Aparat de spălat cu presiune: ghid complet de alegere pentru o curățare fără efort

 advertising.ringier
.

Vrei să investești într-un aparat care să te ajute să speli corespunzător și fără efort suprafețele din jurul casei? Atunci un aparat de spălat cu presiune este exact ce cauți, fiind o soluție eficientă și rapidă care te ajută să-ți cureți ireproșabil grădina, aleile, terasele, dar și alte suprafețe exterioare.

Cu o putere superioară de curățare și o gamă variată de accesorii, acest aparat te ajută să înlături murdăria, mucegaiul și alte depuneri, indiferent cât de încăpățânate ar fi.

Suprafețele din exterior au nevoie de o curățare mult mai aprofundată spre deosebire de cele din interior, pentru că sunt expuse constant la condiții meteorologice variate, cum ar fi ploaia, vântul, razele UV. Tocmai din acest motiv, investiția într-un aparat de spalat cu presiune este importantă, pentru că are capacitatea necesară de a îndepărta eficient murdăria și petele care, altfel, ar crea un aspect neplăcut.

Aparat de spălat cu presiune în funcție de metoda de alimentare

Înainte de a face pasul cel mare și de a achiziționa un aparat de spălat cu presiune, va trebui să iei hotărârea cu privire la metoda de alimentare pe care vrei să o aibă. Dacă îl folosești pentru curățarea mobilierului de grădină sau pentru spălarea mașinii, poți lua în considerare aparatul cu alimentare electrică.

În cazul în care ai nevoie de libertate de mișcare, dar și de o autonomie suficient de generoasă, poți să investești într-un aparat cu acumulatori. Astfel, nu depinzi de o anumită rețea electrică, poți să-ți desfășori treaba într-o manieră relaxată, fără să te simți limitat de lungimea cablului.

Fie că este vorba despre un aparat cu alimentare electrică sau cu acumulatori, ai grijă să alegi varianta care îți îndeplinește toate cerințele și care se potrivește tuturor nevoilor. 

Aparat de spalat cu presiune în funcție de putere

Astfel de aparate sunt prevăzute cu diverse capacități de putere pentru îndepărtarea murdăriei și petelor încăpățânate de pe suprafețele exterioare. Iată care sunt aceste capacități:

  • Aparate cu o presiune sub 70 bar – sunt adecvate pentru uzul casnic și pentru spațiile relativ restrânse, pentru că au o presiune mică. Sunt eficiente pentru îndepărtarea particulelor de praf de pe mobilierul din grădină, dar și pentru curățarea aparatelor de aer condiționat;
  • Aparate cu o presiune între 70 – 140 bar – se folosesc pentru suprafețe sensibile, care au nevoie de o curățare ușoară, cum ar fi terasele, mobilierul de grădină sau fațadele delicate. Acestea sunt ideale pentru îndepărtarea murdăriei și a prafului fără a deteriora suprafețele;
  • Aparate cu presiune între 140 – 210 bar – sunt unele dintre cele mai folosite aparate de spălat cu presiune, datorită faptului că sunt suficient de puternice pentru a elimina corespunzător petele ușoare până la moderate. Sunt excelente pentru înlăturarea mizeriei de pe suprafețele din beton, dar și pentru spălarea unor anumite tipuri de mașini;
  • Aparate cu presiune de peste 210 bar – acestea intră în categoria aparatelor profesionale, care se folosesc pentru curățarea utilajelor industriale grele, dar și a echipamentelor de construcții sau agricole. Au capacitatea de a îndepărta eficient petele de ulei și grăsime, lăsând în urmă o suprafață impecabilă.

Aparat de spălat cu presiune în funcție de debit

Debitul este cel mai important aspect de care trebuie să ții cont atunci când faci o astfel de achiziție, pentru că de el depinde cât de repede poate un aparat de spalat cu presiune să finalizeze o aplicație. Dacă achiziționezi un aparat cu un debit mare de apă, la presiunea adecvată, te poți bucura de rezultate mult mai productive.

Cei care au nevoie de aparate profesionale trebuie să investească în cele cu debite de minimum 15 l/min pentru a termina operațiunile de curățenie mult mai rapid. Astfel de aparate se folosesc pentru suprafețe generoase de lucru. Utilizatorii care au nevoie de un astfel de aparat pentru propriile locuințe, își pot îndrepta atenția către variantele cu un debit mai mic, între 3 l/m – 12 l/m.

Cumpără un aparat de spalat cu presiune de la Fixero.com.ro pentru operațiuni eficiente de curățare!

Ai luat hotărârea să investești într-un aparat de spălat cu presiune pentru a beneficia de operațiuni excelente de curățare? Atunci ia în considerare produsele prezente în gama Fixero.com.ro pentru a beneficia de performanță, calitate și eficiență pentru orice sarcină de curățare, indiferent cât de dificilă este.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton