Anisia Gafton, transformare spectaculoasă după ce a apelat la tratamente de remodelare corporală. Care este secretul siluetei sale și cum arată acum 

 advertising.ringier
.

În lumea showbizului autohton și a comediei, Anisia Gafton rămâne o prezență inconfundabilă. Vedeta care aduce zâmbete pe chipul oamenilor a trecut printr-o transformare radicală după ce a apelat la tratamente de remodelare corporală în cadrul unei clinici de top din Capitală. Cum arată acum.

Anisia Gafton este una dintre cele mai îndrăgite figuri ale showbizului, care și-a câștigat admirația și notorietatea datorită talentului său actoricesc. Ce a atras publicul de fiecare dată a fost naturalețea și sinceritatea de a care a dat dovadă. Vedeta nu s-a ferit niciodată să vorbească despre eforturile pe care le face pentru a arăta bine și nici de această dată nu s-a sfiit să povestească secretul siluetei sale și cum a reușit să estompeze imperfecțiunile. 

Anisia Gafton a dezvăluit cum a reușit să ajungă la silueta mult dorită cu ajutorul tratamentelor corporale. Vedeta apelează la Eximia, în cadrul clinicii Zeus Med

Când pășește în orice încăpere, Anisia Gafton aduce cu sine un regal al comediei, iar datorită notorietății sale vedeta știe că cel mai importat lucru este să impresioneze prin prezență, de aceea acordă o deosebită importanță felului în care arată. De curând, talentata comediantă a fost văzută tot mai des într-o cunoscută clinică estetică din nordul Capitalei, Zeus Med, acolo unde numeroase vedete din breasla televiziunii apelează la tratamente premium și la diverse aparate cu tehnologie de ultimă generație pentru a-și menține silueta într-o formă de invidiat.

Vedeta a apelat la tratamentele cu Eximia, la Zeus Med, clinica de înfrumusețare care folosește doar aparatură cu tehnologie de ultimă generație pentru remodelare corporală. Tratamentele au ajutat-o pe vedetă să scape de kilogramele în plus, de celulită și de aspectul de coajă de portocală', după cum a povestit chiar ea în repetate rânduri, prin intermediul rețelelor de socializare.

Eximia Platinum sau Tratamentul Vedetelor', așa cum mai este numit, este un dispozitiv cosmetico-medical de ultimă generație care este folosit  atât pentru tratamente faciale, cât și pentru tratamente corporale.

Serviciile de care pot beneficia clientele la Zeus Med sunt numeroase și au prețuri accesibile. Clinica oferă o suită de servicii adjuvante pacientelor care doresc o schimbare de lungă durată, ne arată chiar Anisia, care s-a bucurat de ședințe diverse de tratament, de la body contouring cu Eximia Platinum, contouring facial, epilare definitiva cu laser Dioda, epilare definitiva cu laser, epilare definitivă cu ecolaser, până la tratamente corporale complexe menite să-i redea suplețea și fermitatea pielii.

Numeroase persoane publice au ales Zeus Med pentru a spune adio imperfecțiunilor, iar tratamentul cu Eximia s-a dovedit a fi cel care le-a adus rezultate imediate.

Clinica Zeus Med este situată în Bulevardul Primăverii 19-21, Sector 1, București și are ușile deschise pentru toate femeile care doresc o schimbare. În acest scop, clinica pune la dispoziția clienților o serie de pachete promoționale care pot fi regăsite pe pagina oficială de Instagram @zeusmedd, de asemenea, puteți afla mai multe detalii la numărul de telefon +4 0744 666 460.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton