a acelor, bradul este imposibil de a fi deosebit de un brad viu și este garantat să îndeplinească cererile și cerințele celor mai exigenți clienți care au ochi pentru detalii și un aspect mai sofisticat. Aceștia sunt cei mai luxoși pe care îi oferă piața actuală și prețul lor este mai ridicat.

Brazii 3D sunt o alegere excelentă pentru cei care caută un „echilibru” între preț și aspectul bradului. Până la urmă, ce să ne mai păcălim, prețul este unul dintre factorii cheie în alegerea unui brad. Doriți un brad modern, cu un aspect realist și în același timp la un preț accesibil?

Dacă v-ați decis să investiți într-un brad artificial și căutați un brad cu un aspect realist, de înaltă calitate și în același timp la un preț bun, bradul 3D este alegerea ideală pentru dumneavoastră.

După părerea noastră, bradul 3D este un compromis excelent. Acest tip este realizat din două tipuri de ace. În jurul perimetrului acestuia sau la capetele ramurilor se formează ramuri 3D realiste care le imită fidel pe cele vii, iar interiorul bradului este completat cu ace clasice care îi dau un aspect dens.

Brazii 3D pot avea diferite modele de culori. Aceia de un verde mai palid sau mai închis imită perfect un brad din pădure. Moderni și eleganți sunt brazii cu ace verzi argintii, care aduc un aspect neobișnuit unei case festive, iar brazii albi și înzăpeziți sunt foarte populari.

Brazii de Crăciun 3D sunt o soluție modernă și practică pentru o decorare festivă. Ei oferă un aspect realist, au o întreținere ușoară, beneficii pentru mediul încojurător și economii financiare, ceea ce îi face din ce în ce mai populari în rândul persoanelor care doresc să trăiască Crăciunul perfect.

Se remarcă și brazii largi, brazii înalți sau brazii artificiali moderni într-un ghiveci pentru a completa decorațiunile de Crăciun.

Brazii cu iluminare LED se potrivesc perfect în casele moderne. 

Iluminatul este pre-modelat în ramurile bradului, ceea ce va face cu siguranță decorarea bradului mai ușoară. În plus, datorită adaptorului SMART, puteți controla iluminatul din confortul canapelei dvs. Puteți alege între diferite moduri de iluminare, temporizator, reglarea luminozității sau lumini sclipitoare. Un astfel de brad este cu siguranță o garanție a unui Crăciun modern.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton