Atelierul de rochii potrivit te poate ajuta să devii mireasa perfectă

 advertising.ringier
.

La orice nuntă toată lumea vrea să vadă mireasa. Atenția nu deranjează, probabil, nicio femeie, însă un eveniment de asemenea însemnătate stabilește standarde și așteptări stresant de înalte. În primul rând, în ceea ce privește ținuta. Tocmai de aceea alegerea unei rochii de la un atelier cu experiență poate fi cea mai importantă favoare pe care ți-o faci, deoarece de această colaborare depinde fericirea ta în ziua cea mare. În fond, toată lumea știe câte decizii sunt de luat înainte de nuntă, legate de cheltuieli, meniu, invitați, muzică, tort. Se știe, de asemenea, și că după ce rezolvi toate sarcinile istovitoare, trebuie să te prezinți în fața tuturor vibrantă, proaspătă, zâmbitoare ca o rază de soare. Nu ai vrea să-ți ușurezi misiunea, ca să poți căuta liniștită perfecțiunea unei nunți exact cum îți dorești, cum altfel, decât ca în povești?

Al doilea cel mai important „Da!'

Pe primul l-ai spus deja, când ai acceptat să te legi de el prin cel mai superb, important, durabil inel. Alegerea atelierului de rochii potrivit este al doilea „Da!', care îți va influența într-un mod decisiv fericirea în cea mai spectaculoasă zi dintre câte vei avea. Este important nu doar să vândă o ținută, ci să te trateze ca un pețitor care încearcă să îți găsească perechea ideală. Din partea unui atelier de rochii la comandă, asta presupune o evaluare corectă a atuurilor tale, combinată cu posibilitățile reale de a fi puse în valoare.

Bineînțeles că tu poți să porți orice dorești, dar un atelier de mirese responsabil nu îți va propune și nu te va încuraja să alegi un model care nu te va avantaja, știind prea bine că nu există modele universale sau tipare ideale, ci doar perfecțiunea specifică unicității tale. Astfel, probabil că fi nevoie cel puțin de o mică ajustare, de o tușă specială care să te reprezinte, adică de personalizare.

Caută un consilier specializat în această nișă extrem de pretențioasă care ți le oferă pe toate, nu doar ținută, ci și întreaga lui disponibilitate. Toată bunăvoința și implicarea unui profesionist nu îți vor folosi, însă, la nimic dacă nu ai o ofertă bogată de modele din care să alegi. Chiar dacă știi exact ce vrei, este important să ai la dispoziție cât mai multe rochii variate – clasice, nonconformiste, cuminți sau provocatoare – pentru comparare și pentru întărirea convingerii că ai făcut alegerea cea mai bună, prin eliminare.

Și poate nu te interesează dacă magazinul ales are sau nu succes și ca atelier de rochii de seară, pentru domnișoare de onoare sau cununie civilă, dar faptul că poate mulțumi gusturile oricărei femei în materie de vestimentație de eveniment, îți oferă o certitudine suplimentară că ai ajuns unde trebuie.

Un atelier de rochii îți poate deschide ochii

Mai bine să afli mai repede decât prea târziu că cea care ai crezut mereu că este rochia ta pereche nu a fost complet sinceră cu tine. Că nu-ți respectă atuurile cu care ai fost înzestrată, că te induce în eroare, că te vrăjește cu frumusețea ei într-atât încât nu îți dai seama că anumite elemente este mai bine să fie doar admirate decât purtate.

Spre exemplu, un magazin de rochii de mireasă cu experiență te va atenționa că, oricât este de impunătoare, trena poate complica lucrurile dacă este prea lungă, existând oricând riscul de a o călca. De asemenea, îți poate pune în vedere faptul că, deși corsetul sculptează o formă senzuală, un model care nu este pe măsura ta te va incomoda și probabil ești de acord că nu se merită să suferi doar de dragul de a impresiona prin talia ta.

Și poate vrei să știi și că o crinolină transmite prestanță, dar are tendința de a se mișca independent de tine, astfel că trebuie uneori supravegheată, mai ales când te așezi și ai prefera să nu șochezi.

Sfaturi și iar sfaturi, până o să te saturi

Un atelier de croitorie pentru rochii de mireasă folosește ca instrument principal cuvântul: întreabă și iar întreabă, până ce produsul final iese perfect. Și îți dă numeroase sfaturi, care să te pună și pe tine în valoare, dar și rochia să beneficieze de cea mai bună prezentare.

De exemplu, va vrea neapărat să alegi mărimea potrivită. Astfel, pentru un corp în formă de clepsidră va insista pentru o rochie gândită încă din atelier ca pentru o prințesă sau pentru una tip sirenă. Dacă ești minionă, îți poate propune ceva în genul unei rochii simple cu bretele, iar dacă ești înaltă, va considera că un model pe corp îți vine cel mai bine.

Fără îndoială, alegerea unei rochii de la un atelier cu experiență poate fi cea mai importantă favoare pe care ți-o faci, de această colaborare depinzând succesul din ziua ta cea mai mare.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton